A Fidesz továbbra is megvédi a nyugdíjrendszert. Legutóbb ez a mondat igaz, 3000 milliárdba került, reméljük most jobban sikerül. A kormánypárt országgyűlési frakciója közleményben reagált a DK álláspontjára. Eszerint nemcsak megőrzik, hanem növelik is a nyugdíjak értékét.

Gy. Németh Erzsébet, a DK elnökségi tagja előzőleg embertelennek és igazságtalannak nevezte a Népesedési Kerekasztal javaslatát, amely a felnevelt gyermekek számát és azok iskolázottságát is figyelembe vevő nyugdíjmegállapításról szólt.

A Fidesz-frakció közleménye szerint folytatják a nyugdíjak védelmét, és a rezsicsökkentéssel a nyugdíjasokat is segítik, ellentétben a Gyurcsány- és a Bajnai-kormánnyal, amelyek "egyhavi nyugdíjat vettek el és be akarták vezetni a nyugdíjadót is".

A nap folyamán Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón azt mondta: a kormány sem a nyugdíjrendszerben, sem a nyugdíjak értékét tekintve nem tervez semmilyen változást. A miniszter ezt arra a kérdésre válaszolva mondta, hogy mi a kormány véleménye a Népesedési Kerekasztal nyugdíjjavaslatáról, amely szerint a gyermekek számához kellene kötni a nyugdíj összegét.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tarhonya
a nyugdíj pénztárakat is megvédték !!
vagy nem ?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Cigus fecalicus és bandája!!!hagyjátok békén a nyugdíjamat!!! nem kell hogy megvédjétek mert én is meg tudom védeni.A ti védésetekből csak rábaszás lenne!!! Lásd MANYUP 3 ezer milliárd" megvédése "illetve ellopása!!!
JAJMÁR
A "rendszert"? Hát, ez nagyon ijesztő ! Ki is támadja?
soljanka
Várjuk csak meg az önkormi választásokat!
Utána mindenkit megvédenek a nyugdíjtól.
miazavalami
@csetere: Én is ezt mondtam , csak kicsit körítettem.:-)
evacica
@nyanya001: Ezt csak mi magunk tehetjük, de egyelőre még Csipkerózsika álmát alussza az ország, kevesen ébredtek még fel! Nekünk magunknak kell magunkat megvédeni!
evacica
Csak azt ne, mert, ha a fidesz védi a pénzünket, ez azt jelenti, hogy lenyúlják! Ehhez fenemód értenek!! Már megtapasztaltuk, ezeknek semmi se szent, a magukén kívül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.