Én bízom Szijjártó külügyminiszterben. Bizalommal teszem az ő dolgos kezébe a hon sorsát, hogy elődei nyomdokain haladva, és a hagyományokat tisztelettel ápolva oda vezesse Magyarországot, ahová azok vezették. Mert valljuk be őszintén: ki a franc tudna bármit is kezdeni egy sikeres magyar külpolitikával? Mi lenne, ha a barátainkká tennénk a világ leggazdagabb országait? Mi lenne, ha egy olyan szövetség megbecsült tagjai lennénk, amely az élen jár nem csak a gazdasági innovációban, az emberi jogok tiszteletben tartásában, de a világ legnagyobb katonai erejével is rendelkezik? Rágondolni is rossz. Akkor mi dolgunk lenne a világban? Mi értelme lenne Magyarországnak és mi értelme lenne magyarnak lenni, ha kiderülne, hogy mások már mindent kitaláltak és mindent jól csinálnak, nem tőlünk kérnek tanácsot, sőt nekünk kellene követni az ő jól bevált példájukat. Hát megmondom: az egekbe szökne az öngyilkosságok száma Magyarországon. Ezt akarjuk? Nyilván nem. Mi azt akarjuk, hogy Viktorka...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Óriási írás!

"Magyarország azt szeretné, ha Orbán Viktor és a Szijjártó család fújná a passzátszelet és százezrek úgy érzik, hogy erre ma minden korábbi történelmi korszaknál nagyobb esély kínálkozik. Már csak azért is, mert – igaz Magyarország nem lett nagyobb, gazdasági és katonai ereje egy halmozottan hátrányos helyzetű vak és siket törpe erejével azonos, – mi jobban tudunk alkalmazkodni bármilyen idióta rendszerhez és nincs az a gátlástalan, erkölcstelen politikai vezető, akit meg ne választanánk, akár többször is, ha olyat ígér, ami igazán lenyűgöző, mert semmilyen realitása nincs."
Mobil123
Én nem a villáját irigylem !! ( Nem estem tőle hasra ) Viszont jól esne ha zsebembe lenne az ára. (Igaz nem az amit ő fizetett (fizetett???)ki mert nem becsületes úton szerezte és egyszer csak el kell vele számolnia!)
soljanka
@Mobil123: Az apuka szerezte. Például így:

"Szijjártó Péter édesapja alighanem a kulcsfigurája a hazai versenyhivatali eljárások történetének eddigi legnagyobb összegű kartellbírságához vezető ügynek."
" Egy ötödik vállalkozás is részt vett a kartellezésben, ám az a jogsértés feltárásában nyújtott elévülhetetlen érdemeiért cserébe mentességet kapott: a Kft.-t Szijjártó Péter kormányfői szóvivő édesapja vezeti."
nepszava.hu/cikk/313426-szijjarto-apja-meguszta-a-kartellbotranyt
hetöndöe
@Mobil123: Én a tizedével is megelégszem.:-)))
Mobil123
@soljanka: Hát mondtam hogy nem becsületes a pénz forrás!
Yoda69
Irigyli a Kun Bela. Itt nem errol van szo, hanem arrol hogy ez egyaltalan megtortenhet,
A rendes fizetesebol keptelenseg osszeszedni meg a felet se, mas adozott jovedelme meg nem volt. Ha meg a szuloknek volt felesleges 100 millajuk, akkor nosza nezzuk meg nekik honnan volt?
Itt valami nagyon nem smafu, es az hogy nem folytatjak le ellene a vagyonosodasi vizsgalatot csak pont az i-n.
Nekem egy haverom 30 millaert vett egy nagyon szep hazat Nyiregyhazan, utana honapokig jart a NAV-be mire bebizonyitotta hogy legalisan szerzett jovedelembol vette.
soljanka
@Yoda69:" Ha meg a szuloknek volt felesleges 100 millajuk, akkor nosza nezzuk meg nekik honnan volt?"
Fentebb linkeltem be Szíjjártó papa vagyonszerzéséről szóló linket.
2010. júniusát írtunk :)

"csak azon cégnek vagy cégvezetőnek van módja kérni a bírság teljes elengedését illetve a kartellért járó más közjogi szankciók, például a közbeszerzésből való kizárás alóli mentességet, amely illetve aki elsőként tárja fel a jogellenes magatartást és arról információt szolgáltat - elismerve eközben saját bűnösségét." Szíjjártó papa borított, csoda, hogy még él. Nagyon szerethetik a szakmában:)
Yoda69
@soljanka: Es vajon ot miert nem csaptak meg a 98%-os kulonadoval?
Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
soljanka
Nem is értem, hogy az ellenzék ilyenre miért nem ugrik. Vagy a sajtó. Kb. fél perc volt és gugli barátom már nyomta is az infót.
(Bár az is kérdéses, hogy itt a propin meddig lesz fent, mert már innen is elég szépen törölgetnek)
Csizmás Kond
...többesszámba beszél mint a pártkongreszuson...
Yoda69
@soljanka: Hiaba ugrana ra az ellenzek, mar semmi nem veri ki a biztositekot. Mi itt jol elcsamocsogunk rajta, de a nagy tomeg mar bele van fasulva az egeszbe. Ezert is fog nyerni megint a fidesz.
1 millio magyar kulfolodon, azok most szavazni sem tudnak, hacsak nincsenek epp otthon a szavazas napjan, no es persze megtartottak a magyar lakcimuket.
A fidesz birkak most is utemre vonulnak majd szavazni, a magyarok nagy tobbsege meg sajnos majd megint otthon marad.
Ne legyen igazam.
szandokan
@soljanka: Na és a gecizés neked tetszik. Szomorú. Ha pedig konkrét bizonyítékod van az apja csalásával kapcsolatban, akkor terjeszd be, jelentsd fel. Nem véletlen, hogy a baloldal sem tesz semmit, mert a semmire nem jó ráugrani.
szandokan
@Csizmás Kond: Tényleg..Miért beszél többesszámban??
soljanka
@szandokan: A konkrét bizonyíték le van írva. Idéztem is.
Még nem like-oltam, de most, hogy szóltál átugrok a face-re. :)
Csizmás Kond
@szandokan: ...szégyelli hogy csak egyedül van ...:)
JAJMÁR
@szandokan: @Csizmás Kond: ...mert egy közülünk, egy magyar... joggal és helyesen használja a mi kifejezést ! (Ezt én is szoktam, ha rólunk, általánosságban a magyar népről van szó! )
sokkal jobb, mint a magyar nép összességét 3. személybe téve közölni, hogy milyenek a magyarok, mit akarnak a magyarok, és mit szeretnek a magyarok ! Nem mi, hanem ők, a magyarok ! Mondá ' meg ott fönt, a magasban a "nagy" ember.
JAJMÁR
Semmit nem irigyelek ettől az embertől, főleg nem az életét. Szegény, gazdag ember :)
Meg az összes többi, ilyen, hasonló.. mindig nagyobb és biztonságosabb házak kellenek majd, hogy aludni tudjon, nyugodtan.
szandokan
@JAJMÁR: Azért most tévedésben vagy kicsit. A nagy ház nem azért kell, hogy nyugodtan tudjon aludni az ember. A biztonság meg a mai világban kötelező jelleggel bír.
JAJMÁR
@szandokan: 22:01 Ne vedd magadra - mindig magadra veszed, ha "gazdagságról" van szó!

Egészen más a tisztes kereset, a megérdemelt és bizonyítható eredmény. Ez a fiatalember még csak 36 éves, nem véletlenül fogadják el nehezen, hogy ennyi pénzt "összespórolt" ! Bizony, egyre inkább el kell szigetelnie magát, a jól felszerelt és legmodernebb biztonsági berendezés őrzi majd ! Mégis előbb-utóbb számon fogják kérni! Lehet, hogy 5, vagy 10 év múlva, de eljön az ideje, elég fiatal hozzá ! Jobban járt volna, ha nem veszi meg ezt a házat, vagy nem most. Később nem lett volna ekkora hír, mint pont a kinevezésével egy időben.

Hogy érted, hogy a mai világban a biztonság "kötelező jelleggel" bír?
kkalman
Mi a fenét irigyeljek droid Petike villájában? Gondolkodok, de semmi nem jut az eszembe, ami miatt irigyelnem kellene. Irigyeljem a ház méretei miatt? Minek? Akkora az épület, hogy térkép, meg tájoló kell hozzá, hogy az ember ne tévedjen el benne. Ha pedig mégis megesne az a csúfság az emberrel, hogy eltéved, akkor jó jöhet egy öreg háziszolga, aki útba igazítja. Ezt biztos nem irigylem.
Irigyeljem, mert akkora a ház, hogy saját magammal nem tudnék találkozni hónapokig, nemhogy a családommal? Társas lény vagyok. Szeretek együtt lenni a családommal, és főleg magammal. Ezt hogy valósítanám meg, ha hónapokig nem találkozok senkivel, még magammal sem, abban a nagy házban? Ezért sem irigylem.
Irigyeljem a fizetendő rezsiért? Irigyelje a rakonycsányi fekete rosseb! Elég nekem, a rezsicsökkentés ellenére, kifizetni a rezsimet. Nem beszélve arról a kis apróságról, hogy télen, mert ha nem tudná valaki, az lesz a következő évszak, fűteni is kell, mert még a globális felmelegedés ellenére, nem a trópusokon élünk. Mennyi tüzelő kell, egy ekkora, bazi nagy ház kifűtéséhez? Az azért mégiscsak snassz lenne, ha csak egy szobát fűtene az ember, mikor van egy ilyen szép, nagy kulipintyója, ahol saját magával sem találkozik hónapokig, mert folyamatosan eltéved benne.
Nem irigyelek semmit a droid villájában! Csak bosszant, ahogy másokat is, hogy munka nélkül jut olyan jövedelemhez, amilyenről mi, kis emberek álmodni sem tudunk. És bosszant, hogy a bevallott jövedelménél sokkal többet takarít meg évről évre, és a pofánkba röhög, mert megteheti. Mert védve van, mert törvényen felülinek érzi magát a párttársaival együtt.
Gyuri Géderről
Nem irigylem, sőt sajnálom. Aggódom, hogy miből fogja kifizetni a fenntartási költséget.
Mehet megint kölcsönkérni a szülőktől, és a rokonoktól. Vagy, Orbán megemeli a fizetését.
nemjoezigy
@nyanya001, tegnap, 12:56:
vagy másként megfogalmazva:

"Éhínség nem azért van a Földön, mert képtelenek lennénk jóllakatni a szegényeket,
hanem azért, mert képtelenek vagyunk jóllakatni a gazdagokat." (Teréz anya)
nemjoezigy
@Yoda69: Az előbb küldtem el a Teréz anya idézetet, és utána olvastam az írásodat. Ekkor jutott eszembe, hogy talán ez egy stratégia (mivel az érintettek [a negatívan] úgysem tudnak tenni ellene), hogy mindig bedobnak egy-egy horribilis összeget, amit nagyon rövid idő alatt "gyűjtöttek" össze, hogy lefoglalják a népet. (pl: mészáros, stb mindkét oldalról)
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@JAJMÁR: Most soroljak fel neked olyan zseniket, akik ilyen idős korukra milliárdosak lettek? A tudás nem korfüggő. A biztonságon meg mit nem értesz?
JAJMÁR
@szandokan: 17:50 Igen! Egyet, ha lehet, mondj lécci, de lehetőleg politikus legyen...

Ne viccelj! Ami nem korfüggő, az a tehetség, meg a született IQ.
A tudás korfüggő is, bár vannak emberek, pl. L.S., akinél ez se használ ld: alternatív energiák :-D

A szóban forgó fiatalember biztos "sokat tud", hiszen álláshalmozó, valami oka csak van. (Ezzel én a jól ismert Salamon Béla humoristára utaltam :-DDD) Nem értelek, hogy miért állsz ki ennyire mellette, hiszen látványosan zavaros a pénzügyi története.

Azt írtad, a biztonság "kötelező jelleggel" bír. Nos, ebben az országban kevesen jutnak hozzá, és értem ezt minden téren, pedig ha nem is kötelező, de alap lenne. (Egzisztenciális, egészség,közbiztonság stb.)
szandokan
@JAJMÁR: A biztonságot érthetjük természetesen így is, de én a magántulajdon védelmére céloztam elsősorban. Nézd, én nem védem őt, de nem is esek neki napokon keresztül. Attól majd jobb lesz nekem, vagy neked? Ja, és a tudás nem feltétlenül korfüggő.
JAJMÁR
@szandokan: 00:01 Hatalmas a kettős mércéd :)
Ráadásul nem említettél egyetlen példát sem, de majd én. Nézd meg ezt, hol lakik Angela Markel.
Sokat kell még tanulnia a magyar politikai elitnek, hogy ide eljusson, és megértse
az emberi nagyság nem a külsőségekben rejlik. A mi politikusaink töretlenül töpörödnek.

www.maszol.ro/index.php/szajtato/23317-nem-fogod-elhinni-hogy-ki-lakik-ebben-a-hazban

Az összetöpörödött, önző és becsvágyó, harácsoló politikusoknak pedig neki kell menni nap, mint nap, semmi keresnivalójuk fontos pozícióban.
Jankó123
A "VALÓ VILLÁK" legújabb adásában VVTonyó négyzetméter számításokat gyakorol, de soha nem jön ki kétszer ugyanaz az eredmény!
A kihívásban VVLörinc és VVPeti között a villalakó párbaj tovább folytatódik a versenyzők fej-fej mellett veszik az ingatlanokat, de ez a verseny még koránt sem lefutott, hiszen az áldott nép, még mindig összedobja nekik az új villák árát!
-Kérjük, hogy az XXXX számú nagyon emeltdíjas SMS-ben szavazzanak a kedvencükre, ezzel is támogatva a villalakókat!

Az SMS-be ne felejtsék el beleírni, : "VILLÁK PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK!"
:-)))
verőce21
Én azon csodálkozom, hogy vehetett ez a belőtt sérós gyerek ilyen nyomornegyedben házat, ráadásul ennyi pénzért félkészen?
Ezen a környéken tiszta levegőt nem lehet kapni, és "át lehet nyúlni" a szomszédhoz a sótartóért. :)
szandokan
@JAJMÁR: Mutass még egy olyan vezetőt, aki ilyen egyszerű házban él. Viszont láttam én már olyan házat, ahol kívülről semmi extra, de ahogy belépsz, azt sem tudod hirtelen, hova csöppentél. Tudod miért? Mert kívülről nem akarja tudatni másokkal, mennyi pénze is van valójában, így az esetleges rablóknak fel sem tűnik. Ha tudnák, mi van odabenn...
JAJMÁR
@szandokan: 15:57 Igen, ebben egyetértek veled. Bár szerintem a Merkel tényleg nem a pénzért politizál. Irigylem a németektől ezt a nőt.
szandokan
@JAJMÁR: Már biztosan nem a pénzért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.