Az Összefogás a Gyermek- és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely gondozásában jelent meg a Jövőnk a gyermek című tanulmánykötet, amelyben a szakértők új terveket vetettek fel Magyarország népesedési helyzetének javítására.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@Málna: Én inkább a kiadási oldalt csökkenteném mint pld. külföldi adományok, stadionok építése stb. amik nem létszükségletek, nem a saját népünk lehetetlenné tevését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Chao ragazza
@szegfue: A fiammal együtt éltem Ausztriában.Nem értem mit tegyek ki ki magamról ?Amúgy megtalálható vagyok a www.ongo.hu oldalon ,élmény beszámolóim képekkel Hollandia,Dánia ,Skócia. Nem mond ellene az hogy tartok a muszlimoktól.Mert ha hiszed ha nem, sokkal olcsóbb országok is vannak mint Magyarország ahol még királyibb életem lehetne (Thaiföld ,Brazília ) . Nyugdíjaimat meg bárhova utalják ,akár Unión kívüli országba is !
Chao ragazza
@Nessy: Erre is van megoldás.Az átvevő a vagyonával felel érte külföldön ! Tehát LEHETETLEN megvesztegetni az átvevőt !Mert évtizedekig ezt csinálja és ha mutyizik, eltiltják a foglakozásától,miután vagyontalanul szabadult több éves börtönbüntetéséből ! Magyarországon meg a fővállalkozó és alvállalkozó egymásra mutogatva évtizedekig elpereskednek. Tehát alapból a fö vállalkozót nem fogják megbízni, ha túl sok minőségi kifogás van.Ez amit már 30 éve meg kellett volna hozni hogy egyik párt se bújhasson el .
Chao ragazza
@1magyar: Brüsszel címkézi a pénzt amit ad !Tehát stadion építésre ad, béremelésre NEM .Amikor Erdélybe ad pénzt ,azzal piacot szerez ! Befektetés .Ahogy te is veszel gk autónyereményt vagy részvényt vagy bankszámlán van pénzed.
Chao ragazza
@Eladott Ország: Mivel nem vagyok Fideszes, ezt rossz helyre küldted !
namihami
A népesedési szám javítása? És mindezt könyvből?!?!
""Tanuljunk könnyen, gyorsan---kefélni?"" (bocs)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.