A fideszes Gulyás Gergely szerint a jelenlegi adatok alapján több mint 15 budapesti kerületben lehet befutó a kormánypártok polgármesterjelöltje, ami – fogalmazott – "a legszebb reményeinket is felülmúlja". A Fővárosi Közgyűlésben 19 Fidesz-KDNP-s mandátumra számít.

A politikus, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke a Fidesz-KDNP budapesti önkormányzati választási eredményváróján, a Bálnában nyilatkozott vasárnap este újságíróknak.

Gulyás Gergely azt mondta, bár egyelőre a legtöbb fővárosi kerületben alacsony a voksok feldolgozottsága, így végleges következtetést nem lehet levonni, de jelenleg azt látni, hogy több mint 15 kerületben lehet befutó a kormánypártok polgármesterjelöltje, "ami a legszebb reményeinket is felülmúlja". "Ha ez így lesz, a kettős többség mindkét része biztosított" a Fővárosi Közgyűlésben, és ez nagy könnyebbség lesz a jelen állás szerint magabiztos győzelmet arató Tarlós Istvánnak, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének – tette hozzá.

A fideszes parlamenti képviselő a főpolgármesterrel együtt 19 mandátumra számít a 33 tagú Fővárosi Közgyűlésben.

A budapesti alacsony részvételről Gulyás Gergely úgy fogalmazott: mivel nem volt baloldali főpolgármester-jelölt, az látszik, hogy komoly szavazói közösségek el sem mentek szavazni.

Az ország különböző területei között tapasztalható részvételi eltérésekre egyelőre nem tudott magyarázattal szolgálni a politikus.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

whatthefuck
A választási csalóka és a polgárok megzsarolása eredményes lett, büszkék lehettek magatokra mocsadékok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
whatthefuck
A választási csalóka és a polgárok megzsarolása eredményes lett, büszkék lehettek magatokra mocsadékok.
nyanya001
A mienk is !
Az utolsó szálig ellettetek zavarva a francba ! :)))))))
tivoli
"A budapesti alacsony részvételről Gulyás Gergely úgy fogalmazott: mivel nem volt baloldali főpolgármester-jelölt, az látszik, hogy komoly szavazói közösségek el sem mentek szavazni."
Oszt miért nem volt? Csak nem léptették vissza még időben?
Törölt felhasználó
A fidesz benne lesz a tankönyvekbe 100 év múlva, addigra a legtöbb titkosítás is lejár... Kérdés kedves gulyás, orbán, pintér, hogy büszkék lesznek-e nevükre az utódok?..:)
aloe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
aloe
végre ez is lezajlott..és megvan az ujabb 2/3-ad szinte minden közgyűlésben...innentől 2018-ig most már a kormány végre nem kell, hogy energiát pazaroljon a balosokra...lehet vezetni..és gyarapitani tovább az országot...épül a 47 -es főutunk..és lesz m44-es autó út is...
F_Viktor
@ziziplanet: Nem kell ahhoz 100 év, de még 10 év sem, hogy Orbán Vezért a magyarok Ceausescujának nevezzék. Demokratikus országok médiáiban már most lehet hallani, olvasni Orbánra nem éppen kedvező jelzőket.
Még botlábú fia sem lesz büszke a magyarok (birka) pásztorára.
Törölt felhasználó
@F_Viktor: Amúgy azon a gyereken már most látszik a "törés":)
silber13
@aloe: 00:01-re Grandiózusan nagy bunkó vagy! Persze, ha külön fejtágítóra jártál narancsosékhoz, nem is csodálom!:-))))
silber13
@aloe: Lélekszakadva keresem, hogy " a baloldal megsemmisült!! felfogtad???...mit mocsadékozol te seggfej -munkásőr ivadék???" sivalkodásodat miért is írtad @ziziplanet-nek!:-)))) Hol találsz az ő írásában olyasmiket, amiket itt habzó szájjal neki tulajdonítottál? Hát már az olvasással is gondjaid vannak? :-))
Yoda69
Tisztelt Propeller!
A mocskolodo hozzaszolokat keretik torolni vagy kitiltani.
Pedanak okan itt van: @aloe
Semmi konstruktiv hozzaszolas csak az anyazas.
Macskaszem
@aloe: ...és mostantól turbóra kapcsol az elszegényedés, mert hosszú évekig nem kell a birkákat rezsirizsával etetni, a csóró nép 47 ezerért is dolgozni akar a fitymaszoligarcháknak, hogy éhen ne dögöljön, ezt kihagytad köcsög .
aloe
@Yoda69: @Yoda69: figyelj ! nyugodtan kitilthatnak...elhallgattatni nem tudnak ...vedd tudomásul 3 szor verték meg a balliberális ---fidesznyikező-diktátorozást kiálltó . társaságot úgy : MINT SZÓDÁS A LOVÁT !!!...a baloldali liberálisok hazaárulás , akciózása Brüüüüüsszülnél gyomor fordító. Konstruktivat hiányolsz!! Tőlem !!! Te aki a szót magát sem ismered és a baloldalad sem ismeri. Magukkal voiltak elfoglalva program nélkül akarták a választás megnyerni. Konstruktiv leszek : 20 évig Fidesz kormány lesz . jó ha ezt befogadod . és izleld a tényt kedves honfitársam: Csk a Fidesz! ("konstruktív" jó egészséget Neked Teee...j!
silber13
@Yoda69: Hagyd, hiszen tudod: " nem adhat mást, csak mi lényege. "
aloe
@Macskaszem: Köcsög vagy te ! Vigyázz mert Yoda ...téged is megtorlásra fog javasolni a szerkesztőnél...3 millió ember azt mondta nem kell a balliberális bolsi társaság ...ennyire egyszerű.
silber13
@aloe: Csak mellesleg, a hazaárulás a csúti Hippopotamusodnál kezdődik, a Brüsszelbe rohangálásával és az ottani sikoltozásával a támogatás megvonása miatt, és ott csúcsosodik ki! Tette pedig mindezt a saját országa, a saját népe ellen! Nem emlékszel kicsi fiú??Igaz aki az életkorára sem emlékszik...!:-)))
aloe
@silber13: Figyel okostojás! Ird már ide le...fehéren feketén , miért bukott 3 szor a baloldali liberálbolsi társaság??? Tőled hátha elfogadják az "elvtársaid"----Nem mered leirni,hogy miért verték meg őket 3 szor mint szódás a lovát...mert te magad is szégyelled...Tessék "most add te is Mi lényeged"!!! Halljuk !!! azzal ne gyere hogy megvezették az embereket mert akkor jobb ha csendbe maradsz.
silber13
@aloe: Nem hinném, hogy késztetést éreznék a mindenáron való hozzászólásra a kaparmányodat illetőleg. Tudod, vallom a régi igazságot veled szemben: " Aquila non captat muscat"
aloe
@silber13: ezt már irtad kedves orgonaművész. Kitértél , ahogy a balosok álltalában sunyin kitérnek a konkrét válasz elöl. mellébeszélnek, és szánalmasan hadobáznak ...Te komolyan gondoltad??? hogy 2 vereség után nem kapjátok meg a 3-ikat???
aloe
@silber13: Figyelj "nagyfiú"!!!,,,,miért nem szállsz be a politikába??? hidd el nagyon jót tenne a balnak egy ilyen táglátókörű,,,"orgonaművész"...hidd el annyira mocsokban van a baloldal...hogy egy ilyen Ezüstben úszó nagyfiúra nagy szükségük volna...aki kivezetné őket a napra ...mert ha igy maradnak szépen elöttünk fogják egymást felfalni... Nekem nem gond , számomra kedves ,hogy a valaha a népért a párttal a néppel egy az utunk féle társaság ,most itt tart. Tudod "nagyfiú"...nekem azt mondta egy rég meghalt rokonom: " Megéred édes fiam ,hogy a komcsinak még az irmagja sem lesz jelen az országban"...Kétségtelen a mostani "lenini útjuk, azt kezdi igazolni"...
aloe
@silber13: ...egyébként "nagyfiú" beszélj nyugodtan magyarul ...csak szólok,hogy latinos voltam ...és ne kivánd hogy fejből idézzek Tacitustól ...és a Punok háborújáról.
silber13
@aloe: Más még ??? Hm! Ennyi???..:-))))))))
silber13
@aloe: :-))))))))Nem az első hivatkozásod már
tacitusra ,s a Púnok háborújára!:-)) Mondták valamikor" Óvakodj az egy könyvet olvasó embertől! " Fel tudod fogni?? Tudom, számodra rohadtul nehéz, de lásd, én bízom benned!:-))
aloe
@silber13: ...jaaaaa, hogy rádfagyott a mosoly??? ...rendes ember vagy te végül is . nézd annyi történt, hogy nekem volt...neked nem volt okod este pezsgőt bontani a haverokkal . ilyen az élet ! (latinul ha kéred, majd átküldöm)...hát ennyi..."nagyfiú"
aloe
@silber13: A jók jók, a rosszak meg rosszak, és nincs az az erő az Univerzumban, ami meg tudná ezt változtatni.------ha Coelhot olvastál valaha megérted ...(változtatás nélkül küldtem át )
silber13
@aloe: Mindig is szívből utáltam a jezsuiták tanítványait.
aloe
@silber13: ok...akkor itt a "mese vége"...tényleg innentől vicc nélkül: Jó egészséget Neked ...és találj minél több szép napot ...Isten áldjon .
silber13
@aloe: Csak, mert vlge a mesének , nem csoda, hogy nem szívlelem őket! A ferencesek valahogy normálisabbak! Tapasztaltam!
Sede
Meg lehet köszönni a gigabalfax "baloldalnak"...
aloe
@silber13: 100%-ban egyetértek amit a Ferencesekről irtál.
aloe
@Sede: Véleményem: Szociáldemokrata képződménynek volna hely , szerintem, de ezekkel az emberekkel nem ..és még schmukkal sem. ...a baloldali értékeket fokozatosan ha megvalósitja a fidesz...akkor aztán végképp, nem lesz tere még a szocdemnek sem. Meggyőződésem,ha orbánék megtalálják a cigányok normális munkábaállitását-közben tanittatását, nos akkor ...reálpolitikusként fognak rájuk tekinteni..és akkor a baloldalra ismét nem lesz szükség...Rogán már ma reggel hasonlót emlegetett. (TV2-ben)
aloe
@Sede: no de ez erősen a jövő 4 év zenéje...de ha ezt megvalósitja a kormány az nagy fegyvertény lesz...gondolj bele micsoda erő volna ha 6 millió ember dolgozna ...értelmes munkát. ezen agyaljon mindenki inkább...az hogy a baloldal mit "baltázott el"...kár polemizálni. új helyzet van...és itt mindenkinek érdeke az hogy Orbán megépitse az energiabiztonságot, az autópályákat, és a cigányok megtanuljanak szakmát..és magát a munkát.
Yoda69
@aloe: Mit dadogsz itt ossze vissza te szerencsetlen? Tul sok pezsgot ittal a gyozelmetekre?
Te beszelsz program nelkuli baloldalrol? A csuti zsirtahonak egyetlen programja volt: folytatjuk. Gratulalok. Mar megint a fasz rossz oldalara altal, hacsak nem tartod te is a nyelved orban szaros seggeben.
kukac50
A Mi reményeinket az múlná felül ha igazságos lenne ! ezer nyolcvanan jelentkeztek be egy 40 személyes panzióba azért,hogy a Fideszre szavazzanak . Mennyi pénzért ? és mennyit kapott a panziós?
aloe
@Yoda69: ...egyre szánalmasabb vagy...jegyezd meg jól ! Addig Magyarországon az emberek még egyszer nem választanak baloldali kormányt ameddig Gyurcsány-öszödi böszme -népközé lövető -zakkant milliárdos bolsi a színen van. ez ennyire egyszerű . és hőböröghetsz zsirdisznózhatsz, kevés vagy mint macisajtban a brummogás . szólok előre 2018-ban is a fidesz fog kormányt alakitaniI ...
Hellcat
@aloe: Figyelj te szellemi toprongy. Mielőtt bárkit elküldesz itt a fenébe, tanulj már meg helyesen írni magyarul az isten áldjon meg. Szerinted ki veszi komolyan a jobbos hőzöngésed ha még írni sem tudsz rendesen? Meg egyébként is belőled csak a mocskos jobboldali propaganda jön éjjel nappal. Szerinted ki kíváncsi a jobbos indulatkeltésre? Senki. Nyert a fidesz, úgyhogy hátradőlhetsz a székedben és várhatod amíg elintézik, hogy éhen halj. Mondd le az internet előfizetésed is inkább mert lassan nem jut majd ennivalóra, meg egyébként is az ilyen agresszív jobbos propagandára itt senki nem kíváncsi.
Hellcat
Silber [09:26]: A hazaárulást a qrbán kezdte mikor Brüsszelben kérte a támogatás megvonását emlékszel aloe?
Aloe [09:27]: Írd le miért bukott meg a baloldal háromszor!!!
Silber [09:33]: Ezt inkább válaszra se méltatom...
Aloe [09:38]: Kitértél a válaszadás elől mint ahogyan a balosok szoktak.

Most ez komoly? Ez még kabarénak is rossz amit itt művelsz te nyomorék! Annyira fogalmad sincs mit szitkozódsz össze vissza, hogy negyed órán belül szembeköpted önmagad. Menjél a qrbán facebookjára nyalni a seggét ott még meg is dicsérnek. Erre az agresszív agyatlan lázongásra itt senki sem vevő.
aloe
@Hellcat: Megértelek , ideges vagy . Minden okod meg van rá . Most komolyan Te hittél abban ,hogy egy Falussal, Bokrossal, nyerni lehet a mai Magyarországon???,
Te ennyire naív vagy? És mi az hogy jobbos propaganda ?? ...Ti balosok nyomhatjátok 1000-rel a szánalmasabbnál szánalmasabb ökörséget???...Ki áll ez a süket Fletó , és pózolva löki a dumát hogy hányan..és hol (nagyítóval is alig találsz DK-st)...szereztek mandátumot. Képtelen a baloldal szembe nézni azzal a ténnyel ,hogy nincs rá szüksége a mai Magyarországnak. ??? éhenhalás??? Eszednél vagy basszus ???...tanköteles lurkók 70 % -a ingyen kapja a könyveket...unokám egy heti étkezése a suliba nincs 3000 Ft. ...Azt sem látod hogy a fidesz baloldali értékeket karol fel, kifogva a szociálisan érzéketlen ellenzék vitorlájából a maradék szelet is. Reálpolitikát folytat. Ez fáj legjobban a balliberális bagázsnak. Nem találnak fogást a fideszen. Nézd meg Kálmán Olgicát majd ideg összeroppanást kapott amikor a Molnár gyuszitok mégis elbukta a kerületet. Nem küldök én el senkit...sehova. Megteszi helyettem Fletó böszme aki "ellehet menni " ebből a kurva országból cimmel ad programot egyeseknek...Hátradőltem igen , sokad magunkkal , mert hátradőlve is tudtam hogy meglesz. Már ne is haragudj a 2014 Magyarországában előjönni egy Bokrossal mint alternatívával...mi ez ha nem teljes csőd...teljes padló...teljes KO. Vona jól eltalálta , amikor megköszönte Fletónak hogy szétverte a baloldalt. De tudod mit ??? Ez a Te szégyened is ,hogy hagytátok!!! És ne engem cseszegtess,hogy jobbos szöveget írok. És vedd tudomásul addig irok ide a propellerre ameddig kedvem szottyan.
Hellcat
@aloe: Nem vagyok ideges, az eredményre számítani lehetett. A gyuresztől meg mit félsz? Fóbiád van neked is? Az olyan idiótákon kívül mint ti már senki nem foglalkozik velük...eltűntek a süllyesztőben hahó!! Jelentéktelenek lettek csak szólok. Csak ti pörögtök még rajta mindig. A fidesz 1.8 milliós támogatottsággal belehazudja a pofátokba, hogy az egész ország összefogott...meg kell mondjam ez kb az ország ÖTÖDE. Szociálisan érzéketlen baloldal? Hányan is haltak meg vagy lettek öngyilkosok mikor a fidesz megvariálta a rokkant nyugdíjat? Arról nem is beszélve, hogy éppen ma tárgyalják azt, hogyan szüntetik meg a segélyeket. A fideszen CSAk fogás van...annyi, hogy már el se fér rajtuk. Ki kéne húzni a fejed a királyod seggéből és akkor látnál is talán. Úristen ilyenekkel riogatod itt az embereket mint bokros meg fletó...Elbuktak haver! Eltűntek! Nem velük kéne foglalkozni te nyomoronc, hanem azzal, hogyan rombolja a fidesz az országot. Amíg a gerendát nem veszed észre a szemedben addig vitaképtelen vagy komám. Mert te csak a jobbos propagandát nyomatod. Ha érdemben nem tudsz válaszolni akkor inkább kímélj is meg. Elég unalmas dolog megcáfolni a hazugságaidat, ha úgysem hiszel a tényeknek.
aloe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tivoli
Gyurcsánytól van is mit félni, meg van hozzá a tehetsége, lehetősége, hogy bármit elérjen a politikában az övéi ellen, amihez kedve szottyan.
Legutóbb például visszaléptette Falust Bokros javára, holott Falus akkor sokkal esélyesebb volt. Csak mert neki és brancsának ő nem tetszett.

@Hellcat: ma, 10:50
Hellcat
@aloe: Ne azt mondjad nekem, hányan csaltak a rokkantsággal hanem hogy hányan haltak bele abba, hogy visszaküldték őket dolgozni! Ne tereljél jó fideszes módjára. Most egyébként te egyszer szidod a libsibolsikat most meg hiányolod őket, hogy nincsenek? Zavar téged, hogy nem alakul rendes mszp? :D Ez valami rossz vicc. A segélyt elveszik munkahely pedig nincs mellé csak közmunka a létminimum feléért. Azt hiszed csak a cigányok élnek a segély lehetőségével? A rendes munkahelyek száma csökken, egy csomó ember már kivándorolt, idehaza meg a közmunkás számokkal trükköznek a statisztikában. A qrbán meg majd jól munkára fogja a cigányokat? :D:D Hát te nagyon naiv vagy...még hálásak is lesznek a cigányok neki? :D Azt a rohadt. Igaz az előbb kértelek, a hülyeségtől kímélj meg, de most már inkább írjál még :D Jót lehet röhögni a tudatlan hülyeségeiden :D
Hellcat
@tivoli: És nem teljesen mindegy, hogy az ellenzékben ki léptetett kit hova? Az emberek nem mennek el szavazni! A fidesznyikek parancsba kapják és ott vannak...egyre kevesebben de elmennek, a többieknek meg már az egésztől elment a kedve és ezzel a fidesz elérte a célját. Szerintem teljesen mindegy...ha ellenzékben így marakodnak akkor kormányon se lenne másképp.
aloe
@Hellcat: Tudomásul kellene végre venni, hogy a 2006-os elcsalt választásnak ez lett az eredménye!!! Az MSZP akkor kiállt egy sunyi egoista fasz mellett, aki hatalma érdekében leszámolt minden pártbeli ellenfelével (Társadalompolitikai tagozat), eszement, reformoknak hirdetett agyament ötletelésével és a neoliberalizmus soha sehol nem igazolt ideológiaját a szociáldemokráci értékrendjével felcserélve gyakorlatilag letérítette az MSZP-t addigi útjáról. S amikor a hazugság hegyek rádöltek, tönkretéve az országot, lefejezve az MSZP-t, hagyták elsunnyogni.
Nem az Orbánnak és a FIDESZ-nek kell elszámoltatnia Gyurcsányt, Lendvait, Kovács Lászlót, Veres Jánost ... stb. a 2010 óta elvesztett évi több mint egy milliárdos párt állami támogatásért, nem Kövér László és Kósa Lajos feladata számon kérni a 2002-2010 között hatalmon lévő szocialista politikusoktól, miniszterektől és pártvezérektől, a párttól elfordult több mint egy millió szavazót és a szükségessé vált pártaparátus karcsusítása miatt elvesztett több ezer munkahelyet, hanem a párt etikai, gazdasági és fegylemi szerveié! LENNE! Remélem most meg lesz!!!
aloe
@Hellcat: széándékosan nem nevezem meg az illetőt ...akitől ezt kölcsön vettem. Mióta pofázom?? hogy kell az országnak egy szocdem .képződnény: ...nem az Mszp_t hiányolom te. Inkább egy ellenfelet, mert igy semmiség nyerni.
Hellcat
@aloe: Látom érdemben megint nem sikerült válaszolni. Tudod a fidesz ellenzékben nem járt ám be dolgozni...ergo hátráltatták a munkát, persze azért a fizetésüket felvették...4 éven keresztül. Azzal, hogy bojkottálták a munkát elég nagy károkat okoztak ám az országnak, amit később mind a szocikra fogtak. Ha meg már elcsalt választásokról beszélünk említsd meg az idei áprilisi választásokat is. Magukra írt törvénnyel és milliárdok árán kamupártokkal. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi csökkentett parlament többe kerül, mint a 2010 előtt. Eszement reformok kapcsán...mit szólsz a rengeteg új adóhoz? Mit szólsz a lenyúlt és eltűnt manyup pénzekhez? A behazudott 1 millió új munkahelyhez? Ellenzékből a fidesz a 300 alatti üzemanyagárnál verte az asztalt, hogy a kormány miért nem csinál semmit. (jelzem most 400 felett van). A királyod azt is mondta, hogy akinél az EUR eléri a 300at az alkalmatlan a kormányzásra és le kell mondania. (Alattuk volt 315 is...nem vették a lapot?) Azt is üzente a szociknak, hogy jó lenne ha tanulnának a 2x is vesztes választásokból...(2002 ben és 2006 ban "bukott" a fidesz...ők sem tanultak úgy néz ki) Estig lehetne sorolni ezeket, de tudom, hogy téged hidegen hagy minden, mert elvakult fideszes birka vagy.
tivoli
@Hellcat: ma, 11:27
Persze, hogy elmegy a kedve a választóknak ilyen tesze-tosza bandától, ahol nem a választópolgár a lényeg, hanem az, hogy ki kivel fog össze, ki legyen a főnök, a helyettese, ki legyen a főpárt, ki az alpárt.. Nem gondolod, hogy ezt unták meg a nem szavazók?
Ha a fidesznyikek parancsba kapták volna, hogy menjenek választani, már az is előnyükre szól, hogy ott legalább meg van az egységes akarat. Mert az anarchiánál, még az is jobb, mert kiszámítható.
Hellcat
@tivoli: Na látod. Nincs megoldás az ellenzékben, mert bénáznak...maguktól is, a fidesz meg még rárak egy jó nagy lapáttal a szardobáló propagandájával. Bár ahogy nézem most hétvégére már elég volt a sima fenyegetés is...nem jó ez így...gyökeresen kéne megváltoztatni a politikus foglalkozás kultúráját idehaza, hogy legyen is valami értelme. Jelenleg senki nem azért ül a parlamentben, hogy neked vagy nekem jobb legyen...magukat szedik meg meg a haveroknak tolják a pénzt. Leszarják, ha közben belerokkan az ország. Felelősségre se lehet őket vonni. Más helyen ha botrányba keveredik egy politikus minimum lemond, de ha súlyos még sittre is vágják a picsába. Idehaza meg..."miből vetted a házat petike"...Hááááát izé...kaptam"..."ja jó akkor megnyugodtunk" Maguknak szavazzák a fizetésüket meg stb...nagy szart jó ez...
tivoli
@Hellcat: ma, 12:48
Pontosan fogalmaztál. Akkor kérdem én, miért verjük egymást miattuk? Amíg ez így van, addig ők azt csinálnak amit akarnak, valaki úgyis megvédi őket. Pont mi vagyunk, akik adjuk alájuk a lovat.
Hellcat
@tivoli: Én próbálok rávilágítani, hogy a fidesz se jobb a többinél...sőt...Te viszont azt javaslod, hagyjam a fenébe az egészet...ezzel viszont csak kiszolgálom a fideszt mint az összes többi ember aki b@szik már az egészre. Ezt tartanád jó megoldásnak?
tivoli
@Hellcat: ma, 13:13
Nem lehetséges-e, hogy rálépsz egy új útra ahelyett, hogy egy régi rosszon botorkálsz tovább, melynek se jelene se jövője, ami már semmire se jó?
Nem kell az új út közepén felcsapott farokkal száguldozni, csak szépen, csendesen elosonni a kertek alatt. Mert életünk a miénk és nem a pártoké, és nincs nekünk időnk arra, hogy értük éljünk, van nekünk sajátunk, első sorban ahhoz kellene igazodnunk.
Hellcat
@tivoli: A jövőmről van szó...meg az utódaim jövőjéről. Ha szarok bele az egészbe azzal pont hogy kiszolgálom azt a szervet ami ellen eddig is felszólaltam itt. Én ezt amit itt csinálok nem azért teszem, hogy kiszolgáljak egy pártot...tudod nagyon jól, hogy köpök az összesre. Én magamnak akarok élhetőbb jövőt. Viszont tőlem kisembertől ennyi telik...ha itt feltudom nyitni pár birka szemét már megérte. :)
coni
Bokros és Tarlós között 75E szavazatkülönbség volt egy 2Milliós városban. Meg sok százmillió kampánypénz. Meg a durcás Horváth+MSZP.
Az, hogy Bokros és baráti társasága aluljárókban pénz nélkül ennyi szavazatot szerzett ez azt jelenti a városnak elege van a fosztogatásból, csak éppen a két nagy pártnak jó ez így.
silber13
@aloe: 10:40-re : Mi van pajti? Megint előjött a patologikus szájmenésed? Megtanulhatnád végre Prohászka Ottokár mondását: " fékezzétek nyelveteket!"
silber13
@aloe: 11:11-re: Az az első mondatod nagyon nem kellett volna, mert akkora tahóságról tesz tanubizonyságot, ami párját ritkítja! Ez itt nem szokás és ezt jó, ha abba a narancslében úszó agyképződményedbe valahogy rögzíted! Szégyelld magad, ha tudod, az mit jelent!
tivoli
@Hellcat: ma, 13:30
A magad szemét nyisd ki, hogy belásd. Gyerekeidnek, unokáidnak nem azzal teszel jót, hogy szembe mész minden széllel.
Az időjárást megváltoztatni nem tudod, alkalmazkodj hozzá.
Hellcat
@tivoli: Menjek külföldre? Nézd én nem azért károgok mert nekem jelenleg kurva szar életem van és jólesik a fideszre fogni. Erről szó sincs. Egyszerűen rohadtul utálom a hazug pökhendi bandát és kész. A mérhetetlen pofátlanságokat soha se kedveltem. Ez van.
tivoli
@Hellcat: ma, 14:19
Azért mondtam, hogy nem érdemes miattuk veszekedni, mert egyik se különb a másiknál. Ez is hazudik, az is hazudik, mindegyik azt mondja, amivel saját magát fényezi. Oszt van aki bevesz, van aki nem.
Csak miattuk viszont nem érdemes külföldre menni.
aloe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@aloe: Van egy apró kicsi probléma. Soha nem voltam és nem leszek egy páűrtnak sem tagja, még olyan szinten sem, mint amit itt te bemutatsz Mert egy hisztis vén hülye vagy, aki, ha kifogy az észérvek minimum mennyiségéből , akkor ezek hiánya folytán az észnélküli vagdalkozó " érvekből" rögvest bevet egy sort, és elkezd komcsizni seggfejezni, és egyéb Lőrincze és Grétsy pennájára való aranyos dolgokat írni. És akkor dől belőled a hülyeség, mint a " szemkilövő gyűlés", etc.etc! Szánalmas vagy. Forgasd inkább Tacitust,és nézd meg, hogyan szokott játszani a középpályán. Bízom magasröptű értelmi képességedben! További jó átkozódást, ha szükséges szólj, segítek! Ráth-Vágh István bőséges tárházát hagyta az utókorra, biztosan híjával vagy azoknak az ismerteknek!
Toby
Hát persze, hogy felülmúlja, amikor már nyílt csalás megy a választáson, mint Borsodban !
Yoda69
@aloe: Szerinted most milyen kurmanyunk van te feleszu? Mert hogy nem jobbos az ziher. Inkabb balos bolsevik.
Mellesleg nem az oldal szamit, hanem az hogy demokratikus vagy sem? Persze neked orban seggnyalojanak tok mindegy.
bakegya
Hogy jó körösztény legyek-fidess istennek tetszően kell csomagolnom a mondandómat---ez a gulyás is egy jóorbán hungarikumm- a "legnagyobb rémálmaimat hozza rám"ahányszor megszólal.
aloe
@silber13: a szerecsent soha a qrva életben nem fogod tudni fehérre mosdatni. : ott volta személyesen élőben egyenesben ...amikor gyurcsány rendőrei gumilövedékkel , rugdosással támadtak ránk. ezt videók, saját kamerám felvételei bizonyitják. ennyi csupán a kicsi probléma . akkor kordon volt a parlament elött...ma odamehetsz és sátrat üthetsz...tiltakozhatsz. ...és még egy ha ennyire szar itt minden, mi a bánatos ló...ér lett újabb 2/3-a liberális fellegvárnak hitt fővárosban a jobb oldalnak?? persze a nép hasba van akasztva , nincs demokrácia , és egyéb baromságok, ahogy a vereséggel képtelen szembenézni baloldal szajkózza . Tóbiás elmezavarában : Nemzeti szocialista demokrata pártot emlegetett . számomra áthallásos , Hitlert is ilyen nevűek futtatták . NSZDap. vélekszel a történelemkönyvedre???...jó mi??? majd a Mazsihiszre azér kiváncsi volnék mit reagál erre .
aloe
@silber13: a szerecsent soha a qrva életben nem fogod tudni fehérre mosdatni. : ott volta személyesen élőben egyenesben ...amikor gyurcsány rendőrei gumilövedékkel , rugdosással támadtak ránk. ezt videók, saját kamerám felvételei bizonyitják. ennyi csupán a kicsi probléma . akkor kordon volt a parlament elött...ma odamehetsz és sátrat üthetsz...tiltakozhatsz. ...és még egy ha ennyire szar itt minden, mi a bánatos ló...ér lett újabb 2/3-a liberális fellegvárnak hitt fővárosban a jobb oldalnak?? persze a nép hasba van akasztva , nincs demokrácia , és egyéb baromságok, ahogy a vereséggel képtelen szembenézni baloldal szajkózza . Tóbiás elmezavarában : Nemzeti szocialista demokrata pártot emlegetett . számomra áthallásos , Hitlert is ilyen nevűek futtatták . NSDAP. vélekszel a történelemkönyvedre???...jó mi??? majd a Mazsihiszre azér kiváncsi volnék mit reagál erre . 25 pontjukat a NSDAP-nak áttanulmányozhatod . igen könnyű keresés után. hát ennyit a baloldalról a mai Magyarországon többek között.
silber13
@nyanya001: Nyanyuska kedves! Nálad az igazság! És a fentebb évő kaparmányok mind ezt támasztják alá!:-)))
nyanya001
@silber13: No ezért tettem fel a képet :))
világlátó
Tanulságos volt végigolvasni a kommenteket. Tény és való, a fidesz kommunikáció olyan hatásos, hogy győzni tudtak vele. A hazai médiák ahogy az újságírás szabályai előírják, függetlenek, a tények , események száraz közlésére kötelesek - mondják.
Amint látjuk és halljuk, ez messze nem így van. Persze könnyű dolguk van, mert az ellenzék lányos zavarában össze vissza beszél, azt is hibákkal, elszólásokkal, meggondolatlanul. Az uralkodó médiák mögött álló politikai marketing műhelyek pedig nap mint nap frissen tálalják a kormányzó pártok sikertörténeteit, újra és újra beleszőve az Mszp és az Szdsz. korabeli kormányzása felturbósított tetteit, a " szembelövő " utcai rendőrattakra parancsot adó Gyurcsány Ferenccel. A kormánypártok virtuális klubjába járó , újra és még újra gyűlölettel és győzelmi mámorral feltöltődők pedig olyan kivédhetetlen zagyvaságot zúdítanak a nyakába mindenkinek aki ellenzéki gondolkodásának ad hangot, hogy az szinte elviselhetetlen.
Itt feljebb is olvashatunk erről. Tanulatlan, vagy ami sokszor még rosszabb, félfelkészült és igen aktív fogadatlan prókátorok úgy raknak össze mondatokat és köpik rá a vitapartnereikre, hogy azok mire kihámozzák a vitára alkalmas gondolatot az ostobaságból és megpróbálnak valóban tényeket és érveket ütköztetni, már nem is látja értelmét senki normális ember a vitának. Sajnos, erre mutatnak a dühös és értelmetlen visszatámadások. Ez nem jó, mert emberünk csak felbátorodik és elhiszi, neki igaza van, érvei olyan súlyos sebeket ejtenek, hogy az ellenzéki szembeszegülő megsemmisül. Ezért helyes az a közmondás, ..." a hülyékkel ne vitatkozz, mert lehúznak a saját szintjükre, ahol ők verhetetlenek ! " A vitakultúránk ilyen. Megjegyzem ezen a fórumon nincs elég hely, idő, normális vitákra. Itt csak a legjobbak / plusz és minusz előjellel !/ írjanak sommázott néhány mondatot, amit vagy képesek hasonló sommázott néhány mondattal vagy megerősíteni, vagy cáfolni, vagy más irányba fordítani a figyelmet. Ez nekem még nem megy.
tivoli
@világlátó: ma, 11:29
Igazad van kedves világjáró. Mindenki azt hiszi, hogyha hangosabb, vaskosabb mint a vitapartnere, akkor neki van igaza.

A józan, szelídebb szó meg se hallik a nagy hangzavarban.
aloe
@világlátó: ÉS???
ÉS???
amikor tudod jobbosként először egy egész más néven ide beléptem ,azt láttam,hogy olyan elementáris erővel, és olyan ordenáré módon fogalmaztak, az Orbánék ellen ,hogy akkor elhatároztam , tudok én is olyat döfni, hogy legföljebb kitiltanak. engem ki is tiltottak. de a balos trágárkodókat természetesen nem. Mind 3 választást végig éltem itt . Azt tapasztaltam,hogy az ordenáréság a balos kommentektől csak fokozódott mert természetesen megszívták de qrvára ...az összefosástól kezdve a ----csináljunk nemzeti szocialista pártot ...óhajig. Maga a moderátor irta le halvány betüvel és adta tudtomra ,hogy jobboldali dumára itt nincs szükség , és csak én ne szidjam sem a fletót ...sem a szanyialkeszt...és sorolhatnám a jobbnál jobb balos politikust. De engem nem érdekel most már ,hogy meddig szidhatom ezt a balliberális szemétdombot . Egyet mondhatok: ha balos kommentelők szeliden fognak fogalmazni akkor én is hajlandó leszek váltani. addig viszont nem.
tivoli
@aloe: ma, 14:32
Micsoda megátalkodottság! :-))
aloe
@tivoli: igazad lehet. ---Tudod direkt léptem be a választás után,hogy lássam , ugyan a balos érzelműek tanultak valamit a 3 pofonból?? Eszükbe sem volt. Tovább nyomják 1000-rel a kormányszidást . Még hogy a kormány szidásnál megállnának...egy frászt . aki itt kormánypárti az a szemükben félhülye...igy egyben. és fasiszta. kirekesztő, magyarkodó, seggnyaló, stupid, gyengeelméjű, birka és sorolhatnám. az nem számít itt senkinek sem hogy a balliberális bagázs megint csak azon agyalt ...ki milyen székbe ülhet majd be. Programról szó nem volt. ennyi. ---igen ez is megátalkodottság, még hozzá a javából.
világlátó
@aloe: Én nem szólítottalak meg, Tisztelt @aloe. Ha mégis úgy érzed , az talán nem baj. Én nagyon szeretném elkerülni a sértegetést, bármi is felháborít, akár egyik, akár másik oldalról.Látod, már én is ketté osztom magunkat, ami végzetes hiba, sőt bűn itt a mi országunkban. De ugye jól emlékezel, de ha nem, járj utána, ezt nem az ország népe, csak úgy, magától kitalálta ? A haza nem lehet ellenzékben, vagy a mi félék és az ő félék, vagy a MI és ők, stb. Ez a ketté osztás, az elszigetelés, ez a ...ha nincs velünk, az nincs... megkülönböztetés a lehető legnagyobb verbális bűn ami megtörtént.
Konkrétabb kérdésről is pár szót. Aki ma nemzeti szocializmusról szólt, biztosan nem volt magánál. Őszintén szólva nem hallottam ilyet, de lehet, elkerülte a figyelmemet. Szó sincs ilyensmiről, ma itt senki nem gondolkodik ilyen butaságon. Persze mindig volt néhány elveteműlt, aki még mindig ott tart és Adolf Hitlert isteníti alagsori kiplakátozott, horogkeresztes kamrájában és a nemzeti szocializmus áldásos napjairól fantáziál, de ezek előbb mint utóbb kimúlnak ebből a világból. A sértett, meg nem értett emberek között sokan vannak, akik Rákositól Kádárig minden a korabeli Dolgozók Pártjához, a Magyar Kommunista , majd később az MSZMP.-hez tartozókat, most pedig az Mszp.-hez tartozókat zsigerből utálja , gyűlöli. Vannak ilyenek, ezt látjuk, halljuk. Ha visszamegyünk egy kicsit, voltak a horthista brutális rendőrök, csendőrök, aztán Péter Gábor Ávh.-s verőemberei. / Lehet , volt aki itt is aztán ott is csak ehhez értett /Gondold el mivé fajúlt a korabeli Rajk László sorsa. Hová jutott a vezér Rákosi pajtás a túlhatalmával. Mit tett a népével. Gondolj a kulákok , azaz a tehetséges, szorgalmas parasztgazdák és tehetséges, de egyetemekről kirugott fiaik sorsára. Volt itt éppen elég adok, kapok. Hát meddig még? Te itt úgy szítod a gyűlölet parazsát, hogy rossz olvasni. Ne haragudj, nem én vagyok az aki megnyugtathat, megvigasztalhat, vagy megerősíthet békétlenségedben. Nézz előre !
tivoli
@aloe: ma, 15:08
Én azon csodálkozom, hogy némelyek már ötödik éve nem unják elmondani ugyanazt újra, meg újra. Öt év hosszú idő, ez alatt már sok mindent lehetett volna kezdeni az örök csodavárás helyett, amely akkor sem következett volna be, ha Gyurcsány lenne a minielnök, Németh Sándor a főpolgi, Bokros a pü. miniszter és Schwezoff Dávid a főrabbi.
aloe
@világlátó: Az ellenzékre szavazott? Ezt üzeni önnek a Fidesz!Lehet, hogy nem örülnek, de aggódniuk sem kell - mondta Hoffmann Rózsa...irom ezt Neked azért, mert ha ezt a klippet megnézed, akkor rájössz hogy az itteni balos írogatók nem akarják meghallani,hogy Orbán most mindenki miniszterelnőke...tévedésben vagy: engem nem kell megnyugtatni ilyen hátradőlten régen éltem végig választást. vigaszra pláne nincs szükségem...3 választást "nyertünk" zsinórba ennyi pezsgőt régen ittunk a barátaimmal. ennyi . tisztába vagyok hogy 4 nyugodt év lesz...épitkezéssel. és lehet az egész propellert ugy itt hagyom, mint szent pál az olájokat. de azt csak megnéztem hogy a baloldaliak hogyan vélekednek...semmit nem változtak...képtelenek. Jó egészséget Neked...sziaaa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.