Van Balog Zoltán miniszternek egy nagyjából kétmilliárdos kerete. Az egyebek között az ötöslottó játékadójának 90 százalékából megtámogatott Nemzeti Kulturális Alap pénze ez valójában, de nem a kollégiumok döntenek az elköltéséről, hanem maga a miniszter. Havonta közzéteszik, kiknek jutott ebből a keretből. Hosszú a lista, a decemberi most jelent meg, most csak a könnyűzenére mennénk rá.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ugy osztogatja a nyalonc UFO-soknak a pénzt,
mintha a saját zsebéböl adná...
Az 500 ezer gyerek meg továbbra is éhesen megy
az oskolába, reggeli, tízórai nélkül, ebédre zacskós levessel...
Csak ne lenne az a sunyi, jellemtelen vigyor a szája szélén !
Egyszemélyes döntési jog...kinek adok, kinek nem !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vizual
Mit mondott Balogh, mikor támogatja a lemaradt gyerekeket ? Igaz megtette a Hiltonban, kaját adott pár gyereknek.
hallgatag
Ugy osztogatja a nyalonc UFO-soknak a pénzt,
mintha a saját zsebéböl adná...
Az 500 ezer gyerek meg továbbra is éhesen megy
az oskolába, reggeli, tízórai nélkül, ebédre zacskós levessel...
Csak ne lenne az a sunyi, jellemtelen vigyor a szája szélén !
Egyszemélyes döntési jog...kinek adok, kinek nem !!
bakegya
SUNYI LÓ-ez is!-de teheti,mert az orbánalfelének pucolója a javából.A Hobó kivételével,csapnivaló, zajkeltő kivénhedt züllött majmok.
Gemüs52
Akik megkapták ! Megrögzött Fideszesek ? Tudnám másoknak is adni ! Sok rászoruló van !
Szvetlana
A vagyoni helyzet sokszor nincs arányban a kapott nyugdíjjal:))Ezt hogyan és mi alapján fogják elbírálni. Mert van aki 400 milliós luxus villában lakik pl.
Cicamama55
Nem dakota, magyar mondás "madarat tolláról, embert barátjáról." Ezeknek a "példamutató" énekeseknek kitüntetésekkel, milliókkal tömi a zsebét,
a minimálbéren tengődő ADÓZÓ dolgozókat meg egye meg a fene!!!
Cicamama55
Ezer bocsánat, technikai segítséget kérnék valakitől.Két napja nem tudok lájkolni a Propeller oldalán. Mit kell tennem, hogy sikerüljön?
Pálinkafőző Rézüst
@Cicamama55: kurzor a "tetszik" szóra, egér bal billentyű megnyom... :))
Mobil123
Ez hányinger!! "R-Go jubileumi koncertje is megérdemelt 10 milliót" és hány szegény ember megérdemelné a segítséget és kap egy nagy frászt!!
Cicamama55
Pálinkafőző Rézüst ! Köszönöm, ezt tudtam, s eddig ment is. Most 2.napja hiába klikkelek a válasz erre, tetszik...-re nem reagál a gépem. Azért köszönöm szépen!
A Tündik bündije
@Cicamama55: Nem dob ki a fejléc alatt egy olyan üzentet ilyenkor "az oldal által használt egyes bővítmények elavultak"?
Szerintem telepíts jobb böngészőt, vagy frissíts a jelenlegit, hátha az segít.

A cikkhez meg annyit, hogy a kis kopasz, zálogházas taplógomba már régen nem ér 10 forintot sem.
Cicamama55
A Tündik bündije. Köszönöm szépen a tanácsodat, megpróbálom!
nemzeti_nyugdíjas
Hányinger, hogy ilyen holdfejű ufólátókra szórja a kormány a pénzt.
gibgab
Ezt a listát látatlanban is összeállítottam volna. :(
leszúrt rittberger
“Demjén Ferenc új CD-jének kiadására” 2,5 millió forint... Minek egy állítólag befutott, sikeres, a jogdíjakból vígan megélő zenészt még támogatni? Tartsa fenn magát, ha meg nem megy, akkor nyilván nincs igény arra a CD-re.

Nem a kezdő fiatalokat kéne inkább segíteni? Ja, nem, én ülök fordítva a lovon, ez a Fidesz, azoknál a lófsz a kormányrúd.
Desischado
Valamiből kell támogatni a nyalonc sereget! Nagyon örülök, hogy ezeket a zenészeket, sosem bírtam! Rengeteg szegény van, miért nem azok kapnak? Bocsi, elfelejtettem, hogy fityiszéknél ez nem szokás! Férgek!
Másik
Úgy látom a "Dunába hordják a vizet". :(
Nem támogatásnak kellene nevezni talán ... mert ugye támogatni a hátrányos helyzetű, elesett embereket kéne. Még a veszteséges cégeket sem, mert tudjuk egy jó könyvelő sokat ér . ;)
coyote3
Nagy ész nem kellett ennek a listának a kitalálásához. Csak meg kell nézni kik a biodíszletek :)))))
Január
@Cicamama55: A gépedre telepíts egy másik felhasználót, és arról működni fog.Tehát nem a propellerre kell még egyszer bejelentkezni, hanem a gépedet, mintha ketten használnátok, s a másik felhasználóról működik a rendszer.
Cicamama
@Január: Köszönöm szépen, igen ez a megoldás jött be!
F_Viktor
@Január: Nem oldja meg a problémát egy kilépés, majd egy bejelentkezés?
Cicamama55
@F_Viktor: Sajnos nem. Többször is próbálkoztam vele. Itt a hozzászólóktól kaptam segítséget, vendégként új felhasználóként jelentkeztem be, ill. új böngészőt telepítettem. Írtam is valahol, hogy a nagy politikusaink példát vehetnének rólunk. Véleményeink egy-egy témával kapcsolatban, sokszor ütköznek, de egy közös cél érdekében mindenki megmozdul, segítő ötleteivel, gondolataival. Így már elmondhatom, hogy az én gépem jobban teljesít, mint 4 napja, megcsináltuk! Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét!
mariaberta
@Szvetlana: Tudomásom szerint a nyugdíjat nem a vagyoni helyzet alapján állapítják meg, hanem a munkában eltöltött idő és a munkabér alapján.
Ezt általában tudni szokták főleg azok, akik nyugdíjasok. Bárhogy is nem tetszik, a nagy értékű ház, villa, vagy amit akartok, nem számít a nyugdíj megállapításnál.
Szvetlana
@mariaberta: Teljesen félreértetted a cikket.
1. nem nyugdíjról, hanem állami támogatásról van szó (egyszeri)
2.nem a nyugdíjasokat támogatják, hanem azt a konkrét személyt, aki teccik a Balog úrnak, mivel egyszemélyileg ő dönti el, hogy ki kapjon.
3.ez a pénz a lottóbevétel adójából származik, semmi köze az általunk befizetett nyugdíj járulékokhoz.
4. Visszataszítónak tartom azt a művésznőt/ művészurat, aki többmilliós ingatlanban lakik, de minden hónapban nyavajog a kevés pénze miatt. Javaslom neki, hogy adja el a többmilliós ingatlanját és vegyen egy szerényebb lakást, aminek a rezsijét ki tudja fizetni, és még marad is milliója, amiből fedezni tudja a hátralévőt.
5. megjegyzem, sokan már kipróbáltuk, hogy mi az, amit még el tudnék adni, mert nem megy...mi az, amiről le tudok mondani, mert nem tudom megfizetni.
6. A Balog úr ne akarjon egyszemélyileg jótékonykodni
Szvetlana
@mariaberta: Kedves mariaberta. Kissé ingerült voltam, de ez nem neked szólt, ne hogy félreértsed:)) Kérlek nyisd meg a tovább a folytatáshoz és olvasd el, hogy kinek-és miért adott pénzt a Balog úr.
De felháborító, hogy vannak olyan művészek, akik már állami díjasok, és munkanélküliek, dohos lakásban lakik, vegetál, senki nem alkalmazza őket. Vannak olyan színművészek, akiket filmekből jól ismerünk és öregotthonban tengetik az életüket. És van olyan, aki szó szerint éhezik, de valamikor ünnepelt sztár volt, de ma már nem kell senkinek. Erre kellene odafigyelni.
mariaberta
@Szvetlana: Nem baj, hogy ingerült vagy, én is az vagyok, csak éppen tudom, hogy ma egy ekkora villát eladni képtelenség.
Korábban is elolvastam a folytatást, és az ahhoz kapcsolódó kommenteket, de ott olyan ordenáré írások is vannak, hogy az egyik után ott hagytam.
A lista nem meglepő, ezek szoktak felülni a pulpitusra, kiérdemelték a támogatást, ezután még hangosabban fogják éltetni a Vezírt és csapatát. Vicces lesz és szomorú. Díszes a társaság, Patakit a 80-as években kiutálták az Eddából, nem véletlenül, Kiki a ma divatos X faktorból. első alkalommal kiesne, Demjén eléf sokszor tántorgott, -mint tudjuk, felment a cukra de nem folytatom. A régi igazi művészek nem mindegyike állt be Orbán mögé, így azok akár éhen is halhatnak.
mariaberta
És ezek valóban a magyar popzene nagyjai? Ugyan már!!!
Szvetlana
@mariaberta: hát látod, miután elolvastad a folytatást, illetve egy részét, már meg is volt a véleményed:((
tenger49
Tényleg Ők a nagyok? Akkor hozzájuk képest Szörényi,Bródy,Zorán,Koncz Zs. hol van és még néhányan hol vannak??? Véleményem szerint nagyságrendekkel magasabban!!!
modera
@leszúrt rittberger: Igen, jól mondod, a sikeres embereket nem kell támogatni, viszont a cd eladásokból ma már nem lehet megélni, köszönhetően a sok illegális letöltőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.