Nem egyedi korrupciós ügyek vannak, hanem a szabályok, és a jogalkalmazás hajlanak meg, így ki sem derülhet, hogy mi zajlik a háttérben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Eleve úgy készülnek a törvények, hogy ha valaki feljelentést tesz korrupciós ügyben, akkor nála kezdik a házkutatást és addig üldözik, míg földönfutó nem lesz, vagy rárohad a műanyag lakat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gibgab
A nagy nemzeti szeressükegymástgyerekek színjáték és ájtatoskodás mögött a magyar emberek jó nagy átb*... zajlik.
human
Akinek van könyvelő ismerőse az tudja, hogy mennyire fertőzött a korrupciótól a gazdaság. Biztos órákig tudna mesélni egy könyvelő arról, hogy ilyen-olyan ellenőröket hogy lehet lefizetni. Az a baj, hogy a kormányok el akarják velünk hitetni, hogy ennek így kell működnie.
palika
Korrupció??? Mindenhol van!!! Az óvodától kezdve a miniszterelnökségig!!!
Ma Magyarországon csak így lehet érvényesülni, aki nem vállalkozó, nincs benn a versenyszférában, fogalma sincs, még egyszer mondom, fogalma sincs, csak sejtése, hogy milyen pénzeket kérnek el a döntéshozó hivatalban dolgozók!!! Ha nem fizetsz, nincs munkád és persze az alkalmazottaknak sincs! De már olyan nyíltan üzletelnek, hogy az valami irritáló, mindenki tudja, főleg kis városokban, hogy ki nyeri tendert, de nem szól ,nem veri nagy dobra, mert valamilyen szinten ő is érdekelt lesz, máshogynem alvállalkozó, ha pedig kinyitja a száját, megy a NAV! Mert ha kezd beszélni, azonnal körbeadják a drótot és utána meg van bélyegezve!
bencemacska
Eleve úgy készülnek a törvények, hogy ha valaki feljelentést tesz korrupciós ügyben, akkor nála kezdik a házkutatást és addig üldözik, míg földönfutó nem lesz, vagy rárohad a műanyag lakat!
kukac50
El kell számoltatni a kormányt és a NAV-ot is a befolyt összegről és a kiadásokról az első forintól az utolsó forintig.
human
@kukac50: És ki számoltatja el a független KEHI, ügyészség? Jól kitalálta ezt a fidesz. Megtartotta falból az ellenőrző szerveket és befestette narancsra. Így nyugatnak lehet mondani, hogy a jog intézményei állnak és nem találnak semmi hibát, ezért minden OK.
Feraj49
Sajnos Én is megtapasztaltam .Földhivatal.Telekegyesítés.Két egymás melletti telekről van szó,,azaz a kettőt elválasztó vonalat kell "csak" "kiradírozni".
Menjek az önkormányzathoz,azok vissza a földhivatalba. Hozzál Ilyen-olyan rajzokat a földhivataltól. Terveztess.Természetesen fizess !Mikor ráuntam,mondom a földhivatal dolgozójának,hogyan lehetne már ezen túljutni.Akkor mondja van egy kft-je az megcsinálja 35000Ft-ért,és azzal anyaggal amit így készít menjek az ök.-hoz.Így is lett.Megcsinálták.Az a legborzasztóbb ebben,hogy egyesek a hivatalos munkájukat is külön díjért végzik csak el.
Nekem szidhatják a KÁDÁR rendszer egyesek,akik főként akkor még nem is éltek benne,nem voltak vagy nagyon ilyen esetek.Ha nem tetszett valami.elmehettek panaszra a párthoz,és indult a kivizsgálás.Ma kihez mehetsz bármiért is panaszra.Tologatják,halogatják az aktákat.Akkor élénkülnek fel,ha fenyegetni vagy büntetni kell.
kamazuka
Ugyan már tájegységenként ismert emberkék az ismeretlenből előtűnve felmutatnak milliárdokat?Naés!
Egy név alatt a tulajdonos sosem az akinek neve álla vezír neve felirat felett,hanem aki a zsét adta!
Úgy nevezik,hogy egy jó üzletben a csendestárs!
joopapa
Én nem akarom lekicsinyelni a net adó elleni tüntetést és egyet is értek a tüntetőkkel, de hurrá nyertünk de jó felkiáltásokat zengedezni a szervezők részéről, na az maga abszurditás! Itt a korrupcióval van a baj az egész fityesz bagázs velejéig korrupt, súlyos milliárdok mennek politikusok és haverjaik zsebébe! Az egész országot meglopják! És sok fityesz szavazó azzal érvel, mi a baj hát máshol is van korrupció! Igen ez igaz, de nem ilyen fajta mint itt nálunk a kurmány tagjai és haveri kőr a feje búbjától a lába körméig korrupt, és ha más országban is van korrupció, akkor meg kell ezeknek bocsájtani! Inkább meg kéne mutatni a világnak hogy nálunk nem lesz mert eltöröljük! Ezért nem értem a tüntetés szervezőinek megelégedettségét, nem értik vagy csak nem akarják megérteni hogy nem győzték le a viktorkát vagy csak ezzel tüntetés megszervezésével akarntak maguknak hírnevet szerezni!
coyote3
Ha megkérdeznénk pár okostojás fideSS-est , azonnal megtudnánk, hogy országunkban nincs korrupció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.