Rikárdó 2015 január elsején, hajnali 0 óra 1 perckor látta meg a napvilágot, és rögtön a nemzetre támadt. Legalábbis ez tűnik ki az év első napján született kisbabáról szóló hírek alatti kommentekből, és a jobbikos képviselők Facebook-hozzászólásaiból. És hogy Rikárdó hogyan támad rá szerintük a nemzetre nem egészen egy naposan? Hát azzal, hogy cigány származású. (Fotó: MTI) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ugyan már! Ki mer ilyet állítani? Hisz a Rikárdó ősi magyar név! Ráadásul a magyar fiatalok mindegyike 4 gyereket szeretne 23 éves korára...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@ziziplanet: Nekem is kellene ismerni, de soha nem hallottam felőle. Az életben rá nem jöttem volna honnan ered a nick-ed.
Szerencse, hogy az én nick-em ilyen veszett ismert, nem kell senkinek keresni (már ha tanult történelmet).
Meine Ehre heisst Treue
@nyanya001: Sajnos van! Ez a téma, olyan, mint a gyémánt...
Desischado
@tivoli: Dádá nincsen, mert nagyon szeretem Horizontot, de az igazságérzetem arra sarkall, hogy feltétlenül szóljak az érdekedben, hogy ne "undokoskodjon" veled! (nevet) Bár mint mondtam, az a gyanúm, hogy ez kirakat veszekedés, valójában nem bántanátok egymást. Az élet rövid, minek veszekedéssel, haraggal tölteni!
Desischado
@Horizont: Drága lelkem, ahogy igértem Tivolinak, szépen kérlek, ne "undokoskodj" már vele! Ugyanis panaszba tette, hogy téged védlek, de neked nem szólok, hogy őt se bántsák! Igyekszem igazságos lenni, ezért megkérlek, ne "szekáld" szegény Tivoli barátunkat! (kuncog) És más nevében nem beszélhetek, de én tényleg jól szoktam mulatni a vagdalkozásaitokon! Szerintem titokban ti is élvezitek!
Remélem, Tivoli meg van elégedve, én szóltam!
kamazuka
@kkalman: Ez igaz,mégis a jövedelmem után nem 4% a jövedelem adó.Belátom ,hogy tévedésben vagyok,de a kettő között van elenyésző különbség.
kukac50
A baba nem tehet arról, hogy cigány családba született. Még lehet belőle rendes ember, ez már csak a nevelés kérdése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.