A kormány újabb 2,6 milliárd forintot vett ki a költségvetés tartalékából, ami ezzel gyakorlatilag ki is ürült, hisz az év hátralévő részére tíz milliárd forint maradt. Az NGM hallgat a tartalék pótlásáról. Az év első hét és fél hónapjában a kormány a 113 milliárd forintos költségvetés tartalékból 83 milliárd forintot elköltött, húszmilliárdot zárolt, így az előttünk álló négy és fél hónap nem várható kiadásaira alig 10,2 milliárd forint maradt. Ez példátlanul alacsony, de arra sem volt még példa, hogy hét hónap alatt 82 milliárd forintot költsön a kormány a költségvetési házipénztárából. A tartalék esetleges pótlásával kapcsolatban két hete kerestük meg először a Nemzetgazdasági Minisztériumot, a kérdéseket a héten megismételtük – de válasz azóta sem érkezett.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"hallgat az NGM"

Majd megszólal, elmútnyócév-ezik egy kicsit, s megnyugszanak a jobber trollok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ezerrel megy a nagy Nemzethy Cselez-Lopez nevezetű műsörszám, folyton, folyvást! Nagy igyekezettel, mindent beleadva... Előadó: a fidesz!
silber13
Ez az fijjúg! Mihamar verjetek a seggére a pénznek, aztán majd kigondoljuk, mivel tudjuk esmég fejni a népet! Majd hazudunk valamit, bölcs és dicső vezérünk ebben zseniális!
mate03
@Dr. Felipe: Frappáns fogalmazás!Gratulálok!
Hellcat
Kell a haveroknak a pénz na...a pénz pedig nem fogja kitalicskázni saját magát...DE SEBAJ...a sok fidesznyik birka elvileg erre a pénzszórásra is adott felhatalmazást. Gratulálok!
1magyar
Majd a segélyeket leviszik 22.800.-ft-ról 17ezerre és már megint lesz pazarolni való Seuso kincsre, stadionokra, festményekre, kastélyokra.
Nem tudom meddig lesz még ilyen birka a nép?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.