Január elsejétől Magyarország történetében a valaha volt legnagyobb gazdaságfejlesztési program veszi kezdetét – hangsúlyozta Orbán Viktor szombaton, Székesfehérváron, a Jüllich Glas Holding Zrt. 30 éves jubileumi ünnepségén és központi irodaházának avatóján.

Orbán Viktor közlése szerint cserébe azt várják, "a magyar vállalkozások erősödjenek, bővítsenek, újítsanak és segítsenek abban, hogy realitássá váljon az ötmillió magyar munkahely megteremtése".

Orbán megint avatott, és bejelentett valami nagy dolgot

A kormányfő azt mondta, hogy a Jüllich család példát mutat az egész országnak: "ha elszántan akarjuk, sikerülhet". Hozzátette: olyan magyar vállalkozókra van szükség, akikben dolgozik az akarat, hogy kihasználják az előttük álló lehetőségeket.

A miniszterelnök kiemelte: a következő időszak az új lehetőségeket mutató és bővülni akaró magyar vállalkozások korszaka lesz.

"Magyarország elemi érdeke és a természetes életösztön is azt diktálja, hogy a magyar emberek által alapított vállalatok növekedjenek, újabb és újabb beruházásokba kezdjenek, növeljék értéküket és egyre több embernek adjanak munkát" – fogalmazott Orbán Viktor.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
Az ilyen magas röptű dumákról jut eszembe 2011 az "elrugaszkodás éve". Úgy elrugaszkodtunk hogy a "gyorsnaszád" ezerrel indult a Titanic nyomába. Lett is mindjárt 1,7%-os "negatív növekedés". Csak óvatosan ME úr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@F_Viktor: pedig te mindíg napra kész vagy.Kintről jött a hír,engem is meglepett-nem árt figyelni.
F_Viktor
@bakegya: 2012 júniusában, mikor nemzetközi kapcsolataiért felelős államtitkárnak nevezték ki, akkor volt 3 napig Washingtonban magyarázkodni. Véletlenül nem erre gondolsz?
Esetleg arra, hogy e hónap végén lehetséges egy washingtoni látogatása? Ezt hallottam, de berendelésről nem, s azt sem tudom mennyire fix ez a minister of foreign affairs and trade (ahogyan a bölcs amerikai nevezi) látogatása.
bundi
@F_Viktor: biztos vagy te abban hogy nem mernek? Mert nekem nagyon úgy tűnik a dőzsi most már abból megy...
Borda
"egyre több embernek adjon munkát"- Csókolom a kezsit lábát méltóságos uram,osztán hát mék korosztályra gondút? Ugye há én nem vagyok 25 év alatti,se rokkant,se védett korú...akkor há mi jut nekem,méltóságos ÚR?
F_Viktor
@bundi: Nekem is gyanús, hogy a nagy nullából nagyon sokan nagyon-nagyon jól élnek (s mi lehet még a felszín alatt!), az is lehet, hogy a kb. 40 milliárd eurónyi tartalékból már egy 10-est elloptak, de abból a gazdaságot megmenteni nem fogják, marad a megszorítás, az a tuti, rizikómentes (a hülye magyar úgyis rájuk szavaz).
kukac50
Orbán január elsején bejelenti ,hogy nem lesznek megszorítások csak reformok, ezért bevezet 10 fajta adónemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.