Csányi Sándor lett a leggazdagabb magyar idén is, őt követi Várszegi Gábor és a Bige László. A korábban dobogós Demján Sándor a negyedik helyre esett vissza, a becslések szerint 35 milliárdot vesztett egy év alatt.

Az élbolyban egyre több az új belépő, Gattyán György, a Docler Holding vezetője például a 15. helyről ugrott az 5.-re, vagyona 33 milliárd forintról 98 milliárd forintra emelkedett - derül ki a Napi Gazdaság összeállításából.

Ők a leggazdagabb magyarok - itt a 2012-es lista!

A válság ellenére a leggazdagabb magyarok összvagyona 2012-re 2224 milliárd forintra emelkedett, ez 108 milliárd forinttal több az előző évi számításoknál. A növekedés jelentős része a top 15-nek köszönhető, az ötödik és a hatodik helyre az informatikai szektor tagjai kerültek fel. A világ legnagyobb pornóoldalát is tulajdonló Gattyán György vagyona egy év alatt megháromszorozódott, a LogMeInt sikerre vivő Anka Márton 28 milliárddal gyarapodott.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ezért
@zsolti: Na, mennyi a magyar államadósság zsóti fiam? A leggazdagabb magyarok ne csak 108 milliárdot ajánljanak fel, hanem szinte a teljes vagyonukat. Hiszen egyesek szerint meg lehet élni havi 47.000.- Ft-ból is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zsolti
@gabrella: hogy is kapcsolódik az ide?
zsolti
@gabrella: ez az, hogy én szoktam. de majd akkor te elmondod biztos, hogy pl. bige lászló műtrágya gyárát, a "világ legnagyobb pornóoldalát" vagy a fotex birodalmat milyen viszonylatban kell értelmezni a magyar államadóssággal.
Don Marcus Hibiscus
És ilyen körülményekből sokak "piti" 1-2 százezret,vagy 1-2 milliót nem tudnak nélkülözni.Hány olyat hallani,hogy életmentő műtét kellene,pl: Németországban lehet csak,kellene 800 ezer.Az olyan pénzeket összedobják a minimálbéresek,meg a segélyesek. Pedig 30 milliárd mellett egymillió is olyan,mint 30 ezer forint mellett az 1 forintos.
qwertt
Az összesnek államosítanám a vagyona nagy részét!
zsolti
@qwertt: igazi thürmerista komcsi lehetsz, észak-koreában biztos sokra vinnéd.
Levendula
Széchenyi Istvánt kellene követniük az uraknak-hölgyeknek... Egy éves jövedelmüket felajánlani az államadósság csökkentésére...

1825-ben a pozsonyi országgyőlés alsóházi ülésének vendégeként
tette nagyvonalú felajánlását, mellyel megalapította a Magyar
Tudományos Akadémiát:
“Ha feláll oly intézet, mely a magyar
nyelvet kifejtse, mely avval segítse elı honosainknak magyar
neveltetését, jószágaimnak egyévi jövedelmét feláldozom rá.”
zsolti
@Levendula: tudod mennyi az államadósság? mert akkor nem írnál ilyen populista lózungokat. 20743 milliárd forint. mi történne, ha felajánlanák azt a 108 milliárdod? 20743 helyett lenne 20635, kivagyunk a vízből... ennyit kb. azzal is lehet nyerni, ha matolcsy két hétig nem szólal meg.
kerék
@gabrella: nekem is egyből ez ugrott be...
ezért
@zsolti: Na, mennyi a magyar államadósság zsóti fiam? A leggazdagabb magyarok ne csak 108 milliárdot ajánljanak fel, hanem szinte a teljes vagyonukat. Hiszen egyesek szerint meg lehet élni havi 47.000.- Ft-ból is.
zsolti
@ezért: mégis milyen alapon? csak mert neked bántja a szemed, hogy másnak több van? személyes véleményed, se nem jogalap, se nem erkölcsi, semmire :) de a 47 ezret sem értem hogyan kevered ide - egy politikus mondta -, mi köze neki mondjuk anka mártonhoz, aki összerakott egy egész világon piacvezető szoftvert, és rommá keresi magát belőle? mi a bánatért tartozna ő bármivel is az államadósság felé? komcsi analfabéták fóruma, de még ráadásul reklámozzátok is magatok. epére remélem szedsz valamit te is ;)
qwertt
@zsolti: Semmi közöm hozzá és az ideológiához. Még valami?
qwertt
@zsolti: "személyes véleményed, se nem jogalap, se nem erkölcsi, semmire"

Pont leszarom, vesszen az összes köcsög gazdag!
(A tetszik gombot elnyomtam, természetesen nem tetszik a hülyeséged!)
zsolti
@qwertt: jól van, értelmes egy teremtmény vagy, menjél a békementre :)
qwertt
@zsolti: Milyen békemenetről írsz?
adrenalink
@ezért: Akkor azok ajánlják fel a vagyonukat, akik ezt a hülyeséget mondták!
gabrella
Építsenek maguknak egy tihanyi nyaralót mind!!!
dr lópicigáspár
@zsolti: te úgy beszélsz, mintha te is gazdag lennél. Itt nyomod a sódert, biztos bértollnok vagy. Tudod faszikám, a szocializmus alatt nem voltak munkanélküliek, sem hajléktalanok. És ha jobban meggondolom, ezek a milliárdosok tehetnének valamit a fenti réteg segítésére, munkahelyteremtésre gondolok természetesen és nem adományra.
zsolti
@dr lópicigáspár: nem vagyok, de ilyen mocsárban dagonyázó eszetlen fröcsögő sem leszek ha nem gond, akik szerint vagyonelkobzással lehetne megoldani az államadósságot... agyrém ez a szint ami itt van néha. és ezek szavaznak... de hogy a témánál maradjunk: add össze a listán szereplő személyek cégeinek alkalmazottait. de a közvetlent, közvetettet, alvállalkozók, beszállítók stb. munkahelyteremtését, mindent ám. csak nehogy meglepődj, ha összejön egy budapestnyi :)
cadmagician
csaányi demjás stb mennyit adakozott? ti mennyit adakoztatok?
momo
Sziasztok!
Ahogy elnézem itt főleg munkaidőben raboljátok a cég idejét , ahelyett, hogy kitaláljátok ti miből fogtok meggazdagodni. Ha felemelné a p..át a többség és dolgozna is, talán nem háborodna fel azon, hogy pénzt is lehet keresni...
deviance
@cadmagician: mer mintha nekünk lenne miből
bosszants
Belefutottatok egy szép méretes demagóg gumicsontba!
ezért
@zsolti: budapestnyi alkalmazott + az állam alkalmazottai = nincs is munkanélküliség!
kerék
@zsolti: "mi a bánatért tartozna ő bármivel is az államadósság felé?"

nem tartozik semmivel, de ez a 15 ember nagyon lendíteni Magyarország szar helyzetén...ha csak 1 évnyi keresetüket adnák oda, neki akkor is annyi maradna, hogy életük végéig nem kellene dolgozniuk, sőt még az unokájuknak sem...
Persze ez soha nem fog megtörténni, az ilyenek nem adakoznak.

Persze te mindent sokkal jobban tudsz, úgy beszélsz mintha milliókat izzadnál és milliárdokat köhögnél...
zsolti
@kerék: feljebb írtam, hogy "mennyit lendítene" az ország sorsán... számolj utána, te is megteheted. a kis demagóg lelked lehet, hogy nyugodtabb lenne pár napig utána, de azonkívül csepp a tengerbe. az adományozásnak meg szintén nézz utána, hogy ki mire adott eddig... nem értem, titeket hivatásos hőzöngőket a tények nem szoktak zavarni sosem, csak fújjátok a magatokét?
kockapac
És mind igazi magyar KERESZTÉNY hitű biztosan!
baygendas
A vagyon nem azt jelenti, hogy pl. Bige Laszlonak 110 milliard ft-ja pihen otthon a szefjeben! ennek nagyresze be van fektetve pl. ingatlanokba, gyarakba stb. Az ilyen balnak nem teszik felre a sporolt penzuket befottes uvegekbe hanem megforgatjak, ami azt jelenti, hogy mondjuk egy 100 milliardos vagyon kb. 5-7%-at lehet penzze tenni X idon belul, a tobbit nem! Amugy szerintem osszesen nem dolgoztatok meg annyit eletetekben mint kozuluk valamelyik egyedul, ugyhogy amig nem tesztek le valami okosat az asztalra inkabb fogjatok vissza magatokat :)
baygendas
elnézést a fenti ékezetlenségért...
moiszikf
@zsolti: Engem csak az érdekelne,hogy az első milliárdocska hogyan jött össze. Ezt nem igazán szokták reklámozgatni.
dr lópicigáspár
@baygendas: mi van, leváltottad zsoltit? Vagy a zsóti gyerek regisztrált mint baygendas erősítésképpen?
qwertt
@zsolti: Köszönöm, hogy isteni bölcsességed szikráit ilyen bőkezűen szórod tudatlan, pór lényemre. Tudom, hogy TE, aki a teljes megvilágosodás sárga köves útján parádézol, utat mutatsz nekem...
Ezért leborulok szellemi nagyságod előtt!

De még mindig nem írtad, hogy milyen békemenetről van szó.
zsolti
@dr lópicigáspár: hihetetlen mi, ketten értelmesen próbálnak irkálni, elhiszem ha zavarba jössz. te meg csak böfögsz a levegőbe, hozzátenni nem tudsz mit, mert utánanézni nem vagy hajlandó semminek, fújod a hülyeséged, tények nem érdekelnek, ha megcáfolnak jótékonyan átsiklasz felette és személyeskedsz egyet... hajrá, én jól szórakozom :)

@qwertt: békemenet - márciusban vagy mikor, szimpátiatüntetés you know, keress rá. na ott vonulásztak ilyen fogalmatlan naivák.
qwertt
@zsolti: Erre tetszik gondolni: hvg.hu/nagyitas/20120121_bekemenet_magyarorszagert_nagyitas

Nekem ehhez sincs semmi közöm. Furcsa dogokat gondolsz rólam.
overdose
Elvehetne valamelyik ? vagy lehetnék a bejárónője.
moiszikf
@Horizont: "Ha már sok a pénze vagy ő vagy akinek megfizeti jól meg tudja forgatni a pénzét minden évben."

Na,ez az,ami nekem legkevésbé tetszik a mai "gazdaság"-ban. Pénzt,pénzel csinálni. Azt kellett volna időben agyonütni,aki először kitalálta.

"Vagyon az van ...túl sok, kevés kézben!"

Én annyi vagyont hagynék mindenkinek,amit még egy ember menedzselni tud.
sza
@zsolti: Nem az bántja a szememet hogy nekik több van hanem az hogy a magyarok többsége csak lefelé csúszik bármennyit dolgozik a szerencsétlenje.Sajna én is ebbe a körbe tartozom. Az én csekélyke fizetésemből túl sokat fognak le ahhoz hogy megéljek .
kiscserkész
De miből lettek milliárdosok??? Hol az a gazdasági mutató ami ezt indokolttá, tenné?

Ez csupán az ellopott nemzeti vagyon egy része, ami visszajár.
zsolti
@kiscserkész: muhaha. milyen gazdasági mutató? aki usa piacról szerzi a bevételeit? újabb eszetlen demagóg hülye, üdv a klubban, állj be a sorba nyálat csorgatni.
anka
Tisztességes munkával nem lehet ekkora vagyont összehalmozni..., az adóhivatal ezeknél keresgélhetne és nem a szegényeknél.
- még csak ezek b...k át az államot meg a melósaikat!!!
dr lópicigáspár
@zsolti: Mi van zsóti gyerek? Nem tudtál aludni az éjszaka a hozzászólásod dátumát nézve: ma, 02:03.
Röffentsed meg a asszonyt, hogy az is elnyugodjon egy kicsit és talán te sem beszélsz itt több zöldséget. :)
kiscserkész
@zsolti: Te meg menj az anyádba vissza tájékozódni! Pl, az ez után befizetett adó amire gondoltam! Büdös baktertojás.
moiszikf
@anka: @kiscserkész: Sajnos az említett milliárdosok többsége nem Mo.-on adózik,nem is itt van a cégközpontjuk. Őket,a hazai adóhatóságok tutira nem fogják vegzálni.
Crazy Globe
@momo: Mutass utat,nekem az a specialitásom, hogy amikor mások tévednek, nekem igazam van.
kamazuka
Ez a lista az adóhivatal elől sikeresen menekülőket mutatja?
orogordog
@zsolti: Zsolti!
Széles nem fizetett se Videotonért, se az Ikarusért a munka helyeket eltüntette a buszgyártással és Tv gyártással együtt.
Csányi meg ugye elvette ami az Országos állami tulajdon volt, csak úgy szabadon.
Demján meg, vagyon ide, vagyon oda, emberek csoportjába nem tartozik, Ő az ország "rabszolgatartója".
22év nem elég ilyen vagyon becsületes megszerzésére!!!
kiscserkész
@moiszikf: Csak hogy Csányit azért rakták annak idején az OTP élére hogy felügyelje, nem azért hogy ellopja! De az valós a többire is, ezért ezek visszajárnak.
zsolti
huh látom második napja nem akar elfogyni a gumicsont :)) tényleg, belgyógyász van itt? megsaccolhatná, két nap alatt mennyit sárgul az epe :D
orogordog
@baygendas: Okos ember: volt Szovjet lakások laktanyák ingyen megszerezve, sógor koma elvtárs révén és darabja eladva 2,5 millió- ért 1992 környéke, de nagy munka.
Széles elvtárs is ingyen megmentette, amit csődbe vitt, és az ingatlanokat irdatlan pénzért bérbe adta, nagy részét eladta, és fillérekért újakat szerzet az elvtársi vonalon.
Nagy kommunista elvtársból , így lett kizsákmányoló nagytőkés úr.
baygendas
amennyiben nektek adodott volna hasonlo lehetosegetek az eletben, biztos vagyok benne, hogy ugyanigy kihasznaltatok volna, eltekintve azoktol a hulyektol akik elott ott a lehetoseg es nem tudnak mit kezdeni vele... a nyers valosag pedig az, hogy nektek velemenyetek van, nekik meg penzuk! reszemrol respekt nekik, foleg azoknak akik abszolut nullarol indultak anno. u.i. nem Zsolti vagyok =)
zsolti
@baygendas: na ez meg a másik. ilyenkor hirtelen mindenki szent ember lesz :) neeem, ő nem venne soha semmit olcsón és adna el drágán, tiltakozna kézzel-lábbal, ha ilyen lehetősége adódna :) az életrevalóké a világ, én azt mondom még ha néha "szürke" is amit művelnek, az sem annyira visszataszító, mint ilyen összetöpörödött irigy fröcsögőként végezni.
kiscserkész
@zsolti: Tudod pajtás azt lopták el amiért emberek tömkelege évtizedeken keresztül rakott össze. Építették velük éhbéré a szocializmust, amit ezek a trógerek elloptak. Ne gyertek nekem ezzel, azzal, mikkor ez mind történt az emberekben még kőkeményen élt a megfélemlítés és ennek árnyékában tevékenykedtek ezek a férgek. De nem biztos hogy sokáig az övék marad.
marlin2
Én úgy vagyok ezekkel a nem "kormányzati szektorba tartózó oligarchákkal", mint a női combokkal!!
"Nem szidni kell őket, hanem bekerülni közéjük"!! :))
baygendas
@kiscserkész: Ezek szerint az az etikatlan, hogy ok nem vartak meg amig az emberek lekuzdik a `kőkeményen megfélemlítés` okozta szorongasaikat a rendszervaltas utan? =)))))
baygendas
amugy ennek az egesznek mar tobb mint 20 eve, ezido alatt ti keseregtetek, ok meg penzt kerestek... ti meg mindig keseregtek, nekik pedig mar van penzuk. Sosincs keso atertelmezni a dolgokhoz valo hozzaallasunkat :)
dr lópicigáspár
@baygendas: hol hagytad a magyar nyelvű klaviatúrát? Elkobozta az apeh? Bizonyára te is egy ráérő milliárdos vagy, aki nem tudja szó nélkül hagyni az őket ért vádakat.
zsolti
@dr lópicigáspár: te pedig senkit nem tudsz szó nélkül hagyni, aki nem valami hozzád hasonló szerencsétlen irigy proli? 4 napja rugózol ezen a témán, de a legviccesebb, hogy a kommentelők személyéről vitázol, a témához nem igazán tudsz hozzáböfögni :) na írjál nekem is valami szépeket, megyek addig ugrok egy fejest a pénzkupacba, mint a dagobert bácsi! délután jövök, addigra kész legyen a mű! :)
ezért
@zsolti: igazad van zsolti, mi gazdagok tarcsunk ösze. te is jösz ma a loversenyre vagy inkább botoxoltatni mész? a nőd mükörme nagyon felsértetttte a fenekecskémet, lécci vágjad le nekijje
baygendas
@dr lópicigáspár: öüóúőáé... sajna maceras kikeresgelnem, mert angol klaviaturat hasznalok, mivel kulfoldrol irok...
FERENCCC
Nekem csak 150.000 millio forintom van van de ez már bőven kielégít minden szükségletet.(vállalkozás) De ezek fent...hát azért az már tényleg túlzás,mit lehet annyi pénzel kezdeni...én evvel a nem rossz KISSEBB vagyonnal egy kis senki vagyok hozzájuk,de mindegy én nem is akarok közétek tartozni ...ti gazdagok...de nem keseredek el ...nem is szabad...majd megsegít még jobban az isten engem is remélem.
Bástya Elvtárs
ZŰRÖS MÁTYÁS?
Ő nincs fenn? 1989-ben ő volt az ország 5. leggazdagabb embere...
Stephen Hawking
@dr lópicigáspár: mit írtál pici, hogy töröltek?
lópicigáspár
Csak szólok! Elhatárolódok az iskolázottabb nevemtől! :-)
kerék
@FERENCCC: Kevés vagy, nekem 300 millióm van...de jöhetsz hozzánk száraz levelet gereblyézni, mit szólsz?
ila51
@lópicigáspár: már azt hittem loptad , vagy plagizáltad , ahogy tetszik :))
FERENCCC
igazat beszélek..éttermem van!remélem meg segít a jó isten 150-mllio nem egy eget verő összeg többre vágyom .30-vagyok még lehet ennek a 4-5-szöröse is...szurkoljatok nekem hogy gyarapodjak...hátha a jó isten jobban meghallgat ha többen kérjük.De viszont 6-éve a 0-ról kezdem én is kűlfőldi munkával.óóóó istenem segíts meg,hogy hadd legyek kiváltságos.muszáj mert imádom a pénzt...más meg engem nem érdekel.
AttilaBibi
(BIBI) Szerintem nagyon klassz dolog, hogy van ez a lista ! Nagyon is motivál és azon vagyok, hogy 5-10 éven belül ÉN is ezen a listán legyek a társammal. Őszintén gratulálok a milliárdosoknak amit elértek ! NEM hiszem, hogy az ("irigykedések") előre vinnének bárkit is ! Csak jó ötlet kell, jó megérzés és üzleti szellem, a MEREK is tenni és TEGYEK azért, hogy meg is ISMERJÉK AZ ÖTLETEM..és máris ott a lehetőség a milliárdokra ! EZ az ami motivál. ÉN így gondolom.
A milliomosnál is gazdagabb leszek ! Mindenkinek sok sikert az álmaihoz a céljaihoz !
Gattyán György GRATULÁLOK az ötletéhez, le a kalappal és így tovább !
AttilaBibi
Kettő Reklám Média szabadalmi ötletem van ! Most viszem a reklám világába és a Társammal a TOP 100 ban akarunk lenni ! És itt az ideje az ötletemet megismertetni a világgal.., utat törőnk hozzá.., hogy meg is ismerjék ! :-) Pont ezért nem is gondolom úgy, hogy "irigykednem kellene" hanem fejlődnöm, hogy a Topp 100 ban legyek. :-) Szép napot mindenkinek, és klassz ötleteket !
entero
@AttilaBibi: Semmi nem lehetetlen, nekem is van két szabadalmam, embereknek adok munkát, rengeteg adót fizetek, miközben adakozom is, bár nem vagyok milliárdos csak milliomos. Ha annak idején külföldön hozom létre a társammal a gyárat, lehet hogy az lennék. Viszont nem vágyom ekkora gazdagságra, pár száz millió is bőven megteszi. Neked meg sok sikert.
AttilaBibi
@entero: Nekem meg csak adósságom van jelenleg ( 5 millió ) és ebből akarok kikerülni ! NEM az adósságra gondolok, mert az csak idegesít ! DE nagyon is motivál, hogy ne legyenek adósságaim. Így jött egy nagyon klassz ötletem egy éve.., le is van szabadalommal védve, de mivel a reklám piac igen csak le van fedve, ÚGY döntöttem, nem adom fel, és Most : 2012. 12. 20. án lett a kezemben a második és egyben a legéletképesebb reklám média ötletem. Nagyon is életképes a visszajelzések szerint, de mindemellett, weboldalakkal is felvérteztem magamat a társammal, a befektetőmmel. MOST lesznek az első tárgyalásaink is .. a reklám területen ! Ami igazán hajt előre, az az.., hogy HA gazdagodom.. akkor úgy legyek boldog, hogy társadalmilag is helyt aljak és szerepet töltsek be KARITATÍV módon ! EZ HAJT ELŐRE , hogy annyim legyen.., hogy segítsek anélkül, hogy megérezzem. :-) Hiszek magamban, a gondolataimban, az érzéseimben és a társamban. neki IS köszönhetem azt amit idáig elértem, mert Ö az aki hisz a lehetőségeinkben. ( pénze neki van ) nekem agyam amit piszokul ki kell használnom, a milliós adósságok elpárologtatása végett ! :-) Azt jön a többi klassz kis lehetőség és a szabadság életíze ! DE normális értelemben..és szépen !
AttilaBibi
@entero: KÖSZÖNÖM a kedves hozzáoszlásodat ! Legyél a milliomosoknál is gazdagabb ! JÓ ember vagy ..és a soraidban ki is tükröződik !
entero
@AttilaBibi: Köszönöm, habár itt a propin ezt sokan másként látják, ha valaki sikeres és jól él az csakis csaló meg tolvaj lehet, Fideszes seggnyaló. A sors játéka hogy a rendszerváltást követően ugyanez volt a felállás? Én, aki az ész voltam, a társ, aki a gazdag amerikai üzletember. A történet érdekessége hogy itt akartam Magyarországon véghez vinni mindezt, nem külföldön. Nem láttalak még itt írni, de ha új vagy készülj fel hogy megpróbálnak majd kicsinálni a "kevésbé tehetősek", ez a fajta hozzáállás sokak szemét csípi. Még egyszer sok sikert, és ne add fel soha, aki csak siránkozik sehova nem jut.
sport50
@entero: lám,lám,ha két nagy szellem találkozik...!!!itt a "kevésbé tehetősek"oldalán,de miért nem egy kormányt imádók oldalán???vagy ott nem lehet dicsekedni,lenézni aki nem vitte semmire tudod,a 22év alatt!!!
entero
@sport50: Az egyik hozzászóló te voltál, csak másik regisztrációval? Kicsit érdekes hogy éppen akkor tévedtél ide amikor én is. Már azt hittem mások is vannak akikkel lehet értelmes dolgokról is beszélgetni nem csak arról hogy rohadjon meg a kormány, de úgy tűnik tévedtem.
AttilaBibi
Nekem nincs kedvem politizálni. Nem az visz előre, de ha valaki akar politizálni.., hát szíve joga ! Pont nem érdekelt a politika, sem a rendszer amiben élek itt ! De ha valakit ez zavar, hogy nem érdekel a mások véleménye.., hát annak szép napot és sok sikert !
AttilaBibi
@sport50: :-) Hmm.. a megjegyzés.. """lám,lám,ha két nagy szellem találkozik...!!!itt a "kevésbé tehetősek"oldalán,de miért nem egy kormányt imádók oldalán???vagy ott nem lehet dicsekedni,lenézni aki nem vitte semmire tudod,a 22év alatt!!!""" Butus vagy ! Senkit nem néznék le ! De lehet.., HA neked lenne..MI IS LENNE..? Magadból indultál ki..? Na mindegy.. ! Vannak itt olyanok akik nem irigykednek..? Ha olvastad a soraim.. MOST kezdek csak bele.., amibe örömöm is lelem. Hii..:-) ez van !
NEM AKAROK POLITIZÁLNI ! Azt mások, úgy is jobban tudják. Nekem más okosabb dolgokon jár az agyam.
profon
Kétszer is átolvastam de valahogy kifelejtettek :)
entero
@profon: Akkor menjél azonnal reklamálni! Ilyet...:-))
Pilóta
@lópicigáspár: 2012. október 19., 20:27
Kár, mert itt mindenki kiélheti fantáziavilágát, hogy vajh' miként is mutatna a neve előtt ez a "titulus bacilus":-))))
bakegya
Hát a véleményemet nem írom ide,de annyit mondhatok,az nem mindegy mivel és hogyan keres az ember sok pézt.
Előző életembe az én széles családom is kő gazdagnak számított,de minket már SZEGÉNYEN,DE GAZDAGON ÉLNI taníttattak a déd-és nagyszüleink,a szüleink.
Maradandót alkottak az elődeim.Ma is nyomonkövethető az az értékteremtő életvitel amivel magukat és kortársaikat is megajándékozták.Nekünk már csak az emlékhelyek maradtak,de vad idegenek is fejet hajtanak a jóemlékezetükkel fölöttük.
Ma is abban a társasházban élek amit 161 évvel ezelőtt tervezett és építtetett az egyik jó rokon.
A 12 toppon létező pénze is annyit ér, amennyit a jövő nemzedék javára maradandót alkotni lesznek képesek..
musicnummer1
@FERENCCC: 0-ról 5 év alatt 150.000 MILLIÒM(?)van...
Baszki te aztán könyvet irhatnál erröl...meg az állitólagos külföldedröl...
Matematikailag lehetetlen tisztességes úton (munkából)ekkora vagyon...
Gondolom, az Isten segitett,mint ahogy irod .Az APEH (NAV) tud erröl ???
Mert ha nem , az IP.számod alapán percek alatt utólérnek...
Az meg, hogy ki milliárdos, csak a szegény nép idegszálait rángatja...
Nyugodtan jótékonykodhatnának belöle...
musicnummer1
@lópicigáspár: Amit töröltek, másold be virágnyelven...lééécccccccciiiiiiiiiiiiii
Többedmagammal kiváncsiak vagyunk...
pl.: ...sétálj be az egyik szülöd combközti barlangjába"...vagy ehhez hasonló
musicnummer1
@AttilaBibi: Esetleg a fidesz óriásplakátjaidat Te találtad ki??? MErt az nagy üzlet, és nagy befektetés...Nem irigység, engem nem érint, csak kommenteltem...
musicnummer1
@ezért: jaaaaaa...TARCSUNK !!! Mondhassuk igy is !!! ez a szomoru
lópicigáspár
@musicnummer1: A dr.lópiciét törölték. Nem tudom mit írt. :-)
musicnummer1
@lópicigáspár: ...diplomatikus válasz, de köszike !!! Szép napot!!!
lópicigáspár
@musicnummer1: Komolyan mondtam, ő nem én vagyok.
Mobil123
@kukac50: Pedig ő úrasága még a nyugdíjat is feveszi a fizetése mellé.
musicnummer1
@Mobil123: Ö elvtárs maradt...ne Uraságozd már ...:):)
Mobil123
@musicnummer1: De az elvtársak közt ő kivételezett úraságnak képzeli magát:-))
musicnummer1
@Mobil123: Elvhü pártkatona...a Vezér csicskása, vagy végrehajtója ???
Mobil123
@musicnummer1: Miért kéne választani?? Mind három!!!:-D
musicnummer1
Na azért a cikkre visszatérve...Csányi Sándor a tavalyihoz képest 20 milliárdot (Huszezermillió HUF )bukott------szegény embert még az ág is húzza ( nadr-ág )
Mobil123
Na most komolyan, ha majd lesz időm és erőm megsajnálom őket.
sóher
@musicnummer1: Lehet hogy a törpének adta ? mert neki is közel 10 milliárd a vagyona!
kukac50
@Mobil123: Ő a gázolaj szőkítésből petróleum üzemanyagként értékesítéséből ,a fekete olaj behozatalából sokat kaszált. 140 milliárd felett volt a pénzecskéje,igaz néhány ember élet is bánja ezt a sok pénzt.
Dr.luigilongo60
Azért az érdekes, hogy szinte az összes fidióta-közeli elvileg bukott a vagyonából.
Mindenkinek a fantáziájára bízom ,mit is gondol erről.
Mobil123
@kukac50: Tudom Én ezt!!! Mondjuk ki Maffia vezér!!!
musicnummer1
@Dr.luigilongo60: Szia, doki !!! Azt hiszem ebben egyetértünk !!!
AttilaBibi
@musicnummer1: Az óriás plakátok adták az ötletet, de sokkal hatékonyabb annál az én ötletem. :-) Ismétlem !!! NEM érdekel a politika ! Távol tartom magam tőle ! Így döntöttem és be is tartom. Nem hiszek a politikával foglalkozó emberek döntésében. NEKEM az a fontos, hogy amiben hiszek, azt tisztességesen csináljam, becsületesen. Nem a politika vonz, hanem az, hogy ÉN milyen lehetek, vagyok, vagy voltam emberileg másokkal szemben is ! A gazdagság nem csak pénzben mérvadó, hanem agyban is ! HA gazdag az ember, akkor sok esetben van szabadsága bármire is ! ÉN erre vágyok, hogy szabad legyek a sopánkodás helyett ! Jobb lenne ha szidnám a rendszert..? Vagy valami politikai résztvevőt a politika világából..? Őszintén .. mivel lenne jobb ?? Több lennék ha szidok valakit..valamiért ? Ló..pikulát ! NE a szarra koncentráljunk..mert az megnőhet.., HANEM a jóra, az növekedjen. Hoppá... EZ A VONZÁS TÖRVÉNYE ! Na ebben hiszek !
Fogadni mernék.. abban, hogy 100 emberből több mint a fele irigy a gazdagokra, NA azok vajon miért is irigykednek..? Na erről olvasnék ŐSZINTE kommentett ! MIÉRT IRIGY VALAKI EGY GAZDAG SIKERES EMBERRE ??? Na valaki...? DE Őszintén..!

Leszek az első OKÉ..? Azért irigyelem Őket, mert SZABADSÁGUK van sok mindenre ! És ezt nem szemétkedésekre értem, hanem arra, hogy HA akarnak.. Pl.: Vitorlázni.. megtehetik ! NA erre vagyok KICSIT irigy... ILLETVE ez motivál, hogy ne irigy legyek, hanem VITORLÁZÓ valahol ! :-)
Tök JÓ nekik.. a gazdagoknak. SŐT .. klassz , hogy vannak és az emberileg NORMÁLIS kategória a mérvadó ebben a mondatban ! Mert felnézek az üzleti sikereikre ! Nekem így jó ! És hajt előre , hogy szebben éljek meg napokat és nyugisan ! Hiii ez van ! :-) KI és MI MOTIVÁL...?? Azt mindenki maga dönti el ! Igaz ? Hát a szegész kit motivál..Őszintén..? Az csak morog.. morog.. és irigy marad ! :-) Mond, hogy nem igaz. Akkor az is vagy TE IS ! Jelenleg én is az vagyok ! ÉS...? ..és HA sopánkodom mivel lenne jobb..? Szerinted ?

KI A KÖVETKEZŐ...
AttilaBibi
...Hát a SZEGÉNY kit motivál..Őszintén..? ... bocsi elírtam az imént a szót ! :-)

SZEGÉNY LENNÉL... VAGY A LISTÁN ÉKESKEDNÉL...?

IRIGY.. VAGY GAZDAG...? MELYIK A JOBB ??

Bár ÉN lennék a listán a milliomosok között ! És rohattúl nem irigykedek rájuk ! :-)
A gondolataid teremtik meg az érzéseidet, érzéseid tettekben nyilvánulnak meg és azzal teremted meg a jövődet !

Cáfold meg ..ha nem igaz ! DE értelmesen ! :-)
musicnummer1
@AttilaBibi: A hozzázólásodra egy régi régi bölcs mondta:
" - Aki a mondandóját 100 szóval mondja el,
amit 20 szóval el lehet mondani az más gonoszágokra
is képes !!! "
Tehát engem nem gyöztél meg, én nem irigykedek, nekem
is van miböl megvennem a kenyeret,,,,,,
CSak gondoljunk az önhibáján szegénysorsra jutott
embereken, családokon...Èn minidg adok a szegénynek !!!
AttilaBibi
@musicnummer1: Köszi a Bölcs idézeted ! Dettó gondolok a szerényebben élőkre.. még gazdagság nélkül is. 100 szót követően is képtelen lennék gonoszkodni mással. :-) De ha értelmes a szó.. abból valóban elég 2 mondat is ! És abból mennyit is olvashattál itt...? Minden jót a kedves hozzászólóknak.. és szép napot mindenkinek. Részemről túltárgyalva az egész ! :-)
Zsuga
Nem szeretnék egy ilyen listán szerepelni. Egy kellemes kis lottó ötös untig elég lenne. Tízmillliárdjaim már csak azért sem lennének, mert nem tudnám megállni, hogy ne adakozzam el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.