A miniszterelnök szerint 2010-ben állt helyre a jogállamiság. Ha a mai Orbán Viktor szerint 2010-ben állott helyre a jogrend, akkor vajon mi volt 1998 és 2002 között? Könnyen lehet, hogy a miniszterelnök a saját kormányának legitimitását vonta egy csapásra kétségbe. Mert mi is a helyzet, ha a választások előtt nem volt jogállam? Akkor ugyebár erős kétségek merülhetnek fel abban a tekintetben, hogy a jelenlegi Parlamenti patkóba besorsolt képviselő urak és hölgyek vajon jogosan ülnek-e ott.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Gyurcsány-kormány idején itt tárgyalt az amerikai, az orosz, a francia elnök, a brit kormányfő, a német kancellár, és a miniszterelnököt fogadták a Fehér Házban, a Kremlben, az Elysée Palotában a Downing Streeten. Az ország erős euroatlanti, uniós és keleti kapcsolatokkal rendelkezett. Orbán alatt ez a múlté lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@F_Viktor: látom a barátok keresése nem nehéz feladat.Na nem savazok!Érvelek!3 is van ilyen.
bencemacska
@F_Viktor: A Fidesz vezetésű önkormányzatok az "emúttnyócévben" vették fel hatalmas hiteleiket, amikor az akkori - pénzügyminiszterből lett - MNB elnök pénzügyi okokból az egekben tartotta kamatlábat. (csak kiegészítésként!)
F_Viktor
@bencemacska: Igen, s ennek háttere Orbán biztatása volt, ergo Orbán javaslatára szándékosan adósították el a fityeszes polgármesterek saját önkormányzatukat.
coni
Ez csak a jéghegy csúcsa amit leírtak egyesek, az ügyészségnek lenne! elfoglaltsága egy évtizedre is mire mindet kibogozná.

Az olaszoknál nem Berlusconi miatt volt maffia állam, hanem az olasz nép miatt.
Vizual
@kamazuka: Tudod a kincstárjegyet is vissza kell fizetni. Több kamattal mint az IMF hitel Aztán ha visszafizetted savazhatsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.