Magyarországon 2015-re teljesen megbomlott a valóság, a józan ész szövetén észrevétlenül átrágták magukat a politikai molylepkék. Itt van például az Origo interjúja Andy Vajnával, amiben megkérdezik a filmügyi kormánybiztos-kaszinótulajdonos-producert, hogy szerinte nem gond-e esetleg, hogy az általa vezetett Filmalapnál támogatott filmek eddig egyetlen büdös forintnyi nyereséget nem hoztak. Vajna válasza szerint ez egyáltalán nem baj, ezeknek a filmeknek soha nem is volt az a céljuk, hogy pénzt hozzanak. Orbán Viktor korábban hasonlóan beszélt a magyar fociról a Puskás Akadémiának adott interjújában (ezt a szöveget azóta sajnos valamiért leszedték az akadémia honlapjáról). A miniszterelnök egészen pontosan ezt mondta: „…amit csinálunk, nem a pénzért csináljuk. Egy gazdasági vállalkozásnak egyetlen szempontja van, hogy a pénz tulajdonosa, a vállalkozás tulajdonosa minél nagyobb hasznot tudjon realizálni. A futballban ez lehetetlen. A futball olyan, mint a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem csak anyagilag hanem művészeti szempontból tette tönkre a magyar filmipart, Oscar díjas operatőrök, rendezők állampapírt reklámoznak. A román filmek meg sorra nyerik a díjakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Miféle tudásról beszél ez a csökött agyú, és miféle életmódot emleget? Egyikük sem egy észlény, nem egy pallérozott elme, a labdarugó tudományukra ékes bizonyíték, hogy nemzetközileg ott tartunk, ahol tartunk: a foci siralom völgyében! Ami meg az életmódot illeti, azt inkább hagyjuk!
coni
Nem csak anyagilag hanem művészeti szempontból tette tönkre a magyar filmipart, Oscar díjas operatőrök, rendezők állampapírt reklámoznak. A román filmek meg sorra nyerik a díjakat.
papa.49
A ,,kurva nagy hozzáértés,, eredménye ez csak van aki ezt nem látja...
human
@coni: Nem tudom miből gondolták, hogy itthon Hollywood-i filmeket kell gyártani. Bár már korábban elkezdődött ez. Nekem már a Miniszter félrelép sem tetszett. A nyugati piac meg pláne nem kíváncsi arra, amit ők maguk sokkal jobb minőségben és mennyiségben amúgy is meg tudnak csinálni.
Vizual
Hát ez az illiberális gazdaságpolitika. Már tudjuk mit jelent. Lopást ! Hát ez már pofátlanság amit itt előadtak.
agnes200
Elolvastam az egész cikket. Nagyon jó.
Ezt az összefüggést sem fogja lehozni a Nemzeti tv! Még a végén gondolkozni kezdenének a nézők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.