Az Összefogás a Gyermek- és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely gondozásában jelent meg a Jövőnk a gyermek című tanulmánykötet, amelyben a szakértők új terveket vetettek fel Magyarország népesedési helyzetének javítására.

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@Málna: Én inkább a kiadási oldalt csökkenteném mint pld. külföldi adományok, stadionok építése stb. amik nem létszükségletek, nem a saját népünk lehetetlenné tevését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: ...javaslom olvasd el az ezzel foglalkozó cikkek tucatjainak egyikét, és te is érteni fogod.
Málna
@Aki Én: Négy cikket hoztál ide, ezekben nincs konkrétum. Csak annyi, hogy X.Y. diplomás közmunkásként dolgozik, mert nem talált másik állást. De miért nem talált? Miért nem ment el eladónak, ahol kétszer annyit keresne? Engem egy konkrét történet érdekelne, ahol az érintett elmeséli, hogy miért nem volt más választása.
nezelodo
@Aki Én: ma 09:12. A közmunkás gyerekéből nem lesz feltétel nélkül a NER-t támogató szektatag, mert a Málna kolléga olyan tájékozott pl. hogy egy más témában folytatott vitában úgy vélte, akkor is kell bérlet a gyereknek, ha nem veszik fel a városi gimibe. Csak azt nem tudja elképzelni, hogy Bivajbasznádon nincs mire használni a bérletet, mert nincs helyi busz, villamos és metró közlekedés és akkor miért vegye meg a semmire? Nem hallott arról, hogy nyolcmillió ember vidéken él!?
Chao ragazza
@szegfue: A fiammal együtt éltem Ausztriában.Nem értem mit tegyek ki ki magamról ?Amúgy megtalálható vagyok a www.ongo.hu oldalon ,élmény beszámolóim képekkel Hollandia,Dánia ,Skócia. Nem mond ellene az hogy tartok a muszlimoktól.Mert ha hiszed ha nem, sokkal olcsóbb országok is vannak mint Magyarország ahol még királyibb életem lehetne (Thaiföld ,Brazília ) . Nyugdíjaimat meg bárhova utalják ,akár Unión kívüli országba is !
durbincs
@Szeparepa2: magának a vastagbelét + végbelét is a szájába vezették? mint az amőbánál ? az 1 egysejtűnél ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.