Még egy önkormányzati választás szól majd öt évre, utána visszatérnek a négyéves ciklusra, így kétévente, felváltva lesz majd országgyűlési képviselői, illetve önkormányzati választás – mondta a Fidesz ügyvezető alelnöke, hajdú-bihari elnöke szerdán Debrecenben.

Kósa Lajos a párt megyei kampányértékelő rendezvényén hozzátette: már most fel kell készülni arra, hogy nem lesz elég a négyévenkénti megméretetés, "arra kényszerítjük magunkat, hogy kétévente forduljunk a választókhoz".

A Fidesz alelnöke mértéktartásra, nagyvonalúságra, józanságra és emberségük megtartására intette a Fidesz-KDNP megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@pbalage: Le kell csapni a szavak első két betűjét, abból lesz gumimaci, a többi a kérés!! Gumimaciból otthon vagyok ám! Kérem a pontot! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Guláng migyúl mafel cimost! (ez egy gumimaci varázsige)
Aki tudja, mi a varázsige logikája, kap tőlem egy pontot!
lópicigáspár
@pbalage: Le kell csapni a szavak első két betűjét, abból lesz gumimaci, a többi a kérés!! Gumimaciból otthon vagyok ám! Kérem a pontot! :-)
prielle
"A Fidesz alelnöke mértéktartásra, nagyvonalúságra, józanságra és emberségük megtartására intette a..."
Nekem ez tetszik a legjobban! Mondja ezt egy fideszes elöljáró, miközben pontosan az ellenkezőjét teszik azok, akiknél a hatalom van!
vadsanca
Ezzel az erővel naponta is lehetne!? Ha megengedhetjük magunknak miért ne!
nezelodo
"prielle tegnap, 23:23"

Megelőztél, álszent módon arra vágynak amilyenek amúgy sem akarnak lenni mert kevés kivételtől eltekintve sem mértéktartást, (földárverés, trafikmutyi, pályázatok, stb, MANYUP), sem nagyvonalúságot, sem józanságot, sem emberséget, (rokkant nyugdíjak) nem mutatnak. Ellenben van arrogancia, kivagyiság, az ellenfelek megsemmisítése és a hatalommal való mindennapi visszaélés.
almosd
Kétévente pénzkidobás akarom mondani osztás ,ha már kevesebb a képviselő és van az a pénz valahogy szét kell osztani .
bakegya
@nezelodo: A MENEKÜLTKÉRDÉST KIFELEJTETTED-DE HÁT NEM CSODÁLKOZOM ,MERT EZ AZ ÁLSZENTSÉGES NÉPPÁRTTOLOGATÓ IZOMAGY MINDEN BIZTOSÍTÉKOT KIVER MÁR.
human
@almosd: Kevesebb lett a képviselő hirdetik nagy mellel, de a valaha volt legdrágább parlamentünk van így is, mert az államtitkárok, ezért-azért felelős emberek és kiszolgálásuk nagyobb terhet ró a költségvetésre mint valaha.
Hellcat
Ez nem értem miért jó neki...most csak háromnegyed évet kellett jó pofizniuk meg etetni a birkákat a hazugságokkal, hogy nyerjenek 2 választást ezután van 3 szabad évük a rombolásra ahogy szokták. Így viszont 2 évente kell elverni egy valag pénzt a kampányra, meg etetni a népet a hazugságokkal. Nem látok ebben logikát. Ha valaki jobban mögé lát mint én az válaszoljon kérem. Valami azt súgja turpisság van itt is, csak még nem jöttem rá mi.
Hellcat
@human: Többe kerül ez a "csökkentett" fidesz féle parlament, mint 2009 ben a "bővített" változat. Kamu etetés volt ez is.
human
@Hellcat: Szerintem is valami csalás van a dologban, de még én sem jöttem rá, hogy mi. Talán Simicska plakátcégeinek több közpénzre van szükségük.
silber13
Lalika! Áruld mán e a két kezed a potrohodon nyugtatod?? Mert innét olybá tűnik! :-)))
Gemüs52
Erről az állításról még a fideszesek sem tudtak !
Senara
index.hu/belfold/2014/10/16/kosa_lajos_osszekeverte_a_dolgokat/ te Lali agyadra ment a % , összevissza beszélsz ...Fidesz vezetői szerint Kósa összekeverhetett valamit, nincs ilyen szándék. Jönnek majd a sajtótájékoztatók, ahol próbálják finoman helyretenni a választási ügyeket. ...te ezt kevered ,de jó hír téged is összekevernek , egy másik nővel :-)))
almosd
@human: Ahogy mondod,csak másképpen fog hangzani az összeg a múlt évekhez képest ,hogy milyen sokat megspóroltak holott csak egyik zsebből teszik a másikba. És ha több szálon fut a pénz hamarább elvész a könyvelésben.
Toby
Érdekes ez a Kósa ! Orbán még a következő 4 évért könyörgött ! Ezek nem beszélnek egymással ?
m.macskosz
@Toby: Én sem szívesen beszélgetnék egyikkel sem,
lehet, hogy a színfalak mögött ők is utálják a másikat! :)
Desischado
Mi a manó, lalának az agyára ment, hogy most már parlamenti képviselő? Vajon az a 20% feljebb ugrott már?
human
@Horizont: Ez is azt mutatja, hogy a többség nem akarja a fideszt, de nem is lát olyan pártot, amire szívesen szavazna. Ebben nagyban benne van, hogy az ellenzék max 1-2 hétre tudta azt a látszatot kelteni, hogy rendezettek a sorai.
Stabilabb és aktívabb ellenzékre van szükség!
nyanya001
@Horizont: Etetik az embereket, de az ábra szerint
már jóllaktak a rezsicsökkentő bandával !
Remélem a következő választáskor hatalmas bukta lesz nekik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.