Hogy mit is kell manapság tudnia egy belépő kategóriás okestelefonnak? Jó kamera, erős akkumultátor, gyorsan és simán futó alkalmazások.

Kedvező áron villantott 5G képes okostelefont a Telekom – Tényleg ez az év ajánlata?

A Telekom merész lépést tett, és piacra dobta saját okostelefonját, ami 90 ezer forint környékén hozza el mindenkinek a villámgyors 5G-t, ám ezen kívül azért akadnak kompromisszumok is.

Ebből a videóból kiderül mire elég, és kinek tudjuk ajánlani a készüléket. Annyit azonban el kell árulni, nem sokan tudnak ezzel a csomaggal versenyezni. 

A Google-lal közösen fejlesztett készülék nem csak nagy felbontású kamerájával, premium dizájnnal, vagy hosszú üzemidővel hódíthatja meg a mobilpiacot, hanem az árával is, ugyanis havi pár ezer forintért már el is lehet hozni.

A készülék Octa Core 2.2 Ghz-s, valamint két A76 2.2 Ghz-es és hat A55 2.0 Ghz-s processzort tartalmazó MediaTek Dimensity 700 csipszettel rendelkezik, Android 12-es operációs rendszer fut raja, USB C 15W-os csatlakozó gondoskodik a gyorstöltésről és tartalmaz olyan biztonsági megoldásokat, mint az arc- és ujjlenyomat-felismerés.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Röviden: nem.
Bővebben: qrvára nem.

Azt csak mellékesen teszem hozzá, hogy az a tesztelő, aki ilyen hangminőségű videót közzétesz, az nálam helyből hendikeppel indul.
Egy korrekt, minőségi és főleg elfogulatlan teszt ÍGY néz ki: youtu.be/26yKK-Eea3o?t=466
Rockxy
a telekom dugja fel magának mind az öt gét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.