Bayer Zsolt friss kommentárjában megvédi a trafikmutyit, mely szerinte nem más, mint a baloldali média aljas hisztériája. Úgy véli, az MSZP maffia-párt, ezért ki kell iktatni a politikából, örökre.

"...amit az ellenzék művel trafikügyben, az egész egyszerűen elképesztő. Elképesztően aljas és undorító - és ez a kormányzó pártok és a kormány szerencséje.

(...)

A polgármester barátjának anyja nem nyerhet trafikot? Vagy egy Fidesz- vagy Fidelitas-tag? Amúgy honnan tudja a Népszava, hogy nevezettek tagjai a pártnak? És a párttagság kizáró ok bármiből is? Esetleg nem szerezhet koncessziót a helyi CBA üzemeltetője, miközben elég életszerű, hogy adott településen éppen a CBA-ban legyen trafik? Esetleg az a tény, hogy valaki 23 éves, kizáró oknak minősül?

(...)

S a baloldal és az ő sajtója teszi mindezt a Laborc-Portik-üggyel a háta mögött. S már az a rendőrtiszt is megvan, aki leállíttatta annak idején a Kósa Lajos elleni lejárató kampány ügyében indult nyomozást. Börtönben ül. Mert nyakig benne van a Vizoviczki-ügyben.

Összeáll minden erről az egész maffiáról. Ezek életeket, hazát, jövőt raboltak el, tettek tönkre. Ezeket tényleg ki kell iktatni a politikából és az ország ügyeinek intézéséből, de örökre. És éppen ezért nem engedhetjük meg magunknak a trafikügyeket. Nem éri meg. Nem fér bele. Világos?"

Bayer Zsolt jegyezete a magyarhirlap.hu-n >>>

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért ennyi bólogató szellemi toprongyot, mint akik most a Magyar Hírlap alatt kommentelnek Zsóttikát éltetve, ritkán látni egy csoportban.
Kedvenc idiótám, egy bizonyos kawasaki nevű akárki megint megmondta a tutit: "Inkább egy rendes ember üzemeltesse,mint egy komcsi."
Ez igen apám, érv a köbön, nem vitás. Szólj vikinek, máris hoz rá egy törvényt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ami az aljasságot tekinti, hát abban ti nagyon vagytok
egytől egyig !
Csak meg kellett volna nézni, hányan nyerték el
a pályázatot, akik eddig ebből éltek, és meg kell nézni, hogy hogy a hozzád hasonló
gerinctelen egyszerre mennyi pályázatot nyert el !
Mert hozzátok képest a meztelen csiga egy gerincoszlop !
Nauta
Nos,te rasszista mocsok!! Te és a bunkó,tolvaj,hazaáruló kormányod lesztek "kiiktatva" 2014-ben! Készülj,mert listás vagy te szemét!
Nauta
@nyanya001: Az utolsó sort Hofitól "idézted"!
pbalage
ezek a fityiszesek tök jól tudják, hogy mi a probléma velük, csak az alanyokat tévesztik el. Az MSZP meg a ballibsi szavakat le kell cserélni FIDESZ meg jobboldali szavakra, és máris igazat mond.
coyote3
Zsóti, zsóti! Ülj vissza a Nagy-Magyarország matricás szlovák rendszámú terepjáródba szedd elő az mszmp tagkönyvedet és tedd az 5-ös számú mellé te gerincesség etalonja...
silber13
Zaótika! Te 0,5 eszű! Te leszel atamánod udvari költője? És írod majd a " Száműzetés dalait" miként megtette azt már valaki más is, bár a te képességeid attól még rohadt messze járnak.
A Tündik bündije
Azért ennyi bólogató szellemi toprongyot, mint akik most a Magyar Hírlap alatt kommentelnek Zsóttikát éltetve, ritkán látni egy csoportban.
Kedvenc idiótám, egy bizonyos kawasaki nevű akárki megint megmondta a tutit: "Inkább egy rendes ember üzemeltesse,mint egy komcsi."
Ez igen apám, érv a köbön, nem vitás. Szólj vikinek, máris hoz rá egy törvényt.
Sede
Zsótika, Kósa Lajosról mikor írsz egy tényfeltáró cikket?
crow0131
mielőtt egymásnak ugrasztanak bennünket, megnézném annak a tednernek a teljes pályázati és KIÉRTÉKELÉSI anyagát. Ott kiderül, hogy ki az aki hazudik.
Pálinkafőző Rézüst
@A Tündik bündije: dejszen az összes fideszes vezér komcsi volt! Ez nem zavarja kawasaki elvtársat?? Persze az itt hazudgáló elvtársakat sem zavarja...Ki érti ezt???
coni
Mutassa már be neki valaki Pintért. Csak hogy átérezze mit jelent a maffiózó szó a valóságban.
dömdödöm
minden épeszű ember tudja hogy ez nem így történt .
marlin
Tetű Bayer: "Amúgy honnan tuja a Népszava, . . . . . ." ??
"Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság elnöke tegnap közölte: a nyertes és vesztes pályázatokat is nyilvánosságra kell hozni."
Vagy ha nem, hát lehet módosítani az alkotmányt!! :-((
pbalage
mit is szokott szervezni ez a barom bájerrr? háborúmenetet?
outsider
@A Tündik bündije: Átolvasgattam a kommenteket, elég vegyes szerintem.
Ami feltűnt, hogy a fideszek sem igazán értenek egyet a trafik ügy lebonyolításával, viszont szerintük az újra (immár tiszta) pályázat elbírálás mindent megoldana.
Eszükbe sem jut hogy ez nem az első ügy volt, az sem hogy nem is az utolsó és még az sem jut el a tudatukig, hogy bizony ők ennek a maffiának a támogatói, tehát saját maguk hóhérai. (A birkákról beszéltem, nem a "nyertes" kutyákról:)
soljanka
@kedwes: általában átfutom Bayert, most kétszer is elmélyedtem eme fantasztikus esszében.
És számomra az jön le, hogy ez nem hülyítés, nem hazugság: ő tényleg halál komolyan elhiszi, amit ír, és valóban így látja.
És ez a rettenetes az egészben...mert ha csak hazug lenne, azzal lehetne idővel szembesíteni, de a hit ereje veszedelmesebb
pbalage
@soljanka: ja. amikor a kitartás a hülyeséggel párosul...
Hellcat
És akkor most ez fog menni? Trafikmutyi elterelésre elkezdik mindenhonnan maffiázni a szocikat? Ez rohadt szánalmas...az meg a még szánalmasabb, hogy a sok idióta meg is kajálja.
Turbó Pasi
@Hellcat: Szánalmas te vagy, már megmondtam!
Hellcat
@Turbó Pasi: Látom megetted te is amit az orbán eléd szart...
Turbó Pasi
@Hellcat: Gratulálok baller. Szereted a szart, látom. Mert folyton emlegeted. Ti nem emberből vagytok, hanem szarból. :-)
Hellcat
@Turbó Pasi: Na te agymosott kis senki...meséld el nekem, hogy van az hogy 5400 trafikból mindegyik fideszes kézbe került? Még csak nem is helyiek kezébe...ahol lakom is olyan nyerte a trafikokat aki 30 km re lakik innen...na hogy van ez? Erre válaszolj. Vagy ezt nem rágta a szádba a cigánypáva? Arra is válaszolhatnál miért emelik az árrést pont azután hogy a fidesz kiosztotta a haverjainak a trafikokat? Meg miért hoztak törvényt arra, hogy ne lehessen belenézni a pályázatokba? Ha minden tiszta akkor minek rejtegetni? Oligarchia bizottság is miért nem lett felállítva? Ha nincs mitől félniük miért szavazták le? Ha olyan rohadt okos vagy erre válaszolj...gyanítom nem fogsz írni semmi csak, szitkozódást meg balsilibsizel egy sort és kész. Szánalmas kis senki.
pbalage
@Hellcat: hagyd már! ez úgyis csak egy ballerozó cigányseggnyaló, finom az segglik, azt szereti.
Hellcat
@pbalage: Milyen igaz. :D Lehet nem is új tag csak valamelyik régi vadbarom csinált még egy felhasználónevet...:)
DR Eric CARTMEN
Most láttam (újra) az ÉRETLENEK című filmet. Abban volt: JÓL FELELTÉL !! NYALHATSZ !!!
coni
Az ország előtt már csak egyetlen cél kell, hogy lebegjen: megint megsértettek, tönkretettek egy csomó embert, és ha ilyen áron is de legalább nő az ellentábor, és remélhetőleg 2014 után ezek a maffia ügyletek már csak a múlt lesz.

Reméljük, az emberek megtanulták a leckét és csak olyanra hajlandók szavazni, aki nincs összenőve a kuruc oligarchákkal.

Bajnai megígérte, gyorsított bírósági eljárásban fogja visszaszerezni ami az országé.
kukac50
Bayer jobban tenné ha meg sem szólalna.
Csizmás Kond
Van igaza Zsótinak, csak mivel sokaknak nem tetszik ezért inkább ellenségesen fogadják...
kedwes
@soljanka: Sajnos "bértolnok", így hitelesnek kell látszania! pbalage-nak teljesen igaza van. Ez a legveszedelmesebb!
JAJMÁR
"És éppen ezért nem engedhetjük meg magunknak a trafikügyeket. Nem éri meg. Nem fér bele. Világos?" Ez tényleg így van. Szerintem sem engedhetjük meg az ilyen ügyeket. De mégis megtörténtek, akkor most ilyen ügyekkel a háta mögött, most hogy lesz hiteles a jobb oldal??? Nem a másik oldalra kellene fogni, kissé gyerekes.
kkalman
Zsolti, tán te is kaptál trafikot. Igazán megérdemelnéd ezért a nívótlan írásért. Kár, hogy csak sunnyogva mersz írni pártodról és kormányodról. Mikor róluk írsz, valahogy mindig az MSZP-t nevezed meg, mint fő bűnöst, és nekik kell megsemmisülni. Írhatnád ám nyugodtan, hogy FID€$$, úgyis tudjuk, hogy róluk írsz, csak szégyenled.
entero
@A Tündik bündije: Gratulálok ügyvédnő, hogy szellemi toprongynak nevezel embereket. Azt hiszem, nem hozzád fordulnék jogi tanácsért. Egyébként meg olvasd el jobban figyelve a hozzászólásokat, az itt írogatók sok esetben nevezhetőek inkább szellemi toprongynak.
A Tündik bündije
@entero: Igen, van akit annak nevezek. Ahogy ebben a hozzászólásban te is, hiszen az itt írogatók szerinted inkább azok. Ez illik egy felelős beosztású cégvezetőhöz?
Egyébként hidd el, nem is nagyon várlak, nélküled is megvan az irodám jól bejáratot ügyfélköre.
Máskülönben pedig észrevettem már, hogy az emberekben van valamiféle furcsa tartás a jogászokkal szemben. Valamiért azt hiszik, hogy műtéti úton meg lettünk szabadítva az önálló véleménynyilvánítás képességétől, ahogy attól is, hogy meg tudjuk ítélni az embereket, plusz valószínűleg jogi szaknyelvbe és filozófiai töprengésekbe ágyazva kérünk a pékségben is öt kiflit.
Tévedsz, a jogász is csak ember. És aki hülye, azt miért dicsérjem? Különben meg azt ne mondd, hogy értékelhető gondolkodásra vall az általam kawasakitól idézett mondat, mert rögtön lemegyek hídba és átívelem itt Tahitótfalu előtt a Dunát...
zipper
Ha jól tévedek akkor a CBA a fogathajtós Lázár-fivérek tulajdona - csontig fideszesek ! Csak mondom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.