Azt mondják, a hitelezéseik mindig törvényesek voltak, azt a pénzügyi felügyelet is folyamatosan ellenőrizte és megfelelőnek tartotta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Legnagyobb gennyláda az otp,ennél bármelyik banknál csak jobban járhat az ügyfél.Hálistennek már vagy 15 éve otthagytuk őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Akkor ez csak egy kabaréelöadás lesz a Csányi és az Orbán föszereplésével...
Ez már régen le lett zsirozva, hogy a káposzta is megmaradjon, és a kecske is jóllakjon. A kormánytagok idöben 180- as árfolyamnál visszafizették a devizahitelt...
JAJMÁR
Nagy küzdelem lesz, -pankráció ! - októberig biztos. (Csak egy kicsit bundagyanús.)
hattorihanna
Legnagyobb gennyláda az otp,ennél bármelyik banknál csak jobban járhat az ügyfél.Hálistennek már vagy 15 éve otthagytuk őket.
volvós
@hattorihanna: Én az OTP bankon keresztül fizettem egy kereskedönél, bankkártyás fizetéssel 3 hónapja, de rosszul irtuk be az összeget, másnap visszaköveteltük, azóta a 15-ik faxot, telefont, e-malt küldjük, a kereskedövel, még mindig nem érkezett vissza a számlámra a reklamált különbözet... Hát ennyit az OTP Bankról... Azt hiszem ez volt az elsö és utolsó tranzakció, amit ezen keresztül bonyolitottam le... Ja, és 4583.- HUF !!!
Csak nehogy emiatt csödöljön be az OTP bank...
hattorihanna
Mindig is gusztustalan volt az otp üzleti hozzállása,pedig monopol helyzetűként a legkedvezöbb feltételeket neki kellene nyújtania,de mindig is nála volt a legcarabb az összes banki szolgáltatás.Na de csányi papa nem véletlenül tart ahol tart...
verőce21
A bankvilág szorításából kellett kitörnünk az elmúlt négy évben is. (IMF-hitel, EU-s hiánycélok) Az országnak el kellett érnie azt, hogy pénzügyileg önállóak legyünk.

Most a lakosság kimentése a cél a bankok szorításából, mert fizetőképes kereslet hiányában hiú ábránd a nemzeti fejlődés. Nincs abban semmi csoda, ha a bankok ragaszkodnak a fejősteheneikhez. :)
F_Viktor
@JAJMÁR: Remélem nem hittétek el ezt a devizahiteles-mentéses fityeszes hazugságot, aminek csakis az önkormányzati választások kampánya a célja?
szandokan
@F_Viktor:
Nem is kell megmenteni azokat, akik önként és dalolva belesétáltak egy pár hitelcsapdába. A bankok a hibásak elsősorban, nem a kormány, mivel nekik lett volna kötelességük ellenőrizni, hogy valóban hitelképes e az illető. Ezt, mint tudjuk, főleg autók terén, bacctak megtenni. Ingyen hitel, önnek is lehet 100 milliós háza, mint a szomszédjának...Ugyan már.
szandokan
@volvós: Rosszul írtad be eleve az összeget, plusz még reklamálsz is, ráadásul egy pitiáner összegért? Biztosan a bank hibázott? Ha a kereskedő nem küldi vissza, arról is a bank tehet? Rendelj máskor az Ebay - en, nekem a múlt héten simán visszaküldtek egy hét számjegyű összeget, mivel hibásan érkezett meg a termék. A Pay Pal megvéd, a hazai kereskedés viszont sokszor bukta tud lenni.
F_Viktor
@szandokan: A hazug, választási propagandával a lakáshiteleseket kábítják, az autóhitelek már lejártak, vagy hamarosan lejárnak. De, hogy ha lúd, legyen kövér, a lejárt autóhitelek után is számíthatnak valami pénz visszatérítésre a középárfolyam-számítás miatt.
F_Viktor
@szandokan: Mindegy ki hibázott, tök mindegy mekkora az összeg, itt a lényeg, hogy Csányiék 3 hónapja(!!!) jogtalanul használja @volvós: pénzét!

PP-ról pedig annyit, hogy a hazai devizaárfolyamon felül 4-7 százalékkal vált, s a tranzakciós költség 4 százalék, amit sok kereskedő áthárít a vevőre!
Az első tétel egy kattintással kiküszöbölhető, de ezt az opciót nem sok magyar használja.
szaboria1
@hattorihanna: Én már vagy 20 éve olyan pofátlan,hogy csak na. A kisnyugdíjas szomszédomnak kellet egy igazolás egy 2007-es pénzügyi tranzakcióról potom 980,-ft kapta meg azt a számlakivonatát.
Yoda69
@verőce21: Mostanaban ritkan szolasz meg, de azert hozod 1 bites formadad mint mindig.
1. Miert volt jo visszafizetni az IMF hitelt, ami 2-3%-os kamatra volt adva? Az allampapir hozamok meg ma is ilyen alacsony kamat szintek mellett 5-6%-ot fizetnek, de az IMF visszafizetesekor ez volt 10-12 is. Szoval egyertelmuen rosszul jart az orszag az IMF hitel ido elotti visszafizetesevel.
2. Az EU hianycelok tartasahoz epp most kellet egy 100 milliardos megszoritas, de valoszinu ez sem lesz eleg. Nem is beszelve az allamadosag rekord magassagaba emelkedesere a fideSS ugykodese miatt.
3. Hiu abrand hogy a fideSS kimentse a lakossagot a hitelcsapdabol. Ez egesz hobelevanc a valasztasok miatt van. Oktober utan az egesz mentes ki fog fulladni.
4. Te komolyan elhiszed hogy Magyarorszag penzugyileg onallo? Te vagy nagyon ocsi szintu gyerek vagy, vagy pedig nagyon agymosott buta ember. Jobban fuggunk az Unios penzektol mint valaha, de ide sorolhtom mar az orosz hitelt is sajnos. Ezek nelkul hol lenne szerinted az orszag?

Ne valaszolj, mert erdemben ugy sem tudsz. Lozungokat meg nem szeretek olvasni.
m.macskosz
@JAJMÁR: Varga Miska már jelezte, hogy az idénn ebből már semmi nem lesz
gödörben
@verőce21: A bankvilág szorítása - amit engednek nekik. Érdekes más országokban nem szorítanak annyira, mert tisztességesek a politikusok.
volvós
@F_Viktor: 00:46
Köszönöm, tudod, nekem nem " pitiáner összeg " a 4583.- HUF...azt hiszem nem vagyok egyedül ebben az országban, akinek fáj ( 50 ezer a nyugdijam ) - ahogy irtad - a Csányi és ahhoz hasonló milliárdosoknak a pénztárcáját még jobban tömjem. Az vesse rám a követ, aki még nem hibázott ! Csak megjegyeztem, de ugy látszik, van aki másképp gondolkodik !!!
verőce21
@Yoda69: (05:31) A tájékozatlan formádat sajnos te hozod, mint mindig, mindenütt! :)
darwin
@volvós: Ugyanígy jártam a Budapest Bankkal.Akinek átutaltam elektronikusan a pénzt,új számlát nyitott,más banknál.Ez a számla már évek óta nem létezett,mégis befogadta a bank és a füle botját sem mozdította.Egy hónap után reklamált a másik fél nálam,így derült ki,hogy a 20000 Ft tévútra ment.Az ügyfélnek kellett egy órát intézkednie személyesen,hogy visszautalják nekem a pénzt.Két hónap után rögtön visszakaptam.
1magyar
Olyanok mint a termékbemutatókon átvert emberek a devizahitelesek.
human
Szerencsére már sok éve ott hagytam az otp-t. Azért sarcolják a magyart, mert kell a lóvé a külföldi fióknyitásukhoz, reklámkampányukhoz a piacbővítéshez. Mikor elkezdtek bedőlni a devizahitelesek az otp szaladt megmenteni a románokat. Mikor megkérdezték, hogy miért nem a magyarokon segítenek, a válasz az volt, hogy Magyarországon nincs ilyen termékük.
1magyar
A magyarok elcsalt pénzén alakult multi.
volvós
@darwin: Na látod, ezért mondtam, hogy nem vagyok egyedül...A Bank azt csinál amit akar...Ha vissza akarod követelni - a jogos - pénzedet, egy kérvényt kell benyujtani, ami aztán a bürokrácia utvesztöjében hetekig, hónapokig a fiókban marad, a pénzünk meg ott kamatozik( nekik )... Mocskos a bankvilág, a pénzforgalmi erkölcstelen rend. De azok, akik nagyon potenciális ügyfelek, más elbirálás alá tartoznak, és akkor vernek el bennünket a beszólásokkal, hogy " pitiáner összeg "... Ismerek olyan milliomost, aki a CBA-ban a pénztárnál levö segélyeket gyüjtö kis dobozkába még egyszer sem dobta be a visszajáró 10.- Forintot, pedig jótékony célra gyüjtenek... Lehet, hogy ebböl lett / lesz milliomos ??
JAJMÁR
@F_Viktor: 22:17Á, már nem hiszek a mesékben :)
Drukkolok, hogy "A műtét sikerült, a beteg meghalt" szólás meg ne valósuljon!
Mivel ismerem a megmentőket, akiknek ugye minden sikerül.
szandokan
@volvós: Abból nem lesz senki milliomos, hogy nem dobja be a visszajárót a gyüjtőládába. Az ember a munkájától válik azzá, meg a tudásából normális esetben. Egyébként nem védeni akartam a bankokat, sem téged megsérteni, beismerem, a pitiáner összeget ki kellett volna hagynom, de amikor egy kereskedő nem küldi vissza a téves összeget, arról nem a bank tehet. Elmondanám neked, hogy semmivel nem bánnak másként a milliomossal és a kispénzűekkel sem, nekik mindenki ügyfél. Mondjuk az elég nagy probléma, hogy külföldről vásárolni lassan már biztonságosabb, mint itthon magyar kereskedőtől az interneten keresztül.
szandokan
@F_Viktor: Szerintem semmiféle visszatérítés nem lesz, legfeljebb a forintra átváltás végett csökkenhet majd a részlet. Az autóhiteleseknek meg méginkább nem adnék vissza semmit, ha rajtam múlna, mert nem volt fontos többmilliós új autót vásárolni csak azért, mert az első évben nem kellett értük fizetni, ugye ez volt a népszerű "ingyen" hitel. Aki ezt bevette, vagy inkább nem látta át, az magára vessen. Nem csak az első évben kellett volna tapsikolniuk, hanem a következő 6-9 évben is. A bankok annyiban felelősek a kialakult helyzetért, hogy nem vizsgálták meg tüzetesen az emberek hitelképességét, szóval itt a bankok és a devizások a hunyók elsősorban. A Pay Pal - lal kapcsolatosan meg nem tudsz újat mondani nekem, nem ma kezdtem használni.
Yoda69
@verőce21: Ogy legyen otosom, ocsi.
Tudtam hogy valami hasonlot fogsz roffenteni. Ervelesed annyi mint a kuszafogu boszorkanak: "csak"
hattorihanna
@szandokan: Úgy látom nincs a számládon többmilla,mert akkor tudnád hogy de bizony hogy mennyire megkülönböztetik a pénzes ügyfeleket.Sajna nekem sincs, de az előző munkahelyemen a főnőköm az 50 milla fölötti tartományba esett,ami már a privátbanki tartomány.Soronkívűli ügyintézés,magánbankár a nap 24 órájában azonnali elérhetőséggel.A bankban private váró,kis ropikával ezzel azzal.Ja és platina kártyát is csak akkor tudhatsz magadénak ha havonta legalább egy milcsit költesz róla,máskülönben csak álmodozhatsz róla.
verőce21
Küzdhet az adósmentés ellen az OTP, a 80%-os külföldi tulajdonosi körével (márcsak hivatalból is, ami elég embertelen dolog), de elég egy tollvonás, hogy más más magyar bankot tüntessen ki a kormányzat az állami pénzek kezelésével, ill. az állami alkalmazottak számlavezetésével és máris padlót fognak.
szandokan
@hattorihanna: Oké, tisztában vagyok ezekkel, csak megpróbáltam kivételesen szerénynek tűnni. Nekem ez sem sikerül, úgy látszik, ha a gazdagságomat ecsetelem, az a baj, ha meg nem, akkor az. Van sapka, nincs sapka...:-)
kkalman
A választás után, lehet nem is kell küzdeni a devizahitelesek megmentése ellen. Majd okt. 13. után okosabbak lehetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.