Nem látok okot, ami miatt le kellene mondanom, akkor maradok a BKK élén, ha lehet értelmes munkát végezni, sóhivatalt nem fogok vezetni – ezt Vitézy Dávid mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
"Vitézy: sosem élveztem Orbán Viktor személyes védelmét " - el is hinnénk, ha nem "Apai ágon féltestvére Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont volt ügyvezető igazgatója, – jelenleg a Brüsszeli Magyar Intézet vezetője – aki anyai ágon Orbán Viktor miniszterelnök unokatestvére" . Persze lehet, hogy kivételes tehetség, akit 25 évesen neveztek ki a BKK vezérigazgatójává.
Sok frissen végzett diplomást azért utasítanak el, mert nincs gyakorlatuk. És nem bkk vezérigazgatónak jelentkeztek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vasárnapiiskolás
Ó, te szegény homár,össze-vissza sajnállak.
Toby
Hát persze, logikus is, hogy egy 27 éves, taknyos, tapasztalatlan hülye-gyerek rokonnak nem segítene a főgengszter !
Dávidka, ne sokat nyitogasd a szád, mert elszólod magad !
Szimba
"Vitézy: sosem élveztem Orbán Viktor személyes védelmét " - el is hinnénk, ha nem "Apai ágon féltestvére Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont volt ügyvezető igazgatója, – jelenleg a Brüsszeli Magyar Intézet vezetője – aki anyai ágon Orbán Viktor miniszterelnök unokatestvére" . Persze lehet, hogy kivételes tehetség, akit 25 évesen neveztek ki a BKK vezérigazgatójává.
Sok frissen végzett diplomást azért utasítanak el, mert nincs gyakorlatuk. És nem bkk vezérigazgatónak jelentkeztek.
coni
Az átlag embernek mindegy, hogy Vitézy vagy más szerzi be "jó áron" azokat a járműveket amire felszállni se könnyű, de leszállni csak akkor lehet a keskeny folyosók miatt ha mindenkit megkérek, hogy szálljon le akkor is ha még nem szeretne.
Egy svéd kisvárosban jó lehet, mert csak annyian utaznak ahány ülőhely van. De nálunk???
KERKA
Mondanám, hogy menj végig a szamárlétrán, ahogyan a becsületes pályakezdőknél szokás, de könyörgöm ne a buszvezetéssel kezd el. Vannak akik még élni szeretnének.:)) De ajánlom a szerelő aknákat és nézd meg a buszokat alulnézetből is, hogy milyen szar műszaki állapotban vannak.!
papa.49
,,Orr túró, menetrend specialista,, neked csak megszületni kellett, onnan már egyenesben voltál, apuci, anyuci, nagybácsi, mindenki segített hogy legyen egy ,,jó nagy homokozód,, amit úgy hívnak bbk, az hogy semmi szükség nem volt rá bebizonyosodott, az hogy nem értesz semmihez szintén, MIÉRT NEM TŰNSZ MÁR EL A BALFENÉKEN!!!
Clavigo
Hát persze,,Dávidka. Kizárólag az orrtúrási technikádért kreáltak egy vízfejszerű vállalatot,és ültettek be mindjárt a vez.ig-i székbe.Nem gondolod ?
human
Dávidka Orbán rokona. Orbán vejének testvére a NAV informatikai vezetője. Áder János felesége a kúria elnöke. Matolcsi György felesége kapott egy saját falut polgármesteri székkel. Családi vállalkozás az egész ország.
m.macskosz
@human: "Családi vállalkozás az egész ország."

"Sem utódja, sem boldog őse...
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek."

..a fene egye meg! :)
m.macskosz
Látom, Vitézy Dávid nem túl népszerű, én azért elhiszem, hogy ért hozzá.
Ha az ő érdeme például az utastájékoztató és a buszjegy/bérlet automaták,
na meg az, hogy tényleg rengeteg busz van, még ha némelyik kész kínzókamra is...
Toby
Érdekes, ha a takonycsősz nem élvezte a főgengszter védelmét, akkor miért nem Varga Kiss Géza buszsofőr, vagy Takács Ferenc közlekedés-mérnök lett a BKK vezére ?
A főpatkány védelmét lehet, hogy nem élvezi, mindössze csak a támogatását és ez bőven elég a BKK-s nyomorhoz !
magyarbakancs
Magyar népmesék legújabb szerzeménye,hogy Orbán nem istápolta Vítézy urat.
volvós
Sajnos, végignéztem a riportot, nem semmi ez a kis nemzeti szivárványos
népmüvészeti cserépedény !!! Mint mindenkivel, Kálmán Olga szerkesztö asszony, ezzel a kis taknyos "rokon" kölökkel is felmosta a padlót, porig alázta, de olyan vastag a bör a kislányos pofiján... Nem elég, hogy ül a bársnyszékben, még beszélni sem tud..
Gyomrom felfordul töle... Tarlós Pisti rugja csak ki két lábbal !!
coyote3
Elhisszük kiskancsó, csak menj már te is a 3,14csába...
nezelodo
Jobban járt volna ez a sorsüldözött, ha elereszti a füle mellett amolyan fideszesen a kérdést, amit egyébként tök fölösleges volt feltenni, mert aki ismeri a történetet, csak legyint, aki, nem annak teljesen mindegy, mi történik az országban.
Nálunk a rezsimektól függetlenül működik a dolog, "a főnök rokona " jelenség. Sokáig mindent megtehet az ilyen kollektív pártfogolt, néha még akár pozitív kicsengése is lehet egy egy intézkedésének, mert tudjuk, a vak tyúk is talál szemet, meg a rokonok is, különösen akkor ha eléborítják a tisztabúzát.
Strong
Többen azt mondják, hogy tehetséges ember Vitézy Dávid..
gödörben
@KERKA: Már megnézte amikor a veke egyik élharcosa volt. Diákkorában is a BKV-s buszosokkal beszélgetet, informálódott, majd mikor "révbe ért" kirugatta őket. Fujjjjjjjjjjjjj!!!
Jó oldal lehetne, ha a neki megítélt pénzeket a bkv is megkapta volna, megkapná akkor a közösségi közlekedés nem itt tartana.
Bercifiu
@Strong: Ne igyál többet, mert még jobban megárt. adjál Dávidnak is.
Törölt felhasználó
Nem is kell személyes védelem, hiszen egy jól működő személyi kultuszban a hangyák maguktól tudják, hogy mire kell odafigyelni. Kihez nem szabad nyúlni...
Dr. Felipe
Ha nem élvezte volna vicctor védelmét akkor nem is lett volna kinevezve. Ennyi. Minden posztra vicctor nevezi ki az embereit és ő is taszítja le őket. Egy gengszter kurmányzásnál ez így szokás.
Toby
@Strong: Te is tehetséges (tehetségesebb ! ) lennél, ha a maffia femilyhez tartozná !
A teheccség fokmérője a rokoni viszony !
Fradigege
Félre lett volna rakva Tarlós által már az elején, amikor a zsenialitások zsenije, kitalálta a Budaörsi út buszsávosítását. Egész Buda kapitulált a reggeli csúcsban. 8 helyett az emberek délutánra értek be a munkahelyükre. Bécsig állt a sor.
Dávidka+1 kancsó=2 köcsög
Desischado
Süket duma. Még jó, hogy nem ismeri be, hogy a csuti rém támogatta! Szép családiasan, ahogy maffiáéknál szokás.
evacica
Ha ez igaz lenne, akkor sosem ült volna bele a jelenlegi székében, minden tapasztalat nélkül friss diplomásként!
mate03
@magyarbakancs: Benedek Elek nem tudott ,ilyen szép mesével elő rukkolni!?
volvós
"...Vitézy: sosem élveztem ...(Orbán Viktor személyes védelmét)

Kis cserépedény !!! A mondat eleje stimmel:
Te még sosem élveztél ( Növel )
Hát, hogy most kirugtak , próbáld meg NÖvel,
hidd el nekem teljesen más !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.