Meg is jelent a vevő, utánfutóval. A felbőszült helyiek nyomására hiúsult meg az üzlet. Egy olvasója értesítette a Sonline.hu portált arról, hogy a nagyszakácsi plébános el akarta adni a templomból a toronyórát. A faluban azt beszélik, hogy túl sok volt a plébánián a villanyszámla, ezért adták volna el a több mint százéves szerkezetet. „Az őseink, a felmenőink emelték ezt a templomot, nem gondolom, hogy egy, a szolgálatát éppen itt ellátó papnak joga volna áruba bocsátani a berendezési tárgyakat a megkérdezésünk nélkül. Egykor ez a templom közadakozásból épült” – nyilatkozta a portálnak egy idős asszony.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Milyen derék ez a plébános...
Szerencsére az ott lakók megakadályozták a csuhást !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Elég lesújtó a plébi véleménye a rezsicsökkentésről, ha a villanyszámlára hivatkozik, amikor Magyarország csodájára jár Európa a rezsicsökkentés miatt!!
1szomjas
@nezelodo: Jól gondolod ! A plébi is úgy látja a rezsicsökkentést, mint más gondolkodó ember... A templom egerét meg csak nem hagyhatja éhenhalni...
bakegya
Nagyszakácsiban időtlen idők óta éltek gazdag és nagyon szegény emberek-akik egyformán adakoztak,vagy mégse?-üres lehetett a persely-begurult a plébános-gondolta az órát eladja-az viszont kimaradt a számításból-a lánc még attól megmarad!!!
Ez a magyarok valódi tragédiája,amin a Nagy úr-Isten sem fog tudni segíteni,ha össze nem szedik magukat!
nemkati
@picike: Ha már megvan az összes betű, akkor csak szépen össze kell rakni őket szavakká, és azért itt-ott némi írásjellel tagolni a szöveget, pl. .., (pont, pont, vesszőcske), mert izgalmas dolog a kódfejtés, de nem biztos, hogy éppen mindenkinek van hozzá kedve.
Mobil123
@Jankó123: 00:13 hsz Tökéletes válasz! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.