A TEK újabb három hónapra rendelte el Orbán Viktor otthonának és annak környékének lezárását, így továbbra sem lehet majd a miniszterelnök Cinege úti háza előtt tüntetni – írja az Origo. Az eredeti rendelkezés március 31-én járt volna le.

Az intézkedést március 26-án rendelte el a TEK és annak főigazgatója, Hajdu János írta alá. Április elsejétől lesz érvényes egészen júniusig. A döntés oka, hogy "az érintett területen védett személyek tartózkodásával és közlekedésével kell számolni, ezért a védett személyek biztonságának (...) érdekében" indokolt az intézkedés".

Ez azt is jelenti, hogy a környéken a gyülekezési jog továbbra is korlátozható, ami szerint "a rendőrség az érintett területet lezárhatja, és megakadályozhatja, hogy oda bárki belépjen, vagy onnan távozzék, valamint az ott tartózkodókat távozásra kötelezheti".

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A miniszterelnök kordonok mögé bújik. Elvtársak, a csatornafedél le van hegesztve?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@bakegya: Az olcsóbb megoldás a giotin lenne.
bakegya
@Mobil123: a parazitáknak akkora luxus nem jár...
Mobil123
@bakegya: De újra használható a cucc. (a golyó nem )
bakurasz
Szaros seggű, fostos hülyegyerek! Be van fosva, pedig lassan joggal félti a szotyiszaros életét! Hülye hozzá, hogy a húrt ne feszítse tovább! Még az utcáját is közpénzen záratja le. Szerintem fel sem fogja a mákszemnyi agyával, hogy ezzel is külön irritálja a Zembereket...
human
Orbán végleg elzárta magát a valóságtól.
kukac50
Zárják Orbánt be egy ketrecbe golyó álló üveggel körül véve,hogy mindenki láthassa, de ne bánthassa. Nem egy utcát kell lezárni egy ember miatt,hanem azt az egy embert,tett Ő már annyi rosszat Magyarország Népe ellen, hogy életfogytiglan járna Neki! ( ketrecben)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.