Mindent be akarnak vetni, hogy ne kerüljön orosz kézbe a MOL INA-részesedése. Diplomáciai offenzívával próbálja megakadályozni az Egyesült Államok, hogy a MOL eladja egy orosz cégnek 49 százalékos INA-részesedését – írja a Reuters.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@keresztapa: Amerikában élő rokonaim jól érzik ott magukat,nálunk meg a fél ország beledöglik a nagy magyar melldöngetésbe.Biztosan olyan fasza itt élni,azért mennek el százezrével az országból.Ezt kéne felismerni a mások besározása helyett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Január
Amerika túlságosan beleszól az európai, s azon belül a magyar belügyekbe, jócskán kihasználva azt, hogy a NATO-ban szövetségesek vagyunk.
Csak éppen a NATO egy idejét múlt szervezet, mivel a szocializmus Európában már régen véget ért - . Anno a NATO a Varsói Szerződés ellenében jött létre.
bencemacska
@Január: Szerinted melyik volt előbb? Több mint hat év van közöttük!!!
F_Viktor
@Január: Igen, minden "idejét múlt" ami nyugati, még az idén húzzunk keletre, mert csak az orosz, a kínai, a magyar tudja mi a tuti, boruljunk össze velük, s megmutatjuk a világnak mi az igazán jóléti társadalom! Ahol 10 millió magyar ember röhög a csóró nyugatiakon!

Azért megkérdezem tőled, a Dumaban hány képviselői hellyel leszünk jelen, hogy néha napján dönthessünk saját sorsunk felett?
keresztapa
@F_Viktor: Nyugatimádó mindent ami Amerikai az jó. Ami éppen nem az az a rossz, de te nem amerikai vagy, nem észlelhető ez neked. Amerika nem a Magyar érdek szolgálatában érdekelt, ő csak saját érdekeit képes védeni, valamint a tőle függőket rákényszeríteni az ő érdekük támogatására. Ha nem azt teszik ami érdeküket szolgai módon követi, azt minden eszközzel próbálják ellehetetleníteni. Képtelen más érdeket követni, amiből ő nem részesedik, és nem diktálhat magatartási kötelezettséget, mihez tartás véget. Kövesd a kereskedelmi embargót, ugye az a magyar érdekekért lett bevezetve?, Vagy EURÓPA érdekében, EU is szolgai módon kénytelen követni, még akkor is ha ha a legnagyobb gazdasági kár vallotta lesz az embargó bevezetésének, fő az amerikai érdek, EURÓPA- i érdek smafu; nem ő a károsult, ez a játszma része.
Amerika gazdasági hatalmának szolgájává vált EURÓPA.
tivoli
@keresztapa: Sajnos, ez így igaz. Aki Amerikát pártolja, az Európa, de főképpen saját kis hazánk érdekei ellen vét.
keresztapa
@tivoli: Ugyan rajtad kívül vannak -e még valakik, akiknek mindez felismerté vált.
tivoli
@keresztapa: ma, 16:31
Az elvakult nyugatimádat elhomályosítja a tisztán látást.
Élhetnénk sokkal jobban és békességben, ha Amerika (na meg az Unió) nem törődne velünk olyan kitüntetett figyelemmel.
keresztapa
@tivoli: Csakhogy Magyarországon lakóként élők, szeretet zöld, kék, piros barátait az uniós országokban kérlelik, hogy ugyan avatkozzanak már be,az ország belügyeibe, mert ők erre már nem tudnak hatással lenni, szavahihetőségük teljes elvesztése miatt. Ami lejárt mint a Béke kölcsön
Szimba
@Január: " A szervezet célkitűzéseit az Észak-atlanti Szerződés foglalja magában, amelynek értelmében a tagállamok minden politikai és katonai eszközt igénybe vesznek a tagországok szabadságának és a biztonságának megőrzése érdekében. Napjainkban a tagországok határain túl is végez békefenntartói feladatokat, jelenleg afganisztáni missziójának kibővítésén tevékenykedik." Miért lenne idejemúlt?
Szimba
@keresztapa: Mert Amerikában van szólásszabadság, van sajtószabadság, nincs internetadó, nincs bankadó és sorolhatni lenne még. És a legfőbb, hogy az amerikai nép boldogulását szogálja a kormányzat és nem az elszegényedését.
Szimba
@tivoli: Na és mi van az elvakult kelet imádattal?
bencemacska
Szerintem Törökországot kell majmolni! Hány száz szobás palota épült az elnök részére a természetvédelmi terület közepén.
Örüljetek, ha 5 év múlva még betehetitek a lábatokat a Várba!!!
hetöndöe
@keresztapa: Amerikában élő rokonaim jól érzik ott magukat,nálunk meg a fél ország beledöglik a nagy magyar melldöngetésbe.Biztosan olyan fasza itt élni,azért mennek el százezrével az országból.Ezt kéne felismerni a mások besározása helyett.
bencemacska
@keresztapa: Neked ennyire fáj, hogy néhány csókos nem járhat úgy Amerikába, mint én a közértbe?!
bencemacska
@Január: A többi kijelentésed nem revideálod?
human
@keresztapa: Mondjuk ha Amerika ránk kényszeríti, hogy a NAV ne zsarolhassa a magyar vagy külföldi vállalkozókat, akkor ezzel nekem semmi bajom. Ha pedig csak azt nézem, hogy Putyinra vagy Obamára kellene egy hétre bíznom a teljes vagyonom, akkor inkább Obamát választanám.
tivoli
@keresztapa: ma, 16:51
Vannak akik nem tudnak méltósággal veszteni.
Január
A gond az, hogy össze van mosva ma már minden, mert egy NATO - katonai tömb tagsággal elvárják, hogy a tagországok gazdasági vonalon is képviseljék a NATO érdekeit, célkitűzéseit.
/Csak egy adalék Soros György szerint Európának kellene állnia az ukrán gázszámlát, és miért vajon? Miért nem Ő és kebelbarátai állják, hiszen van rá keretük?/
Az pedig már nyílt titok, hogy erre az egész embargósdira az Eu. tagállamai fáznak/fáztak rá.
Az évek óta kialakított kereskedelmi kapcsolatok ezzel megszűntek, kezdhetik elölről az Eu. országai/cégei a piac szervezést. Közben óriási a ráfizetés.

Valahol olvastam, hogy embargó ide vagy oda, az amerikai cégek továbbra is együtt kutatják az olajat az északi tengeren az oroszokkal.
tivoli
@human: ma, 17:20
Járnál úgy, mint Kadhafi
keresztapa
@human: Ha belügyekben Amerikának joga van beleszólni, akkor ezt fordítva már nem lehet, Mert az már Amerika elleni bűntény, terrorizmus!
tivoli
@Január: ma, 17:23
Az Orosz pillanatok alatt kiheveri az embargó okozta kellemetlenséget, Európa meg veszít egy hatalmas felvevő piacot.
keresztapa
@tivoli: Ahhoz szükségeltetik minimális tisztánlátás is, nem csak ideológiai vakság!
human
@tivoli: Nem vagyok Kadhafi és soha nem is leszek, de Magyarország sem Líbia (még).
keresztapa
@Január: Úgy látom, hogy te is megértetted; azon egyoldalúságot, vakságot, amely oly jellemző az idegenérdek kiszolgálóira, ezek már országunk gazdasági érdekeit képtelenek felfogni, igaz ők csak lakók e országban!
tivoli
@human: ma, 17:35
Ne is legyen.. De ami most van, az se biztató.
hetöndöe
A nemzet egyik legmulatságosabb bohóca,nekünk ilyen is van ám!:-))))

coub.com/view/u5un
almosd
Politikailag megint a rossz oldalra fogunk állni és ezzel gazdaságilag is ,lehet hogy a történelem ismétli önmagát , van fehér és fekete de közte árnyalatok is .
kamazuka
Amikor az ember még csak kis gyerek!Szólt a reklám annó.Akkoriban ezek a figyuszosok,mind KISZ-titkárok voltak,azaz az MSZP előzenekarában hokiztak!Most is verik a csalánt,de a más f...val.
keresztapa
@human: 17:35 -re Kadhafi semmivel nem volt rosszabb "diktátor mint bármely nyugati vezető, bele értve a Nobel békedíjas Obamát is. Líbia Kadhafi alatt az Afrikai kontinens egyik leggazdagabb állama volt, olyan szociális hálóval amiről Európában csak álmodozni lehet, de nem megvalósítani.
tivoli
@keresztapa: ma, 18:22
Vesztére amerikai bankra bízta az aranyát. A népe meg cserébe kapott amerikai demokráciát.
keresztapa
@human: Az is igaznak van vélve, meg az is, hogy idegen ország segítségével történt a bebuktatás. Mivel már pénze, aranya, értékei Amerikába landolt, így már aktuálissá vált megbuktatása. Ennek lényege: Közel keleten mennél nagyobb káoszt-az mennél tovább tartson, romboljon, pusztítson, tegye tönkre Közel keleti országok nagy részét, ergo ne maradjon Izraelre bármilyen veszélyt is jelentő, kompakt, olajjal és viszonylag modern hadsereggel rendelkező ország. Ld: Mostani harc Szíriában szervezet ISIS ellen. Kitalációk:
A demokrácia égisze alatt, ez az Amerikai demokrácia igazi arca!
human
@keresztapa: Persze a nyamvadt amerika találja ki, hogy egy nép elégedetlen az életével és azzal, hogy hatalmasai aranyozott palotákban maguknak szobrokat állítva küszködnek velük együtt. Itt Magyarországon is csak a CIA felszólítására mentek az emberek az utcára amúgy tökre rendben van minden.
human
@keresztapa: És most térjünk át a gyíkemberre Obama testőrségében.
hetöndöe
@human: Hát...Keresztapu meglepő és mulatságos is egyben.
tivoli
@keresztapa: ..színvaknak szivárványt..
human
@hetöndöe: @keresztapa: Természetesen létezik diplomáciai, gazdasági nyomásgyakorlás, titkosszolgálati módszerek. De gyakran átesnek egyesek a ló túloldalára, mikor mindent ezekkel akarnak magyarázni, vagy éppen az egyik oldal negatív szerepét bagatelizálni.
Az a szerencsénk, hogy Orbán kezében nincs akkora hatalom mint Putyinéban.
keresztapa
@hetöndöe: Igazad van az igazság megismerése meglepő, aki a hazugságok gyűjteményét ismeri csak. Mulatságosan lehet csak, hiányos ismereteket palástolni!
miazavalami
Valaki elmagyarázná a gyengébbek kedvéért miről van szó?
Előre is köszi...
hetöndöe
@keresztapa: Más az ismeret és más a a vakhit,a kettő nem összetévesztendő,a hazugságok gyűjteménye pedig csak a vakhitűek tápláléka.A palástolás kiváló példája az állandó másokra mutogatás saját hülyeségeink elkenésére.
F_Viktor
@miazavalami: Írod:
"Valaki elmagyarázná a gyengébbek kedvéért miről van szó?"

Két emberke túl sokat nézte az Echo TV-t, benne a sehol nem jegyzett, magukat politológusnak, történésznek és közgazdásznak tartó zagyvaságokat gyártó "szakértőket".
Most őket idézgetik, nekimennek az EU-nak és Amerikának :-)

Kérdezd meg tőlük:
- ha most EU nélkül qrva jól élnénk, akkor miért nem voltunk a fasorban sem 2004 előtt?
- EU-n kivül, elszigetelve, az oroszhoz láncolva miért is lenne jó nekünk? Én már többször megkérdeztem, de választ még egyszer sem kaptam, hogy majd a Dumaban hány képviselői hely jut Magyarországnak, hogy érvényesíthessük érdekeinket az orosz medve mancsai között?
- Az a 1,5-2 millió magyar, aki magának rosszat akarva nyugaton él és dolgozik, miért nem vágyik haza? Mazochisták talán?
- Ez a két Echo TV-n nevelkedett mennyi időt töltött külföldön, hogy ennyi okosság dől belőlük? Beszéltek pl. egyetlen szlovák emberrel aki elmondta nekik, hogy az egykor általunk mélyen lesajnált szlovák ember mit köszönhet az EU-tagságnak?
- Belügyekbe beavatkozás témájukhoz: sírnak, mint egy fürdős qva, miközben elfelejtik mit tettünk, s mit teszünk jelenleg, a választás előtt Romániában, valamint mit csinálunk az INA-n keresztül Horvátországban. Igen, az már keményen beavatkozás az adott ország belügyeibe!
Yoda69
orban hazaarulo. at akarja jatszani a ruszkiknak a MOL-t.
verőce21
Én sem tartanám jó ötletnek, az oroszoknak eladni az INA részesedést! Veszélyeket rejt az országunkra nézve. Ebben igaza van USA-nak, stratégiai hiba lenne.
keresztapa
@F_Viktor: Talán ha, de ha netalán lenne időd az általunk írtakat, általad használt brosúra szövegek elhagyásával; értelmezni akkor lenne időd átgondolni, és az igaz tartalomra koncentrálni! ebben ne gátoljon, se az EU-hoz való; Se az oroszokhoz tartozó köteléked. Csupán a gondolatok szabad áramlásáról van vélelmezés, a kitalált demokrácia kitalált országonkénti másság az ami nem egységes. A hatalmak demokrácia értelmezése, a szabadság belemagyarázása abba ami nem egységes szövegértelmezésen alapul. "Demokrácia" az emberek, országok, földrészek gazdaságilag elkülönülten értelmezik sajátosságuknak követelménye szerint, a demokráciát, a szabadságot, az emberi jogokat, mind sajátos formát adva földrajzi élet helyzetükhöz viszonyítottan. Ezzel lehet egyet , vagy nem egyet érteni, kinek milyen emberi igazságérzete van, kialakulóban vagy hiányában szenvedve, és azt hogyan képes kinyilvánítani, vagy elhallgatni. Egyénileg vagy csoportosan, befolyásoltsággal, vagy zárt követelmény rendszerben azt hovatartozási követelményeknek kötelező elvárásával.
F_Viktor
@keresztapa: A két Echo TV-sben az EU és Amerika ellenessége tett kíváncsivá, demokráciáról véleményük jelen topicban hidegen hagy.
keresztapa
@F_Viktor: Nagyon jó döntöttél! ezek az ellenzők tiszteletdíjért fejtik ki keskeny vágányú vélelmüket!
keresztapa
@F_Viktor: Tudom, hogy tudod! Hogy honnan, onnan, hogy íród!
kukac50
Ne az oroszokhoz húzzon Orbán,nem onnan kapja a pénzt hanem az uniótól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.