Van olyan önkormányzat, amely eladósodott csak azért, hogy ki tudják fizetni a miniszterelnök vejét – derül ki egy kecskeméti hírportálról.

Jó évet zárt Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége tavaly: az Elios Zrt. országszerte több száz milliókért hajthatott végre energiatakarékossági fejlesztéseket. Íme néhány a megbízatásaik közül a teljesség igénye nélkül:

- Kecskemét: 704,1 millió ft
- Óbudai és Széchényi István Egyetem: 252, 3 millió ft
- Dunaújváros: 92 millió ft
- Pécs: 894,7 millió ft

Közülök Pécs például ezt az összeget hitelből és egyelőre pályázati forrás nélkül volt kénytelen kifizetni.

Az ellenzék szerint az Elios Innovatív Energetikai Zrt. gazdasági szempontból indokolatlan előnyt élvezhet a többi piaci szereplővel szemben. Nem egy helyen egyedüli indulóként vagy egyedüli érvényes ajánlattevő­ként nyerték el a megbízást.

Korábban írtunk arról, hogy Orbán Viktor lánya évi 15 millió forintos tandíjért méregdrága svájci magániskolába jár. Akkor Orbán Ráhel Facebook-oldalán kikérte magának az ezzel kapcsolatos feltételezéseket és azt írta: "Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük".

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Húznák bele a lámpabélbe ezt az egész családi-rokoni maffiát, ezeknek naponta nő a vagyonuk, tegnap még Keszthelyen, ma már Kecskeméten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
@bakegya: az biztos, szerintem már késő lenne tüntetni is, ezek úgy elszaporodtak, mint a rák, az emberi szervezetben,
Éhen is hallhatunk, márciustól tüntetgetni tiltakozni se lesz jogunk, kussban fogunk éhen pusztulni, ha ez így megy tovább
Desischado
Mert az orbán maffia jobban teljesít! Hogy rohadnának meg!
mate03
@Hellcat: Ez is bizonyítja hogy Tiborc és Ráhel,a saját lábukon állnak! Nem kell apuka segítsége! Becsületes üzlet ember a férj! De azért megkérdezném a versenytársakat is!?
prielle
Igyatok minél többet, mert a részeg megmondja az igazat, és végre megtudjuk, hogy kinek a lábán álltok! Habár, sokan tudjuk e nélkül is, de a hiszékeny seregnek jól jönne, ha saját szátokból hallanák!
kukac50
Mindent a családért tesz,csak az a baj,hogy mindent a saját családjának lop el más családok ezért egyre szegényebbek lesznek.
bakegya
@radios45: van rá sanszunk,ha azt veszem nekem már régen olyan érzésem van,ez a fidessnyikkhajok és strómanjaik Magyarország befoglalásán-magyaru az oroszokkal bratyiban felszámolásán ügyködnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.