A Quaestor-csoport fő tulajdonosa szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy hibát követett el, amikor a reorganizációs tanácsadó javaslatát elfogadta az átmenetre szóló új tisztségviselő elfogadásakor.

"Ezzel azt a hamis látszatot keltve, hogy mentesülni kívánok a felelősség alól" – tette hozzá. "Mindezek alapján úgy döntöttem, hogy vezető tisztségeimet visszaveszem annak érdekében, hogy ne merülhessen fel a gyanú bármilyen kár okozására" – írta a cégvezető, aki ennek érdekében intézkedett a szükséges közgyűlések és taggyűlések összehívásáról szerdára.

Tarsoly Csaba visszaveszi vezetői tisztségét

"Mind személyesen, mind a cégcsoport vállalatai maximálisan együttműködnek minden érintett hatósággal. Ezzel párhuzamosan mindent megteszek olyan befektetők bevonására, akik segítséget jelenthetnek a cégcsoport értékeinek ügyfelek számára történő megóvásában" – közölte Tarsoly Csaba.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Hát nincs az a biztositék, amit ne "vernétek ki"! A napnál is világosabb: a reorganizásiós tanácsadó pontosan a felelősség alóli menekülés miatt tanácsolta! Semmi mással ez nem magyarázható! Már az oviban is jókat nevetnének a gyerekek ezen a "kisded" mesén! Szégyentelen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@eszegfu: Szerintem a kötvény hamisítás bűntetendő cselekmény. ( állampapír) A kártalanítás más dolog, de el akarják kerülni, hogy a bűncselekmény miatt feljelentést tegyenek. Ismerve az ügyészséget nem indítanak eljárást még igy sem. Ezért kártalanítják azokat. Akik szabályos engedélyezett papírt kaptak azok felelnek üzletileg a kockázat miatt. És bűncselekményből származik. Akár még orgazdák is lehetnek. De igy bűnszövetkezet is megállna. Szerintem.
eszegfu
@Vizual: Kösz, hogy kiegészitetted! Tehát Te abból indulsz ki, hogy az engedély nélküli értékpapirok "hamisak", pont azért, mert nincs engedélyük. Ez is egy alternativa.
Kiváncsi vagyok a "fejleményekre", amit csak remélek, hogy lesznek.
Vizual
@eszegfu: Igen mert egy részének volt engedélye. A java részét pedig engedély nélkül készítették. Akik vásároltak azok korlátlanul enyhíthetők az orgazdaság vádja alól. De 150 milliárdot csak ugy becsapva az embereket beszedték. Gondolom Cini esetét ismered. Na ez pont az csak nagyban. "Aki mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart..." Szerintem Kb 15 év a brokereknek. Azért nincs tettes sem az "ismeretlen "?!
papa.49
@Vizual: Gondolod hogy azt sok ,,jó brokit,, majd elmeszelik akármennyire, hát nem majd kiderül hogy a portás csempészte be a többi közzé a hamis papírokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.