Orbán Viktor a keretszámcsökkentés miatt zajongó hallgatók helyett inkább a Videotonnal tölti az estét, a portugál fővárosban a helyszínen szurkol a fehérvári csapatnak a ma esti mérkőzésen. A kormányfő maga fizette az utat.

Orbán Viktor kormányfő a helyszínen nézi meg a csütörtöki Sporting-Videoton Európa Liga (EL) meccset - írta az Indexnek Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Havasi sietett leszögezni, hogy a miniszterelnök saját pénzéből finanszírozta az utat és kifejezetten ezért a találkozóért látogat el Portugáliába.

A két héttel ezelőtti fehérvári Videoton-Genk találkozón azonban nem tudott részt venni, Brüsszelben aznap zajlott a következő uniós költségvetésről szóló vita.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@KöBüKi: Ez nem dicsekvés volt, csak tény. Más is tudja hogy élőben megnéztük, nem nagy dolog manapság.Szerintem te ugyanúgy kimehettél volna, sőt még néhány olyan ismerősöm is jött akik középszinten élnek. El lehet a pénzt költeni italra meg cigire is, de el lehet ilyen eseményekre ha az ember úgy akarja. Szomszédom beteg lett, köhög mint az ágyú, orvoshoz nem megy, mert nem akar 2000 forintot kiadni gyógyszerre. Közben persze bagózik, ami csak súlyosbítja a köhögését, arra 20 ezernél is többet költ. Erről ennyit.
kukac50
Jobban érdekli a foci mint az egyetemisták . Orbán már csak ilyen.
lajospapa
Ifjú korában Győző dilemmázott, hogy focista legyen,vagy politikus. Sajnos rosszul döntött. Bár most van egy olyan miniszterelnökünk akit egész Európa ámul és bámul, meg körülötte egy kiváló csapat, azért jó focistaként nekem jobban bejönne.
silber13
@lajospapa: Lajos bá' ! A "kévántsiság bunkósbotja zsanakol", hogy ugyan kiknek az összes nyugati országok mindegyike által "irigyelt" miniszterelnökéről tecc' beszélni, akit - Lajos bá' szerint - egész Európa csak ámul és bámul, miként a borjú a vadi új nyílászárót? És ki lehet ez az üstökösként, - egy frászt üstökösként - sokkal inkább két lábon járó protuberancia fényességével fel- feltűnő izé, izé, akinek oly kiváló csapata van?
Dr.luigilongo60
@lajospapa: Igazad van druszám, egész Európa csak ámul-bámul, hogy a magyar nép hogyan ültethetett a trónra egy ekkora taplót, mint Qrbán.
Tette mindezt önként és dalolva.
lajospapa
@Dr.luigilongo60: Nem kell elfeledni: Hitler választás útján került hatalomra, egy olyan nép emelte maga fölé, aki legokosabbnak, műveltnek stb. tartotta magát. Aztán az lett belőle ami. Szerencséje a világnak, hogy Magyarország csak ekkora. Bár mer nagyot álmodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.