A belügyminiszter üzent is az amerikai ügyvivőnek, amikor a korrupcióval való gyanúsítás veszélyeiről és a karaktergyilkosságról beszélt. Polt Péter legfőbb ügyész a rendezvényt megnyitó beszédében emlékeztetett: 2011. november 18-án az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kezdeményezésére közös nyilatkozatot írtak alá az akkori Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Legfőbb Ügyészség, az akkori Legfelsőbb Bíróság és az ÁSZ vezetői a korrupcióellenes harc hatékonyságának fokozása, eszköztárának bővítése, az intézmények korrupcióval szembeni ellenállóképességének összehangolt növelése érdekében. A nyilatkozathoz később csatlakozott az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke, valamint a belügyminiszter is. Ismertette azt is, az aláírók minden év végén találkozón számolnak be az elért eredményekről. Azt mondta, az ügyészség elkötelezett küzdelmet folytat a korrupciós bűncselekmények ellen, ezt mutatja, hogy míg 2013-ban 1215 terhelttel szemben indult korrupciós eljárás, addig idén ez a...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A magyar korrupció törvényesítve van!
Hiába itt a legbecsületesebb, legokosabb bíró! Tehetetlen, mert a törvény korrupt, és a bíró csak a törvény betartását ellenőrzi!
Ennyire hülyének néznek mindenkit!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Megnézem a videót ahogy Pintér mélyen Goodfriend szemébe nézett és mondta amit mondott. Ez a részlet jutott eszembe egy kisfilmből:
youtu.be/uUyDcGSMPEQ?t=3m56s

"A zsidó újságok azt hiszik megfélemlíthetnek minket
burkolt fenyegetéseikkel.
Jobban teszik, ha vigyáznak!
Türelmünk véges ..."
Mobil123
Pics@ba !! A vezetőink (fúj) lett az üzengetős birodalmi sereg???
human
@Mobil123: Nézd meg a beírásomban a videorészletet 3:56-tól.
bencemacska
A magyar korrupció törvényesítve van!
Hiába itt a legbecsületesebb, legokosabb bíró! Tehetetlen, mert a törvény korrupt, és a bíró csak a törvény betartását ellenőrzi!
Ennyire hülyének néznek mindenkit!!!
bencemacska
Azt is elmondhatta volna Pintér, hogy a mai álláspont szerint ismeri-e Clodót!
Senara
A belügyminiszter üzent is az amerikai ügyvivőnek, amikor a korrupcióval való gyanúsítás veszélyeiről és a karaktergyilkosságról beszélt... Tehát akkor onnan várható a "lehetséges" karaktergyilkosság ?
KERKA
Magyarországon olyan nagy mértékű a korrupció, hogy a legfelsőbb hatalmi szervek, irányítók , bírák, adóhatóságok összefonódása jellemzi. Amikor a belügyminisztert mondják a legnagyobb csalónak, nem is várhatjuk a javulását, A felszámolást meg végképp nem.
wagabund
Nem elég amerikának az üstökösre leszállt tárgy nehézkes működése, még mi is itt vagyunk...ettől letérdeltek.
Aszongyák megtaláltak minket(is) a térképen...az ügyvivő titkosan elküldte a koordinátákat. Most a hadüzenet miatt aggódnak... azt már nem bírnák...próbálnak békülni, de késő...

pernahajder népség...úgy kell nekik.
bencemacska
@Senara: ma, 14:26

A Fidesznek nagyon nagy gyakorlata van a karaktergyilkosságban. Mondhatnám azt is tökélyre fejlesztették.
Lehet, hogy a mások ez irányú szándékának felismerésében is otthonosak?
Toby
Nem történik más, mint a szaros pénzt szalvétával fogják meg ! Ez a "korrupcióellenes" kabaré !
bencemacska
@wagabund: Gondolod nem tudják, hogy az ellenük küldött légierőnk mind a három gépe lezuhan még a Csendes óceán felett?! - :))))
m.macskosz
@wagabund: Nem tudják ezek a jenkik, kivel húztak ujjat!
Mi még egy focipálya avatására is Gripenekkel virítunk!
Senara
@bencemacska: lehet, hogy a mások ez irányú szándékának felismerésében is otthonosak? " ..ha külföldről jön akkor is ! :-)
Yoda69
@m.macskosz: Egyszer mar uzentunk hadat az USA-nak, es mi lett a vege? Elvesztettuk az orszag teruletenek 2/3-at, lakossaganak 1/3-at.
Mar belegondolni is remes mit veszthetunk egy ujabb haduzenettel.
Az ilyen orban, horti es hitler felek mind egy helyre valok: a gane-dombra.
bencemacska
@Senara: ma, 16:26
Akkor viszont védekezni is tudnak!
Egyébként csak ismételni tudom magamat: M.o-n a törvényhozás korrupt! A korrupció lehetősége be van építve a törvényekbe. Ha másképpen nem, a bennfentességen keresztül.
Vajon ki keres a valuta árfolyam ingadozáson?!
Senara
@bencemacska: Vajon ki keres a valuta árfolyam ingadozáson?! Természetesen ők és a bankok . Mr % még rá is játszott .
bencemacska
@Senara: ma, 16:45
Volt egyszer egy ominózus ebéd, ahol a kusza szem kotyogott valamit, amit egy forint mélyrepülés követett. (Nem emlékszem a részletekre, de "megállt a vajkés a levegőben!)
Akkor mondta egy bankár, hogy ezt csak valamelyik amerikai bank mondhatja meg, hogy volt-e ebben az ügyben shortolás!

Még ez is benne lehet az amerikai korrupciós ügyletben!
Manhattan
Az a különös (de egyre kevésbé ritka) eset, amikor a paranoia, a gyanusítgatás, a kamu, a titokzatoskodás, a maszatolás és a fenyegetőzés keveredik egymással. Így aztán nehéz elválasztani a maffiózót az elmebetegtől vagy a kóros hazudozótól.
Senara
@bencemacska: www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/68092/ Emlékeztetett arra, hogy négy éve egy svájci frank 185 forintot, egy euró pedig 265 forintot ért, majd a kormányváltás után Kósa Lajos és Szijjártó Péter fideszes politikusok nyilatkozatai miatt a forintárfolyam rövid idő alatt 15 százalékkal gyengült.
Erre gondoltál? Azt hiszem ezután mondta Szijjártó ... jól kell tudni befektetni , mert már abba az időben is "kóstolgatták " a vagyon nyilatkozta miatt .
bencemacska
@Senara: ma, 18:52

Ez 2010- ben volt, mindjárt kormány váltás után, amire én emlékszem az meg valamilyen munka ebéden történt, amikor már MNB elnök volt kusza szem!
ha sikerül kikeresem!
Senara
@bencemacska: Felidézte, egykori kabinetfőnökének könyve szerint Matolcsy György 2011. november 17-én együtt ebédelt a Goldman Sachs bankáraival, és "csak úgy mellékesen megjegyezte", hogy Magyarország aznap felvette a kapcsolatot a Nemzetközi Valutaalappal (IMF).
Az ellenzéki politikus szerint a bankárok a bennfentes információ birtokában milliárdos haszonra tehettek szert.
Ott a linkben !
petike
@bencemacska: Itt van ebben a cikkben
Felidézte, egykori kabinetfőnökének könyve szerint Matolcsy György 2011. november 17-én együtt ebédelt a Goldman Sachs bankáraival, és "csak úgy mellékesen megjegyezte", hogy Magyarország aznap felvette a kapcsolatot a Nemzetközi Valutaalappal (IMF).
Toby
A. Goodfriend is üzent pintérnek:

"Elmentek ti a kurva anyátokba, mind!" és egyben boldog harácsonyt !
bencemacska
@Senara: ma, 19:24

Erre gondoltam. Erre mondta valamelyik bankár, hogy amerikai bankokban meg lehet nézni, hogy felhasználták-e az infót!
Attól, hogy mi nem tudunk róla, ők megnézhették, és rendelkezhetnek pontos adatokkal, és tárolják!
/ A linket még nem olvastam végig, azt hittem Kósáékról szól. Bocs./
Desischado
Goodfriend remélem, feltörli sanya bával a padlót! ez az ország unikum a maga nemben! Itt törvényesen lehet rabolni, és a rablók vígan üldögélnek a páholyukban!
human
@Desischado: Berlusconi Olaszországára emlékeztet. Berlusconi is 4 hónappal a választások előtt átírta a választási rendszert a javára. Ő is a média hatalmával próbálta a szavazókat maga mellé állítani. Ráadásul Orbánnal imádják egymást.
karacsonygergely.blog.hu/2012/11/21/a_berlusconi-recept
kukac50
Mindent csinálnak, csak vizsgálatot nem indítanak!
Maszatolnak hazudoznak! Azt várjuk el minden minisztertől és Polt Pétertől is,hogy igazságos kivizsgálás legyen a NAV ügyében.Andy Vajnára is vonatkozzanak az adófizetési kötelezettségek!
bencemacska
@human: A különbség az, hogy Berlusconi a saját tulajdonában levő (hogy miből vette, ne kérdezd mert nem tudom!) médiát használta, míg OV a köztulajdonban levő, közpénzből fenntartott médiát használja sajátjaként, saját céljaira!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.