Több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyével kapcsolatban - tudta meg az MTI magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásból hétfő kora hajnalban.

Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja közölte: "megvan a tettes". Bándy Edit a facebook-on mindössze ennyit információt adott közre.

Az MTI kereste Zsobrák Pétert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki a hajnali órákban nem erősítette meg az információt. Csak annyit közölt, hogy a rendőrség honlapján szerepelnek azok az információk, amelyeket hivatalosan közölni kívánnak.

Az index.hu azt írta: a Hír TV teletextje szerint a tv tudósítóját a helyiek arról értesítették, hogy a rendőrök két férfit vittek el kihallgatásra. Azt írták: a helyszínen olyan tárgyakat találtak, amelyek a meggyilkolt lányé lehettek. Az MTI rendőrségi informátora csak annyit mondott, hogy nem egy embert fogtak el.

Később a rendőrség honlapján már az állt: őrizetbe vettek egy huszonhat éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával. Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett.

Elfogták Bándy Kata gyilkosát

A Dunántúli Napló úgy tudja: a Bándy Kata feltételezett gyilkosa néhány hónapja érkezett Kiskunhalasról Pécsre. Munkanélküliként a Mohácsi út környékén „csövezett” barátnőjével együtt, aki a lap információ szerint prostituált. P. Lászlót már szombat éjjel fogták el egy erdős, bokros területen. A férfi állítólag azóta próbált elrejtőzni, mióta érezte, szorul körülötte a hurok.

Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap a Hír Tv-nek azt nyilatkozta: meggyőződése szerint néhány napon belül elfogják a tettest, közlése szerint a rendőrök nyomon vannak Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyével kapcsolatban.

A Hír TV beszámolója szerint a rendőrök több órán át hallgatták ki azt a férfit, akinek információi lehetnek a pszichológusnő gyilkosáról. A férfi szombaton Pécsett kereste meg a Hír TV stábját, elmondása szerint egy ismerősére ráillenek azok a személyiségjegyek, amelyeket a rendőrség megadott a tettesről. A Hír TV riportere értesítette a rendőrséget, ők a helyszínre érkeztek, és kihallgatásra vitték a férfit.

A bama.hu korábban úgy értesült, hogy a boncolás megállapításai, illetve a holttest megtalálásának helyszínén rögzített nyomok értékes információkat szolgáltattak a rendőröknek. A tettes kézre kerítését segíti az anyagmaradványokból nyert DNS-minta, amelynek alapján elfogását követően egyértelműen azonosítható lesz a gyilkos. A lap felveti, hogy a minta valószínűleg nem egyezett a rendőrség adatbázisában szereplők egyikével sem, ugyanis ebben az esetben már kézre keríthették volna az elkövetőt.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Remélem az igazi aljas gyilkost fogták el,
engem nem érdekel a bőre színe, mert az lenne a
lényeg, hogy több gyilkosságot ne tudjon elkövetni ez az
embernek nem nevezhető genetikai hulladék !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Hála az égnek, hogy megvan...nagyon reméltem hogy hamar elkapják...az hogy cigány az csak "bónusz". Nem véletlenül lett mára a cigány szó negatív jelző...
QQríkú
Egy statisztika aminek talán van valóság tartalma, kis cucilógiával fűszarozva.
szentkoronaradio.com/node/27335
kissnagy
@patrióta01: "egy kicsit is jobban szereti a hazáját"- kérhetnék egy mértékegységet, és egy mérőmüszert? Gondolom, hogy a hazaszeretet kidekázása olyan snassz lenne! Ezért másként jelölhetik az SI-ben!
IQrájderöcsém
"A lány önszántából ment vele, és útközben beszélgettek.."
Ja, egy pszichológus elmegy éjjel egy dakotával az erdőbe beszélgetni..
X-ray
A cigány feleség telefonál a férjének a börtönbe:
- Szia Gázsim! Képzeld örökbe fogadtam az öcséd fiát, 9 hónap múlva szülöm meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.