Orbán Viktor közel 100 fős delegációt visz magával Kazahsztánba – értesült az Index. A delegáció tagjai leginkább építőipari, gépipari és mezőgazdasági üzletemberekből állnak.

A miniszterelnök népes kísérete közül ugyanakkor Mészáros Lőrinc az egyetlen, aki magával viszi feleségét. Mészáros és felesége, Mészáros Beatrix az út során a Búzakalász 66 Kft.-t fogja képviselni, amely mostanában nyitotta meg európai színvonalú sertstelepét.

Kazahsztán gazdasági erejét főként kőolaj-, földgáz-, és ásványkincs-készlete adja. Ám az emberi jogok tekintetében elég sötét képet fest az ország. Egy törvény kimondja, a most hatalmon lévő Nazarbajev élete végéig gyakorolhatja a köztársasági elnök minden jogosítványát, ráadásul ő is jelölheti ki saját utódját. Az országban a sajtót cenzúrázzák, az ellenzéki weboldalakat blokkolják, gyakoriak a halálos ítéletek.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Andreas Lubitz pilótákat a repülő gépre!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Udvariasan felkérem az orbánc-járat pilótáit és egyéb személyzetét, hogy ez alkalommal vigyenek magukkal ejtőernyőt is és amikor rádión elhangzik a "Magyarorszáég jobban teljesít" vagy a "csupa g**i ez a gép" jelszó, akkor rövid elköszönés után hagyják el a gépet, minden jót kívánva a 100 darab selejtnek !
DogAdventures
Az utazási irodában azt mondták, 3 éjszakát tölthetnek Kazahsztánban. De egyetlen napot sem.
bakegya
Jogvégzett teknőseink minden álma beteljesítve-100-an egyszerre röpködhetnek vezér-teknőssel,mint gólyafos a levegőben-állampénzen-kell ennél nagyobb szabadság+jog???DDD
Senara
Mészáros csatornázna , vagy disznóhizlalásba szerezett tapasztalatát adja tovább ?
dr. prédikátor
Szerintem meg megnézik az ingatlanárakat hogy hová érdemes majd menekülni!!!Lehet már ki is néznek egyet kettőt!!!Azért viszik az asszonyt is!!!
36
@dr. prédikátor: Viszont az asszony neve, halgass kazahsztánban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.