Több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyével kapcsolatban - tudta meg az MTI magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásból hétfő kora hajnalban.

Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja közölte: "megvan a tettes". Bándy Edit a facebook-on mindössze ennyit információt adott közre.

Az MTI kereste Zsobrák Pétert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki a hajnali órákban nem erősítette meg az információt. Csak annyit közölt, hogy a rendőrség honlapján szerepelnek azok az információk, amelyeket hivatalosan közölni kívánnak.

Az index.hu azt írta: a Hír TV teletextje szerint a tv tudósítóját a helyiek arról értesítették, hogy a rendőrök két férfit vittek el kihallgatásra. Azt írták: a helyszínen olyan tárgyakat találtak, amelyek a meggyilkolt lányé lehettek. Az MTI rendőrségi informátora csak annyit mondott, hogy nem egy embert fogtak el.

Később a rendőrség honlapján már az állt: őrizetbe vettek egy huszonhat éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával. Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett.

Elfogták Bándy Kata gyilkosát

A Dunántúli Napló úgy tudja: a Bándy Kata feltételezett gyilkosa néhány hónapja érkezett Kiskunhalasról Pécsre. Munkanélküliként a Mohácsi út környékén „csövezett” barátnőjével együtt, aki a lap információ szerint prostituált. P. Lászlót már szombat éjjel fogták el egy erdős, bokros területen. A férfi állítólag azóta próbált elrejtőzni, mióta érezte, szorul körülötte a hurok.

Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap a Hír Tv-nek azt nyilatkozta: meggyőződése szerint néhány napon belül elfogják a tettest, közlése szerint a rendőrök nyomon vannak Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyével kapcsolatban.

A Hír TV beszámolója szerint a rendőrök több órán át hallgatták ki azt a férfit, akinek információi lehetnek a pszichológusnő gyilkosáról. A férfi szombaton Pécsett kereste meg a Hír TV stábját, elmondása szerint egy ismerősére ráillenek azok a személyiségjegyek, amelyeket a rendőrség megadott a tettesről. A Hír TV riportere értesítette a rendőrséget, ők a helyszínre érkeztek, és kihallgatásra vitték a férfit.

A bama.hu korábban úgy értesült, hogy a boncolás megállapításai, illetve a holttest megtalálásának helyszínén rögzített nyomok értékes információkat szolgáltattak a rendőröknek. A tettes kézre kerítését segíti az anyagmaradványokból nyert DNS-minta, amelynek alapján elfogását követően egyértelműen azonosítható lesz a gyilkos. A lap felveti, hogy a minta valószínűleg nem egyezett a rendőrség adatbázisában szereplők egyikével sem, ugyanis ebben az esetben már kézre keríthették volna az elkövetőt.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Remélem az igazi aljas gyilkost fogták el,
engem nem érdekel a bőre színe, mert az lenne a
lényeg, hogy több gyilkosságot ne tudjon elkövetni ez az
embernek nem nevezhető genetikai hulladék !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
onizuka
Kíváncsi leszek mennyire lesznek elégedettek a nemzeti önrendelkező hazafiak, mármint a bőrszínt illetően. Ez már rasszizmus részemről?
onizuka
@gabrella: Olyan ez most mint a barátokközt évadzáró, várni kell egy kicsit míg kiderül, van min izgulni!
Hókuszpók
A rendőrség honlapján egyelőre semmit nem írnak az elkövetőről.
gabrella
@onizuka: A cigány is magyarnak vallja magát.
onizuka
@gabrella: Bár gondolom nem véletlenül írták hogy magyar férfi... Á... Picsába... Spoilereznek ezek is.
gabrella
Nagyon sok cigány származású egyén, 3-4. leszármazotton már alig látszanak a jegyek.
onizuka
@gabrella: Pontosan. De - ez hülyén fog hangzani - megismerni a járásáról.
Hókuszpók
Azért nem előre inni a medve bőrére. A neve alapján nem cigány, és ha nem az akkor ez a cikk www.jovonk.info/2012/07/13/ciganyok-gyilkoltak-meg-bandy-katat-rendorsegi-pszichologuslanyt-pecsett közönséges uszítás.
Azt is tudjuk, nem csak cigányok követnek el bűncselekményt. Azt mondom várjuk ki a végét.
nyanya001
Remélem az igazi aljas gyilkost fogták el,
engem nem érdekel a bőre színe, mert az lenne a
lényeg, hogy több gyilkosságot ne tudjon elkövetni ez az
embernek nem nevezhető genetikai hulladék !
gabrella
@onizuka: Éppen ezt beszéltük valakivel a múlt héten. De azért vannak viselkedésbeli jegyek is.
@Hókuszpók: Majd ha meglátjuk a fotóját - akkor mondunk vélemény róla. Addig csak a találgatásokat boncolgatjuk.
onizuka
@Hókuszpók: Nem szabad elfelejteni azt a cikket.
onizuka
@gabrella: Sajnos már az a hagyomány is kezd kiveszni, hogy "szomszédtól nem lopunk".
kissnagy
Csak a tényszerűség kedvéért idéznék a cikkbből!Figyeljünk minden szóra, a megfogalmazásra,aztán fék! Szerintem az idézet után érdemes várni és nem polemizálni! Különben ezt is leszedik, mint múltkor...HMMMM

"A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki "megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel" - olvasható a police.hu oldalon."
Hókuszpók
@onizuka: Nem fogom, hiszen egy pillanat alatt levették a propiról, szerintem jogosan. Mindenki cigányozott, gyilkolta volna őket pusztán feltételezések alapján. Ne legyünk olyanok mi is mint Szögi tanár úr gyilkosai!
gabrella
@onizuka: Magyartól? Vagy ezek egymástól is lopnak?
Hókuszpók
@kissnagy: A cigány is magyar állampolgár!
kissnagy
@gabrella: Jaj! És akkor mi van? Nehezebb beazonosítani, hogy kin élhetjük ki az előitéleteinket? Igaza van hókuszpóknak! Sőt még nekem is ma 09:03-nál
Dulcinea
Senkinek nincs joga egy másik ember életét elvenni! Részemről teljesen mindegy, hogy cigány, vagy magyar volt az elkövető! Miután elfogták, úgy legyen! Vagy elfogják! Mivel nálunk nincs halálbüntetés, legalább, 300 évre egy sötét ablaktalan zárkába zárják, hogy még véletlenül se jusson be fény, és még véletlenül se tudjon beszélni senkivel, és élete végéig ott rohadjon el magányosan bezárva!
onizuka
@Hókuszpók: Nem szeretem az előítéleteket. Egyedi tapasztalatokon alapuló döntések nyomán élünk az élet más területein is.
gabrella
Természetesen tőlem is jöhetett a Holdról is, ha gyilkolt meg kéne őt is ölni.
onizuka
@gabrella: Nem a Holdról jött. Onnan csak jópofa fejek jönnek, nem gyilkosok.
Hókuszpók
@Dulcinea: Ezzel nekem személy szerint egy bajom van: 20 év múlva szabadulhat, mert a tényleges életfogytiglant csak nagyon ritkán szabják ki.Amerika egyes államaiban Nem véletlenül ítélhetnek több száz évre gyilkosokat, hiszen jó magaviselet miatt harmadolhatnak, mégis marad még néhány száz év letöltendő!
onizuka
@Hókuszpók: Meg aztán közben fejlődhet az orvostudomány is. :)
Dulcinea
@Hókuszpók: Igazad van, a magam módján abban bíznék, hogy 20 év egy sötét ablaktalan lyukban, senkihez sem szólva, szép lassan beleőrülne, aztán őrültségében feldobná a mokaszint!
onizuka
@Dulcinea: Te a panellétről beszélsz szivem...
kissnagy
@gabrella: és akkor semmiben nem lennénk különbek...Sok jogalapunk maradna a moralizálásra..."Ne ölj!" (...Biblia?...)
Már megint igaza van Dulcineanak és Hókuszpóknak: 300 évet neki! ( én még mindig javaslom a sóbányát és napi 3 deci vizet...)
gabrella
@kissnagy: Én éppen a kínzást utálom.Én egyszerűen "fertőtleníteném" az emberiséget.
Dulcinea
@onizuka: Nem, arról beszélek, hogy a magány, a szótlanság, a sötétség, egyszóval minden külső inger mentesség, valószínű, hogy nagyon kegyetlen munkát tudna végezni szép lassan ezzel az embertelen lelketlen féreggel!
Dulcinea
@kissnagy:" ( én még mindig javaslom a sóbányát és napi 3 deci vizet...) "

...és természetesen, reggelire ebédre, vacsorára két doboznyi sós heringet!
kissnagy
@gabrella: Le fogják zárni ezt is!!! Én nem tartom kínzásnak azt a munkát, amivel meg tudja teremteni az életéhez szükséges javak ellenértékét! Jó! Kapjon több vizet! De ne járjon fiatal lányok közelében...
onizuka
@Dulcinea: Én is erről beszélek. Emberek élnek egymás mellett - magányban. Fecsegnek a semmiről és nem hallgatják meg egymást - szótlanság. Bekapcsolod a tévét és árad a sötétség. Mi is a különbség?
gabrella
@kissnagy: És ha nem is érdeklik a fiatal lányok?
kissnagy
@Dulcinea: ugye mi ezekkel vezetjük le a bennünk felhalmozott érzelmeket! :))) "Zavar" bennünket, de nem akarunk igazán embertelenek lenni, így "fanyarkodunk"...
Dulcinea
@onizuka: Te a társas magányról beszélsz, és egy külső ingerről amit a tv testesít meg!

Amiről én beszélek azt te ne akard kipróbálni! A tisztán látás kedvéért pedig olvass el egy ismertető könyvet középkori börtönök címmel! A két dolog között a különbség az ég és a föld!
onizuka
@Dulcinea: Igazságot akarunk, lehet ez hiányzik.
kissnagy
@gabrella: most írjam azt, hogy +1 dolog amiért "sajnálom"? Nem írom! Szerintem azért szerepet játszhatott az esetben, hogy egy fiatal hölgy volt az áldozat! Igaz! A jegyzőkönyvet nem olvastam...Így talán jogos a kérdés!
gabrella
@kissnagy: Az érdeklődést nem csak erre a konkrét esetre értettem, így talán még jogosabb.
Dulcinea
@kissnagy: "fanyarkodunk" Jogosan felháborodunk azt hiszem! Hiszen a leges legnagyobb bűn amit ember elkövethet, mások és önmagával szemben, az egy másik emberéletének jogtalan kioltása! Jogosan háborog gyarló lelkünk, de ha elvennénk a gyilkos életét magunk sem lennénk különbek a deákné vásznánál!
Dulcinea
@onizuka: Az igazság, mindig odaát van! Közhely, de ha elgondolkodsz rajta nagyon igaz!
Kutyafüle
A korábbi kommentelések kapcsán felmerült az a feltavés, hogy mivel a lány a rendőrségen dolgozott, megtudta volna-e védeni magát ettől a támadástól.?
A szakértő válasza szerint sajnos nem. Egy pcsichológus is lehet gyilkosság áldozata, de ő nem vesz részt kocsmai verekedésben. Ez a fiatal nő sem volt felkészülve a támadásra, az lehet, sőt biztos, hogy kűzdött az életéért, de nem tudta magát megvédeni. Ez a rohadék már figyelte az utcát, helyismerete volt. Úgy ahogyan én kommenteltem, tudta a rohadék, hogy hol van a térfigyelő. A lány rosszkor volt rossz helyen. A rohadék meg bűnhődjön ezerszeresen, mert még meg is kínozta.
Dulcinea
@onizuka: Mé' itt nem vagyok elég?:))
Fater59
@Bástya Elvtárs: ..ballag át a "bama. hu - ra és meglátod !
onizuka
@Bástya Elvtárs: A válasz betűjelét küldd el SMS-ben a 1755-ös számra!
Levendula
Rákerestem a Facebook-on
Cigány a gyilkos. A vezetékneve nem az, de nézzétek csak meg...
onizuka
@Levendula: Hogy kerestél rá? P... László micsoda?
Levendula
A hét egyik napja, ami P betűvel kezdődik...
Hókuszpók
Nem dőlt el semmi, rengeteg azonos vezetéknevű ember él ebben az országban.
onizuka
@Levendula: Pütörtök? Mindig gyanús volt!!!
onizuka
Meg kell gondolni, kit lájkol az ember. Mit csinálnak most a "barátai"?
Levendula
@Hókuszpók: Hogyha én fél perc alatt rátaláltam az atv.hu-n megadottak alapján, akkor kétséget kizáróan ez a patkány a gyilkos...
Hókuszpók
@Levendula: Lehet, hogy az etnikuma cigány, de inkább csak a gyilkost nézzük benne.
Egyébként nem látom, hogy a győri gyilkosságnál ekkora felhajtást csinálnának! Érdemes ezen kicsit elmélázni!
diktátor
Íme Bándy Kata cigány gyilkosa - beismerő vallomást tett
kuruc.info/r/2/98768/
kissnagy
Csak ne ezt a forrást használnád...egyszerűbb lenne a hivatalosból... Ha igaz..talán a gyereknek is jobb lesz, ha nem egy gyilkos neveli fel...
diktátor
"...csak tiszta forrásból..." Cikk a lényeg, szerintem tárgyilagos.
patrióta01
Kíváncsi lennék arra a bizonyos szemtanúra, akit elküldtek a picsába amikor jelentkezett, hogy látott 1 illetőt erőszakoskodni az áldozattal! Vajon ezt az élőlényt látta?
engem
A tetves gyilkos megspórolhatta volna a munkát a rendőrségnek, bíróságnak, börtönöknek... ha megölte volna magát. Remélem, a f@szánál fogva lógatják fel az akasztófára!
diktátor
"Különös kegyetlenséggel megölt idős emberek, cigányok elől menekülő magyarok, tolvaj óvodások és tanárverés mint családi program. "

www.youtube.com/watch?v=37QLncvm_4M&feature=related

www.youtube.com/watch?v=qWFvfN-rtI8&feature=related
vitamin51
Azt nem értem csak, hogyha ez az embernek nem nevezhető lény, a Mohácsi út környékén csövezett, miként tudott a facebbokon posztolni? Melyik bokor alkalmas arra, hogy internet kapcsolata legyen egy csövesnek? Nagyon remélem, hogy a valódi tettest fogják el, mert addig nem lesz nyugalom a környéken, meg sehol ahol ez a fajta fellelhető!
gabrella
Ez biztos,hogy cigány, a bőre nem fehér.
dr. prédikátor
Fogadjátok el tőlem hogy az elkövető C I G Á N Y!!!
engem
@vitamin51: gondolom, volt ideje bejárni valamelyik net kávézóba, a munka idejéből kitelt...
zsolti
oké, most, hogy kiderült cigány, sőt C I G Á N Y, ettől feltámad a csaj? egyesek olyan örömmel nyugtázzák, mintha nem is az lett volna cél, hogy meglegyen az elkövető, hanem hogy kapjanak már el egy cigányt valamiért.
zsolti
@gabrella: nem, buzi, cigány, és zsidó is! valami a témához esetleg? a személyeskedésen kívül?
gabrella
@zsolti: Te vagy az első ha személyeskedésről van szó!
zsolti
@gabrella: te meg a legutolsó, ha épeszű emberről van szó.
kissnagy
@diktátor: valamelyikünk azért maradjon már meg komolynak! Ha nem ez lenne a téma, én most röhögnék... És nem azért, mert én is lehetnék előitéletes, mint az oldal (szokása), hanem a cím, a szerkesztés, és tartalmi meghatározások miatt. Te nem érzed annak! Mindennek oka van, nem? Most nem ítélkezni akartam fölötted!
Csak az a baj, hogy aki most azzal foglalkozik, hogy milyen származású, az mind-mind (akarva-akaratlanul) Zsoltinak ad igazat és tuszkolja felfelé a Piedeszta tetejére!
Lefordítva: ÖNGÓL!
Sajnos azzal is foglalkoznunk kellene, hogy a győri anya gyílkosa még nincs meg! Ja, hogy ennek egyesek nem tulajdonítanak...Pedig azzal az esettel is erősíteni lehetne az előítéleteket...ha úgy adódik...és mármelyik mással...!

Az egészben az a legszomorúbb az, hogy azt amit mi itt csinálunk-szakmájából adódóan-Kata tudná nekünk a legjobban megmagyarázni, de sajnos ezt már soha nem teheti meg...

A Jóisten adjon Neked nyugalmat, Kata! Így , ismeretlenül is, hisz vannak még egyetemes értékek...
gabrella
@kissnagy: Védhette őket a szegény Kata is, meghálálták neki.
kissnagy
@diktátor: más etnikumú nem is ismeri ezt a fogalmat...csak legközelebb nehogy ez az előitélet akadályozza a nyomozást, ússzon meg egy nem roma egy gyilkosságot...!Lehet enélkül is tévedni, nem még ezzel! Pl. Mór!
gabrella
Gondolom megalapozottan ítélik el, hazugságvizsgálat stb.
zsolti
@kissnagy: bizony, képzeld el, ha nem cigány lenne a tettes. hogy sunnyogna most az összes kuruttyinfón nevelkedett nagy nemzeti igazságosztó... fel sem tudnák dolgozni.
Emilio3
A pécsinapilap.hu-n simán kiírták a nevét...
kissnagy
@gabrella: Én a bűnösöket elítélem, az ártatlanokat védem! Más nem érdekel!!! Amióta vérig sértettek, mert a sógor azt mondta rám, hogy "tolvaj magyar" vagyok, mert magyar vagyok! Konkrétan Ítélkezni is bírósági döntés után próbálok! Itt e földön csak ember itélkezhet! Minden ember tévedhet, egyszerre több már -talán - kevesebbet!
Gabriella: Kata lehet, hogy előtte soha nem látta gyílkosát, így nem tudom, hogy védhette Ő ezt a lényt, így a hála kérdése is igen nyitott!

Értem az indulatod, de nem tudok a szavaiddal mindig azonosulni! Remélem ez nem bánt! Sajnos a hablatyolásunk nem változtat a megtörténteken!
silber13
@diktátor: Biztos vagy a szerinted " cigányállatban?"
gabrella
@kissnagy: Cigányok között is vannak normális emberek, talán még a Kádár rendszerben integrálódtak.
De akik azt kinőtték már nem tudnak változni.
diktátor
kissnagy!
(a zsiráfra felesleges a karakter...)
A gyilkosságok elkövetőinek döntő többsége cigány.
Népesség számához viszonyítva magyar/gyilkos , cigány/gyilkos. ...megdöbbennél.
zsolti
@diktátor: pedig hány magyar ül börtönben gyilkosság miatt! megdöbbennél :)
diktátor
zsoltika, látom jókedved van. Sajnállak.
"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug és a hazugság atyja."
zsolti
@diktátor: ne sajnálod, hogy jó kedvem van :) de ma is megtudtunk valamit, aki nem cigányállatozik az sátán. jól van tódika, mehetsz vissza a kuruttyinfóra ;)
Hókuszpók
@gabrella: Ahogy írod. Ítélik el. Majd, egyelőre még csak gyanúsított, a bíróság nem ítélt.Egyébként szerintem minden gyilkost el kell ítélni, függetlenül az etnikumtól. Már írtam nem lenne jó, ha kialakulna egy lincs hangulat. Ne legyünk olyanok mint Szögi tanár úr gyilkosai!
A magyarok között is akadnak brutális gyilkosok. Akkor az összes magyart ki kellene irtani?
kissnagy
@diktátor: ezt a saját zsebkönyvedből idézted? Ilyenekért ugranak az ilyen beírásokra! Hozzá kell tennem: jogosan! És ne az atv-t,hírTv-t, az echo-t, vagy a kurucinfót idézd! Helyette az ORFK, vagy a KSH adatait nyomd! Azt még az olyan komolyan tamáskodók is elnézik, mint én! Ha követed tanácsom, esküszöm nehéz lesz belédkötni!
Ez csak egy baráti tanács volt...
sza
@kissnagy: Azt hiszem az tény hogy a magyar börtönök zöme cigány bűnözőkkel van tele. Ahhoz képest hogy kevesebben vannak elég rossz arány nem gondolod?
gabrella
@Hókuszpók: Igen, majd ha bebizonyosodik, akkor ítélik el.Nagyon remélem,hogy véletlenül sem tévednek.
Én sehol nem írtam olyan,hogy egy ember miatt az egész fajtáját ki kell irtani.Véletlenül sem tennék ilyet, de az biztos,ha megnézel egy riportot a börtönökben, 90 %-a az elítélteknek cigány.
Ez magáért beszél.
kissnagy
@sziráki ágnes: Ági! Ténynek a számokat értjük!Tudom, hogy dög vagyok, de már a statisztikából tudom..:)
A börtönökről lehetne mit írni! Na nem bentlakásosként ismerem! Voltam én már egymagam 18 elitélttel összezárva! Ráadásul 2 órig "szórakoztattuk" egymást
Na de tényleg vár 2x20km! Majd jelentkezem!
patrióta01
@kissnagy: Azok után, amik nemrég kiderültek a rendőrségről, te még hiszel nekik?
Nemrég olyan statisztikát készítettek, egy olyan településről, (ahol az emberek kiakarták hívni a gárdát, a bűnözés miatt), hogy a településen az országos szint alatt van a bűnözés! Több száz ember írta alá a petíciót! Nem 1-2 ember, hanem több száz!!!
ORFK-ék azonnal eléd teszik, hogy nincs semmi baj ebben az országban, nem kell lázongani, sőt a cigánybűnözés nem is létezik! Na, mindjárt jönnek a "jogvédők" és náci leszek!
sza
@patrióta01: Ne légy náci. Akkor megtagadod emberi mivoltodat.
kissnagy
Remélem csak az ír statisztikáról, aki tanulta...a metodikát!
@sziráki ágnes:langyos, de:...
Hókuszpók
@gabrella: Konkrétan nem, de azt írtad fertőtlenítenéd az emberiséget.
patrióta01
@sziráki ágnes: 1pár idegbeteg szerint az vagyok, mert "elítélem" a magyargyűlöletet!
sza
@patrióta01: A magyar gyűlöletet szerintem mindenki elítéli. De ez egy sorban van a cigány gyűlölettel, a faj gyűlölettel. Aki ma náci eszméket vall az rosszabb mint azok akik ténylegesen nácik voltak, mert akkor az egy párt volt. Ma már tudjuk mit követtek el.
gabrella
@Hókuszpók: A gyilkosok,pedofilok igen nagy gócok az embereknek.Azokat kiirtanám, vagyis a halálbüntetést visszahoznám.
Hókuszpók
@gabrella: Evvel én is így vagyok, csak hozzá teszem etnikumtól függetlenül.
gabrella
@Hókuszpók: Persze, etnikumtól függetlenül, de a tények azt mutatnák,hogy bizony 90 %-ban csak egy bizonyos etnikum lenne az akit fertőtleniteni kellene.
patrióta01
@sziráki ágnes: 1et értek, de ugyanez vonatkozik a kommunizmusra is, mert már azt is tudjuk, hogy ők mit követtek el! De én amit írtam, azt arra értettem ,hogy egyes emberszerű képződmények nácinak kiáltják ki azt, aki kimeri mondani az igazságot, vagy egy kicsit is jobban szereti a hazáját! Ezt láthatod a saját szemeddel!
De mind1. Most nem ez a téma.
sza
@patrióta01: Egyforma ember nincs. De ez nem azt jelenti hogy mások véleménye kevesebb lenne mint az enyém. Ezt hívják megértésnek. Ha megérted a másikat kicsit meg is ismered. Ami nagy szó mert önmagát sem ismeri az ember lánya.
paparazzi
@zsolti: a kurucinfon legalább hozzá lehet szólni a témához. a blikken úgy látom már nem. tipikus...No meg ott a képét se takarják ki ennek a majomnak. simán megfér egy ilyen portál is a többi között.
paparazzi
személyiségi jogait meg olyan szinten nem kéne védeni, hogy nyílvánosan kellene kivégezni 1 teljes napig kínozva
orogordog
Szerintem meg a P műveknek volt útjába a csaj. De már megint Pécs!
Hellcat
Hála az égnek, hogy megvan...nagyon reméltem hogy hamar elkapják...az hogy cigány az csak "bónusz". Nem véletlenül lett mára a cigány szó negatív jelző...
QQríkú
Egy statisztika aminek talán van valóság tartalma, kis cucilógiával fűszarozva.
szentkoronaradio.com/node/27335
kissnagy
@patrióta01: "egy kicsit is jobban szereti a hazáját"- kérhetnék egy mértékegységet, és egy mérőmüszert? Gondolom, hogy a hazaszeretet kidekázása olyan snassz lenne! Ezért másként jelölhetik az SI-ben!
IQrájderöcsém
"A lány önszántából ment vele, és útközben beszélgettek.."
Ja, egy pszichológus elmegy éjjel egy dakotával az erdőbe beszélgetni..
X-ray
A cigány feleség telefonál a férjének a börtönbe:
- Szia Gázsim! Képzeld örökbe fogadtam az öcséd fiát, 9 hónap múlva szülöm meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.