Ezt közölte a minap Orbán Viktor egy nem nyilvános médiatalálkozón. A vs.hu információi szerint a miniszterelnök egy találkozóra hívta a jobboldali médiumok vezetőit, ahol közölte, a kormány a jövőben a közmédiára támaszkodik, őket pedig nem fogja támogatni, így a saját lábukon kell megállniuk.

A miniszterelnök mások mellett Gajdics Ottót, a Lánchíd Rádió főszerkesztőjét, Borókai Gábort, a Heti Válasz vezetőjét, Liszkay Gábor és Élő Gábor Magyar Nemzet, illetve Mno.hu főszerkesztőt; valamint Bencsik Andrást, a Demokrata első emberét hívta meg.

A tavalyi választások után, nyáron már érezni lehetett, hogy egyre feszültebb a viszony Orbán Viktor, és a jobboldali média egyik legfontosabb tulajdonosi szereplője, Simicska Lajos között. Az ő érdekeltségébe tartozik a Magyar Nemzet, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió is.

Az MTVA a múlt hét elején jelentette be, hogy az M1-et hírcsatornává alakítja.

Mindez azt jelenti, hogy Orbán a magyar média totális kontrollját kívánja megteremteni, ezért a teljes központosításra törekszik, melyben nincs helye kritikának vagy alternatív véleménynek.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Az imádott viktorkátok a szátokba szart.Érdemes volt fényesre nyalni a seggét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
"A mór megtette kötelességét, a mór mehet."
Senara
Ennyi volt, nem kap több állami támogatást a kormánypárti sajtó... Jó , jó de azonnal nem szűnnek meg , ami legfontosabb sokat tudnak és sokkal többet tudnak ártani .
Hellcat
Eddig volt rájuk szükség...most meg ki lettek dobva mint a taknyos zsepi. Ez ám a köszönet. Remélem egy páran betársulnak az RTL mellé.
73
Az imádott viktorkátok a szátokba szart.Érdemes volt fényesre nyalni a seggét.
wagabund
Mondhat bárki bármit...

Orbán igazi politikus...Talán a legjobb a környéken...
Szemrebbenés nélkül eldobja azokat akiket használt..mert újra, jobbra van szükség...olyanra ami/aki még tud viselkedni...a régieknek közben kinyílt a csipájuk, kezdenek beszólogatni...azt hiszik, ha Orbánnak tolták a szekerét, akkor már fel is ugorhatnak pihenni egy picinykét a sarogjára...

...nem, kéremszépen...Orbán tudja kit mikor kell eldobni, mint egy telefújt zsepit..

A most feltörekvő új csapat örömében (még) úgy viselkedik, ahogy elő van írva...
Nem tudom miért jut eszembe, de a kiskutya is bepisil, ha meglátja a szeretett gazdit...aztán később már meg-megharapja...na akkor jön egy jólirányzott seggberúgás...

mint most...(kimásolhatnám a gúgliból, de inkább fonetikusan írom: dézsávűm van...)

Nem árt ismételni azt a régi axiómát, miszerint üzletben és politikában nincs barát(ság), csak pillanatnyi érdek...
...ahogy elnézem, működik.
alterego56
Vazze!!! Oda a sok jól fizető zsíros állami megrendelés. Érdekes lesz majd az eladott példányszámok utáni bevételből megélni. Másrészt nem értem Orbánt mitől ilyen magabiztos. A jobboldali sajtó támogatása nélkül sehol nem lenne. Megbánhatja még ezt a lépést.
alterego56
@wagabund: Szerintem arról a bizonyos szekérről potyog a tehénszar.
karma1
@wagabund: Na persze, o valoban "nagy" politikus, ha arra gondolsz, hogy gatlastalansagban, pofatlansagban, valamint a piszkos kartyak kevereseben mar allati nagy tudasra tett szert.
De volt nehany "nagy" politikus akar az utobbi idokben is, es a legtobbjuk mar alulrol szagolja ibolykat...
soljanka
Mielőtt még nagyon kárörvendtek, gondoljatok bele, hogy ezek az "újságírók" a magyar hírcsatornán fogják az észt osztani...
Az pedig több emberhez eljut, mint mondjuk a Heti Válasz.
karma1
Mar nem emlekszem, melyik nagy politikus vagy celeb mondta, hogyha valaki ongyilkos akar lenni, akkor a sajtoval kell ehhez osszebalheznia, mert az rovid uton elintezi majd. (Nem ezekkel az szavakkal mondta, de ez volt a lenyege). Mas megfogalmazasban: A sajtoval mindenkeppen MUSZAJ joban lenni, mert kulonben kiirt teged... (Lasd RTL klub: orban megprobalta kinyirni oket, es ez teljesen visszafele sult el - szerencsere...:o))))
bundi
a mór megtette...a mór most szívhatja...
na jön az újabb békamenet?
mintha az 1984-et olvasgatnám... kiből lesz az ellenség...
Toby
Szívassa a tsichkákat a törpe tálib !
nyanya001
Végül is nincs már szükség rájuk, az ország 90 % -át
bekebelezték, az emberek a saját hazájukban lettek
cselédek, földönfutók, a lényeges hivatalokat
ők töltik be, lehet itt kormányváltás de nem fog semmi változni !
mekkelek
@73: Nem ingyen nyalták a seggét, busásan meg lettek fizetve érte. Egy biztos, az adófizetôk nem fognak jobban járni ezzel a húzással sem. Ezután majd "választott" média cégek fogják csinálni a köztévé állami hirdetéseit x-szeres áron, nem fog több maradni az adófizetôk zsebében.
szaboria1
Széles Gábor is mehet az ufók hoz! Bayer is mehet a szlovákokhoz.
papa.49
Ismerve a hazugovics elvtelenségét én még nem írnám le ezeket a szennylapokat, lesz ott még zsé, csak nem úgy mint eddig, rafináltabb, sunyibb módon!!!
wagabund
@alterego56: 9.38: nem bán meg semmit...ki van már találva minden...ha lázadnának az eddigi szekértolók, akkor mi lehet? átállnak a teljesen padlóra küldött ellenfélhez? ...ott nincs pénz, siker, bóódottá... elkezdenek keménykedni? támogatás, hírdetés nélkül térdelés...nem lesz ám tiszteletdíj sem a Hír tv-tő, sem az Echo-tól..olyan jókat beszélgettek, dícsérték egymást...de a szőnyeget most kirántja a főnök..oszt jónapot...

mint mondtam, Orbán nem bíz semmit a véletlenre...pláne, a magát barátjának képzelő emberekre... (Orbán igazi támaszait sosem fogjuk látni.. a forgatókönyv-irók, beszéd-írók, gazdasági tanácsadók.. na... ők az igazi nagyágyúk)

Ahogy a Keresztapa intett a hajlongó szolgáinak...elmehettek.. csak egy elegáns fínom intés. Ez van most is.
Dr. Felipe
Csak hát hiába központosítja a médiát, a vicctor tv ket senki nem fogja nézni.
wagabund
@Dr. Felipe: attól félek, fogja...majd olyan műsorokat válogatnak össze, hogy fogyasztható legyen..még a balosok is kapnak valami néznivalót...

szerintem.
Dr. Felipe
@wagabund: Az m1 en a fideSS propagandát fogják nyomni 24 órában március 15 től. Azt senki nem fogja nézni mert hazugság propaganda az egész mint az 50 es években.
papa.49
@Dr. Felipe: @wagabund: Szerintem ,,kötelező,, lesz azt nézni, ismeritek a viccet, Tv1. xar műsor, Tv2 ugyanaz, Tv3 Kovács 12. János gumibottal a kezében ::kapcsolgatunk, kapcsolgatunk???
wagabund
@Dr. Felipe: 14.56 az első sorod elfogadom. a másodikban már nem vagyok biztos...
a piacon majd azt fogják beszélni, hogy - áááá, én nem nézem... de sokan tudni fogják, hogy aznap mit mondott Orbán...

kénytelenek vagyunk kivárni mi lesz..nem akarok szívóskodni, mert van benne valami, amit mondsz...de... Orbánnak érdeke, hogy minél több embert ültessen a tv-k elé...
valamivel oda fogják csalogatni a népet... .és nem csak a szundikáló időseket...

fogadnék, hogy baromi prifi csapat dolgozik a zügyön...(nagy pénzért)

szerintem.
wagabund
most hallom a rádijóból, hogy Orbán saját médiát épít... ezért ez az átalakítás.

elképzelhető.

valamiért kezdem úgy érezni, mintha Berlusconi lenne a példaképe.
nyanya001
@wagabund: Valahogy nagyon jól érzed, sőt, haverja !
papa.49
@wagabund: Ez ha jól emlékszem egy Hofi kabaréban volt, már vagy 30 éve...
karma1
@szaboria1: Csillagom, bayerzsoti NEM szlovak, a nagypapaja osztrak ferfifodrasz volt, mikor betelepedett, az apukaja Bayer Ottmar babfilm-operator, (jelenleg Nemetorszagban dolgozik), a mamaja Dalma (most nem jut eszembe a vezetekneve) pedig rontgen asszisztens, es van egy huga, Fruzsina, kb. 12 evvel fiatalabb. Az egesz csalad nagyon jo fejekbol all, kizarolag zsoti ment el agyilag. A papaja nagyon jo baratunk volt, de az elet kb. 25 eve elsodort bennunket egymastol: a szulei nem tehetnek errol tul sokat, zsoti volt kaphato a politikai prostituciora, miutan osszeakadt orbannal es a bandajaval.
Desischado
Én biztos nem fogom nézni a retek tv-ket. És kiváncsian várom, mit fognak most csinálni a "kegyvesztettek"? Remélem, kinyílik a szemük, és okulnak! De ez is jelzi, miféle lény orbán, akiből már nincs haszna, azt szemrebbenés nélkül kidobja. Semmi sem szent neki! De nem sajnálom őket, megérdemlik!
karma1
@Desischado: Kicsim, amig ajnarozhattak a vezirt, addig jol megtollasodtak, sajnalja oket a rosseb! Viszont ha most ok fognak veres szajjal orban ellen futtyogni, a szememben mar az lesz hiteltelen. (Gondolod, hogy bencsik, vagy a tobbi "megterese" valodi lesz?)
Juhász István
@Desischado: Ami a Bencsiket illet, már semmin nem lennék meglepődve. Ő volt anno... a Munkásőr c. havi, képes folyóiret főszerkesztője...Aztán jött egy kisebb váltás, a Demokrata felé. Máshoz úgysem ért, tehát, ha neadjisten kegyvesztett lenne, majd egy kurmányellenes laphoz megy, persze, hogy főszarkesztőnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.