Az adónemek száma alapján Magyarország jól áll a régióban, ám az adóterhelés nagyságát tekintve már nem ennyire szép a helyzet – derül ki a Világbank adataiból. Szám szerint a legkevesebb adófajtát 2014-ben Szaúd-Arábiában és Hongkongban kell fizetniük a vállalkozásoknak, egészen pontosan hármat – derül ki a Világbank statisztikáiból. A képzeletbeli dobogóra Norvégia, Katar és az Egyesült Arab Emirátus került fel 4-4 adónemmel.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Mindzsi: Bizony, hogy '90 előtt is, sőt, a dörzsöltebbje meg sem várta a "rendszer"váltást, már ügyesen szétrabolta a jól menő cégeket. És azok voltak a legnagyobb "gengszter"váltók, aztán az MDF színeiben feltűnő alakok, akik folytatták a szabad rablást,
kiárusítást, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mindzsi
@Desischado: aranyoska vagy, de a lopás sajátosságából ered, hogy általában saját részre történik :)
Ugyanígy van ez az elmúlással is = kevesen szeretnének más helyett meghalni...
mate03
@Mindzsi: Nézzél inkább körül a (birka menetben) Ott aztán találsz,volt munkásőrtdögivel! Még a MUNKÁSŐR című szenny lap főszerkesztőjét is!
Mindzsi
@mate03: Béla barátom volt munkásőr a '89-es feloszlatásukig
Csupa jót mesélt a testületről - a mai napig kiemelt nyugdíjat kap, csakúgy mint a többi harcostársa
Soha nem védtem a sajtósokat, mert azok is legalább akkora retkek, mint a pártpolitikusok - ez Bencsikre is érvényes természetesen
Mindzsi
@mate03: nincs más hátra, mint a sztalini szisztémát követni:
ahol fát vágnak, ott sajnos forgács is van, de elsődleges a REND!!!
Desischado
@Mindzsi: Hát ebben most igazad van, sajnos...
De én nem akarok, és nem is tudnék senkit sem kirabolni, azért, hogy jól éljek! Főleg nem egy gyereket! És a másik dologról meg annyit, hogy sokan adnák az életüket a szeretteikért, mint én is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.