Orbán retteg, hogy megalázzák. Nem jelenik meg az állami ünnepeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy megalázzák. Ezért inkább nem is mutatkozik nyilvánosan. 2007-ben még félelem nélkül ment ki az utcára, az emberek közé. Öt évvel ezelőtt még polgári engedetlenségi akciót szervezett, arról beszélt, hogy a népnek joga van elkergetni a kormányt, és kordont bontott a Parlament előtt. 2012. augusztus 20-án Orbán Viktor már nem jelent meg a Kossuth téren, a közjogi méltóságok sorában a nemzeti lobogó ünnepélyes felhúzásának ceremóniáján. A hosszú hétvégén elkezdték egy kordon felépítését Orbán Viktor Cinege utcai villája köré. Két hónap múlva ismét október 23-a. Kíváncsian várjuk, hová bújik Orbán Viktor az emberek elől 2012. október 23-án?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az nem úgy lesz !
Majd lezárják azt a részt, ahol a beszédét megtartja, részt venni csak fan igazolvánnyal lehet !
Aztán jönnek a fizetett bértapsikálók is megint.
Vagy egyszerűen a királyi TV -ben fog beszédet mondani oszt jó napot !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
overdose
Talán el kellene gondolkoznia mit csinál az emberekkel ,mindenkit hülyének néz jön a válsággal .Régen nem arról szól hanem a hülye stadionok épitése,munkahely teremtése amit nem tesznek, miről beszélünk lesz itt balhé mert az embereknek elég!
nyanya001
Az nem úgy lesz !
Majd lezárják azt a részt, ahol a beszédét megtartja, részt venni csak fan igazolvánnyal lehet !
Aztán jönnek a fizetett bértapsikálók is megint.
Vagy egyszerűen a királyi TV -ben fog beszédet mondani oszt jó napot !
Pálinkafőző Rézüst
Bexarás!!! A nagy kordon bontó most kordont építtet! Ez aztán a haladás, elvtársak!!
Hellcat
JAJ már alig várom...remélem lopnak megint tankot azt felcsútig meg se állnak!
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Minden második ember tekes lesz !
lópicigáspár
@nyanya001: Királyi TV! :-)) Tudod-e, hogy miért nagy kör ezen adók új emblémái némi kiegészítéssel?
nyanya001
@lópicigáspár: És egy gerinctelen puhány jelképe !
sport50
majd jönnek romániából,lengyelből,meg az a pár tag aki maradt neki,na meg entero,az egész rendőrség a saját védelmére alakított serege,aztán csak megvédik a kis-nagy embert!!bár egy jó kordonbontást is el lehet képzelni,úgy ahogy ők tették!!
kerék
Engem nem zavar, hogy kordont épít a háza köré (a mi pénzünkből), de ha már megvan akkor maradjon azon belül, és adja át a stafétát valaki másnak, ő meg éljen nyugodtan a kordonon belül.
silber13
Bátorkodtam már nem is egyszer megírni, hogy ez az izé, - mert csak izének nevezném - egy velejéig hungarofób, morális selejt. Hát akkor mit várunk tőle? Most jön rá arra - mert annyira nem elmegyenge - hogy nem csak hogy országot nem tud elvezetni, hanem egy csúti kócerájt sem. Mind eddigi kinyilatkoztatásainak összessége egy potyadékkal egyenértékű. Levitézletté tette önnön magát.
Január
Azért az is elgondolkodtató az elmúlt évek eseményei folytán, hogy ki is a legény, aki adja, vagy aki állja. Mert ezek szerint Viktorunk, csak adni tudta ellenzék korában, most pedig állnia kellene de...?
Fater59
Tudok egy tuti helyet , ahonnét videó üzenetet küldhet !
Legfeljebb szép Osztrák tájakat mutatnak , és nem ezt a lényt, hátul gombolós kabátban !!!::)))
KöBüKi
Remélhetőleg a föld alá,koporsóban és végleg.!!!
szaboria1
Aki gerinc nélküli attól mit várunk. Már nem tökös legény hanem beszari.
Fater59
@szaboria1: Csak akkor volt tökös amikor sokan voltak !! ( nem ismerős valahonnét ez a viselkedés ??)
silber13
Orbán "úr" : szerény javaslatom szerint országunk érdeke miatt bölcsen tenné, ha követné J.Verne / az ön műveltségére való tekintettel / Verne Gyula egyik remek regényében, a "Dunai hajós" remekében leírtakat megtenné. Dereglyébe ülne, és a Dunán lelapátolna a tengerig. Haverja, Basescu bizonnyal mindenben segítené.Szép útja lenne Orbán úr, és útközben, a csónakázás, evezés magányában. talán beugrana, hogy milyen felmérhetetlen károkat is csinált pár száz kilométerre feljebb, amit ott hagyott. Szégyellje magát "uram"
Feraj49
@Fater59: 14.43-ra:És még telefonálhat haza is ha engedik az ápolók!
Fater59
@silber13: Kérlek ne terheld ilyen irodalmi idézetekkel ,
mert ádd egy meghaladja képességeit ,
ádd kettő talán az egészből annyi átmegy , hogy a Duna egy folyó !
Dereglyét egy hétig keresteti az idegen szavak szótárában .
adrenalink
Egy Libero pelenkagyártó üzembe. Barnul már a gatyóka...:)
kedwes
@Pálinkafőző Rézüst: Mint említettem anno – 2006 – a hatalom mindig meg fogja védeni magát. Függetlenül a hovatartozástól!
Pálinkafőző Rézüst
@kedwes: ez igaz. De jelen esetben nem a hatalom védi magát, hanem Orbán tenmagát.
kedwes
@Pálinkafőző Rézüst: Ma ő a hatalom jelképe, sokaknak.
Dr. Felipe
Tisztelt Ausztrál Idegenrendészeti Osztály!

Kérvényt szeretnék benyújtani az Önök hivatalához. Szeretnék menekült státuszhoz jutni mert veszélyben forog az életem. Van itt Európa szívében egy kis nomád ország, lakossága olyan félázsiai népség. Nos őket már annyira felhergeltem, múlkor 5 forintossal dobtak meg majd pedig a bőröndjeimet is kikészítették az utazáshoz úgyhogy választásom már nem maradt repülnöm kell minél messzebb.
Ezért gondoltam Ausztráliára mert ez egy szép távoli ország. Szeretnék beutazási, letelepedési és munkavállalási engedélyhez jutni.
A pásztorkodáshoz kiválóan értek és az önök országában szívesen terelgetném nyájam.
Remélem kérelmem minél hamarabb elbírálásra kerül mert legkésőbb október 23. ig el kell hagynom az országot mert akkor már forró lesz a talaj a lában alatt.

Tisztelettel!
Egy félázsiai pávatáncos.
silber13
Javasolt továbbá a lakása környékén a szögesdrót akadály, megspékelve megfelelően telepített aknazárral. Elbújni pedig felesleges. Graz mindig szeretettel várja oszlopos törzsgárda tagját.
silber13
@Fater5915:58-ra: Igazad lehet, mert ez a csúti, mélynövésű "Minden Tudások Kútfője, egyszersmint Omnipotentje is" képes rá, hogy összekeverje a dereglyét a derelyével.
másvirág
Mariska blog sem tudja a választ ? Akkor miért minket kérdez ? Miért nem a Orbán úrat ?
Jobb helyett úgysem talál Orbán Viktor,mint Anno Gurcsány Ferenc Ex miniszterelnök Úr ! :-))
overdose
@Pálinkafőző Rézüst: Azért záratta le a cinege utcát mert tudta hogy lesz valami ,lesz mert azerék nem hagyják.
entero
@adrenalink: Nem árt az óvatosság, biztosan tudod hány elnököt gyilkoltak már meg. Sokszor már az is elég ha valakit egy ember utál, már veszélyben van. Hát még ha olvassa a propellert is...
adrenalink
@entero: Jajj, ne már! Egy éve még peckesen osztogatta Brüsszelben a sallereket, meg a kokikat...! Hogy is van ez? Külföldön :koki, itthon:kaka?
vukkocska
Orbán Grazban tölti október 23-át. Jobbulást kívánok mindannyiunk érdekében.
entero
@adrenalink: Azóta változott a helyzet valamelyest.
adrenalink
@entero: És még fog is, ne izgulj...!!!
kkalman
Felőlem odabújik ahová akar, csak ne jöjjön elő többet soha onnan.
entero
@adrenalink: Nem izgulok, vagy úgy ismersz?
adrenalink
@entero: Ha Viktorodról van szó, akkor igen!!!
entero
@adrenalink: Tévedsz. Vannak elveim, amikből nem engedek, és ennyi. Ha elveszti a választásokat a Fidesz, akkor majd az embereket fogom sajnálni, akik rájuk szavaztak. A többieket már kevésbé, pedig hidd el akkor lesz csak nagy baj. Az olyan embereket mint én is, aki hasznot hoz ennek az országnak, munkahelyeket teremt egy kormány sem akarná tönkretenni, ha meg mégis akkor külföldre ki a gyárat és kész. Nekem mindenre van forgatókönyvem.
adrenalink
@entero: 20 éves pályafutásodból,- ami saját bevallásod szerint szépen ívelt felfele - 14 nem az Orbán korszakokra esett. Ezek szerint, aki tehetséges volt, az tudott boldogulni politikai nézeteitől függetlenül is, nem úgy mint mostanság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.