Orbán Viktor mára már művészi szintre fejlesztette a tagadást, hiszen nem hogy az országnak, vagy szimpatizánsainak, de úgy tűnik, még saját magának sem képes beismerni azt, amit rajta kívül már mindenki tényként kezel.

Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Akula
@coyote3: @kkalman: az elmebeteg a rácsok mögül kinézve, látva a szabadon mászkálókat, meg van győződve róla, hogy ő a normális, és őt védik a rácsokkal a sok őrült hülye sétálgatóval szemben. Reményeink szerint a vajda nemsokára így fog értékelni, a rácsok mögül..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kkalman
Vezír, mikor mondtál te egyáltalán igazat? Az lenne a meglepi, ha véletlenül igaz lenne, amit mondasz.
coyote3
Ez csak a komcsilibsi sajtó hazug állítása!!! A Führer mindig igazat mond!!!
kkalman
@coyote3: így igaz!
Várom a fidesz fanok hozzászólásait a cikkhez!
Dr. Akula
@coyote3: @kkalman: az elmebeteg a rácsok mögül kinézve, látva a szabadon mászkálókat, meg van győződve róla, hogy ő a normális, és őt védik a rácsokkal a sok őrült hülye sétálgatóval szemben. Reményeink szerint a vajda nemsokára így fog értékelni, a rácsok mögül..
full
El is hiszem,hazudtok éjjel,reggel meg este,meg minden hullámhosszon.!!!Ilyet még nem értem ,hogy hagynak mindent csődbe menni,a XXI.században tönkre verik a MALÉVOT,minden ár az egekben szökik!!A bérek csak a képviselőknek emelkedik,rohadékok,hát hülyének néztek mindenkit.Nem szégyellitek magatokat,minden utolsó bőrt lenyúzzátok az emberekről.Nemsokára pokol lesz ebből az országból ne legyen igazam,de halljuk az emberek véleményét és már bicskanyitogató a hangulat.Csak a kormány nem látja,hallja!!!Ha az emberek feléd elindulnak akkor már késő lesz igazat mondani!!!Még az országból is el kell menni.Nem tagadom jobboldali voltam,de most már szégyellem magam Én sem tudtam,hogy ilyen hatalom éhesek,de most saját bőrömön is tapasztalom szarháziak.Maradtam inkább tisztességes ember.SOHA TÖBBÉ FIDESZ!!!
Fater59
Ezt most , fogadjuk el OV, őszinte vallomásának .
lópicigáspár
@full: Azért mert jobbra húz a szíved és rájuk szavaztál, még nem kell magad szégyellned. Mondjuk az felróható, hogy nem emlékeztél a 1998-2002-es katasztrofális ténykedésükre és elhitted azt a rengeteg ígéretet, amelyek betartása reálisan gondolkozva fizikai képtelenség lenne. Mondjuk a mézesmadzagot könnyen el lehetett kapatni, hiszen az előző kormányok ténykedése is "hagyott kívánnivaló maga után", Itt akiknek szégyellniük kellene - KELL- magukat elsősorban jelenlegi vezetőink, akik nyomorba döntötték a hazát! Megjegyzem azok is elgondolkozhatnak, akik a sűrű narancsködben még mindig repkedő "sültgalambokról" álmodoznak és nem értik, hogy azok vajon miért nem akarnak a szájukba repülni.
Csizmás Kond
@lópicigáspár: Abban igazad van, hogy most aki szégyellnie kell magát az a jelenlegi vezetőink, de nem azért mert ők nyomorba döntötték az országot, hanem azért, hogy nem kellő eréllyel vonják felelősségre azokat, akik ide juttattak.
Az aki csak a mostani kormányt véli a mindenekért-i felelősnek...hát attól nem kérnék tanácsot.
lópicigáspár
@Csizmás Kond: Végig olvastad az irományomat, vagy csak minden második mondatot?
patrióta
@Csizmás Kond: És szerinted ha kellő eréllyel vonják felelősségre a bűnösöket az kihúz minket a kakából? Persze igazad van mert ez az egyik legfontosabb teendő, h. a bűnösökre a törvény a teljes szigorával lesújtson! A HAZAÁRULÓKRA!!!
De tudnál mondani a jelenlegi kormánytól olyan értelmes intézkedést ami a nemzet, az ország érdekeit szolgálná? Persze Orbán tényleg 1derék ember mert kiáll a saját fajtája mellett!!!
Csizmás Kond
@lópicigáspár: Végig..." az előző kormányok ténykedése is "hagyott kívánnivaló maga után"
...ez az amit keveselltem.
gabrella
@Csizmás Kond: De a nagy választási ígéret ellenére ejnye-bejnyéztek egy kicsit és a megvádoltakról is (hagyó) a végén kiderül,hogy ártatlanul vádolták és beperli az államot (téges és minket) és még a végén hős lesz.
A tejtestvéredet te sem büntetnéd meg.
Csizmás Kond
@patrióta: Szerintem annak is tudatában kell lenni, hogy akár a katonaságnál mindig az utolsó vagyis az aktuális törvényhozó és betartató szerv az aktuális.
...vagy úgy képzelted el, hogy a mindenkori kormány kimondja, hogy elcseszett valamit és bezárja önmagát ?
a Pepita
Állítólag a pirított sáska ínyencfalat...:))
patrióta
@Csizmás Kond: Én nem ezt mondtam. Csak arra próbáltam rávilágítani, h. nem azzal foglalkoznak amivel kellene! Tehát amit ígértek szinte az ellenkezőjét csinálják.
Szerinted ha ez így megy tovább milyen jövő elé nézünk?És 1szerűen nem értem mikor a közvélemény kutató cégek még mindig azt az eredményt közlik h. a fidesz fölényesen vezet a biztos szavazók között!!!Én nem tudom, de, hogy lehet még mindig ezt a rendszert támogatni. (én nem veszekedni akarok veled félre ne értsd csak kíváncsi vagyok az érveidre!)
Csizmás Kond
@patrióta: Minden párt a maga módján vezet. Ez alól a Fidesz sem kivétel. A választáskor meg azért ígérgetnek, hogy minél több szavazathoz jussanak...ez mindig is így volt.
Az előző kormány az úgymond szociális fogalmak útját járta, ami ma már az egész Európában befuccsolt, és ha jól belegondolunk a szociális felfogás nem is európai mentalitás, tehát hosszú távon nem lehet alkalmazni.
A mai kormány nem az egyenlő híve, hanem a mindenki dolgozzon-é, ami az elmúlt években kezdett kimenni divatból.
Sokmindent nem úgy csinál ahogy megígérte, de nem is tudná vagy nem is lehetne úgy.
A közvélemény meg olyan mint a 2/3-ad...
Yoda mester
Ejnye-ejnye! Mondj el fiam még három miatyánkot és három üdvözlégyet aztán húzz el a ...ba!
patrióta
@Csizmás Kond: Részben igazad van. De lássuk be ha ez így megy tovább és nem
változtatnak "radikálisan" a felfogásukon és a hozzáállásukon akkor nem kell azon gondolkodni, hogy hogyan élhessünk nyugodt és boldog életet a kis családunkkal.
De bár ne legyen igazam!!!
lópicigáspár
@a Pepita: Neked is rossz helyre szúrta be a kommentedet?
Csizmás Kond
@patrióta: Szerintem meg valakinek csak el kellett kezdenie ezt a központosított európai felfogású vezetés megkritizálását, mert mint látjuk az még úgymond Európának sem jó.
...sokaknak nem tetszik, és sokan nem azért kiabálnak Orbán takarodj-ot mert tudnák miről van szó.
glycerin
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!"
Csizmás Kond
@glycerin: A nyakigszar nem mindig úgy jön minta a vörösiszap...
a Pepita
Talán Yoda mester miatt zavar támadt az Erőben...
marlin2
Ez korábban úgy volt, hogy
a Gyurcsány nem tudott igazat mondani,
az Orbán nrm tudott hazudni,
mi pedig nem tudtuk, hogy mi a különbség a kettő között!!
:))
Most meg fordult a kocka?? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.