A Porsche Hungária tulajdonában állt még pénteken az a kisbusz a magyarországi okmányiroda nyilvántartása szerint, amellyel Habony Árpád és Andy Vajna szabálytalankodtak pár hete. A cég az atv.hu-nak megerősítette, hogy az övék volt a jármű, de azt mondták, már nem ők birtokolják, mert februárban eladták.

 Az értékesítés miatt pedig új autóként helyezhették forgalomba a kocsit, így az már nem a Porsche Hungária tesztautója. Ezen kívül több tájékoztatást – üzleti titokra hivatkozva – nem kívánt adni a vállalat.

A lap megkereste az Országgyűlés Hivatalát is, hogy hozzájuk tartozik-e az  autó és azt a választ kapták: bár van egy fekete kisbuszuk, de annak más a rendszáma.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ki vette , ki vette?! a setét vezír a Mi pénzünkből , TEK védelemmel ellátva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Ki vette , ki vette?! a setét vezír a Mi pénzünkből , TEK védelemmel ellátva.
nyanya001
Teljesen mindegy, Ez a moslék többszörösen megsértette a KRESZ -t !
Vagy ennek e tetvesnek mindent lehet ?
zöldszem
Hogy kié, hogy ki tartja fenn azt nem tudjuk. Az viszont igen, hogy Habony (is a) mi "nevünkön" van és mi tartjuk el.
Anna Mária
@zöldszem: Végül is miért ne, hisz olyan arany, szimpatikus gyerek! :)
zöldszem
@Anna Mária: Ja, olyan mint a kincs, legszívesebben elásnám!
KERKA
Lényeg a lényegbe, hogy papíron senkié sem. Fantomárpi vezeti ugyan, de sem adót, sem biztosítást, sem útpálya díjat nem fizet utána, mert nincs a nevére írva.
Az üzemanyag elszámolást valószínű a parlament fizeti. Megy ez neki, hajjjjaj!
Toby
A tetvek autói olyanok,mint az UFÓ-ok ! Orbánc patkány is, a kis nősténye is, habony-gecci szatyor is, lézer féreg is megsértheti azt a KRESZ-t, amelynek megsértéséért a "keményen dolgozó kisemberek" illetve a "magyar emberek" qrwa keményen fizetnek !
Anna Mária
Az úgy sejtettük, hogy a kisbusz a kisbuszgyárból lehet... :)
bohóc
Mi az: van is és nincs is?
Nem, nem a vízre hulló hópehely!
Habony kisbusza!
volvós
Szemét patkány g...i habonyárpika neked mindent lehet ??
Nehogy egy útkeresztezödésben egy kamion bedaráljon !!!
Tudtuk, hogy ki lesz magyarázva ...NAV tud erröl esetleg ???
Fradigege
A VW egy multicég. Ilyenkor ez nem számít.
human
Tehát több szabálysértést elkövettek. Öv, záróvonal és az autó sincs forgalomban. A rendőrség meg még csak "ismeretlen tettes" ellen sem nyomoz. Egy ilyen aljas embernek több joga van, mint egy dolgozó átlagpolgárnak. Felháborító.
RonaGyuri
itt valami nagyon nem stimmel!
Vagy az eddigi infók, vagy az új!
Ilyet csak az mond, aki nem tudja, hogy műx a nyilvánartás! =))
volvós
"...Ezen kívül több tájékoztatást – üzleti titokra hivatkozva – nem kívánt adni a vállalat..."

..A*N*Y*Á*T*O*K...
nezelodo
"volvós NAV tud erröl esetleg ???"
Ja, biztos fizeti a cégautó utáni adót, mert magáncélra használja. Vajon ha nekünk ilyen rejtélyes nyilvántartású autónk lenne, meddig jutnánk el vele a garázsunkból kihajtva, hogy szemet ne szúrjon egy zsarunak?
kkalman
Már készül az új rockopera. A címe: Az országház fantomja.
Desischado
Ugyan kérem, mit kell ezen fennt akadni? Természetes, hogy nincs forgalomban, mert így nem kell semmit sem fizetni! Ki van ez találva! Nincs itt semmi probléma, oszoljanak! Mármint a maffia banda szerint!
Törölt felhasználó
Vákuum pofának tuti, hogy a tek ad autót. Ha Ádert/Kővért lehallgattatja Viktor, mert egy paranoid elmebeteg, akkor pont Habony fajtársat ne figyeltetné meg. Erre pedig nincs alkalmasabb, mint egy egy általa biztosított autó... És egy újabb T-com-hoz hasonló céget könyvelhetünk el, akik hazudoznak és falaznak a kormánynak...P Hungaria
nezelodo
ziziplanet
Még mindig olcsóbb ez a módszer a fülelésre, mint egy beszerelmesedő titkárnő, vagy kapcsolattartó, esetleg agy snájdig sofőr, akit pártunk és kormányunk (t)érdemei elismerése mellett negyvenévesen alezredesként küld nyugdíjba.
mindenes46
@human: ..nem felháborító,hanem szégyen -gyalázat a Magyar igazságszolgáltatásnak.Lásd:
Váradi András elgázolásával kapcsolatban! Na de pintérpetya meg mondta,2-hét alatt rend lesz! Mikor kezdődik már el az a 2-hét???
mekkelek
Észrevettétek hogy ezek a legegyszerûbb dolgokat is mutyizzák? Nincs egy tiszta ügy, nincs egy egyenes válasz csak mutyi, mellébeszélés, ferdítés, vetítés és a végén Gyurcsányozás... Már várom hogy ez is miatta legyen. :)
kecskésmihály
Leáll az agyam! Milyen demokrácia az, ahol egy emberről, aki állítólag a kormánynak ad tanácsokat, hónapok alatt sem derül ki, hogy kinek az alkalmazásában áll? Milyen demokrácia az, amelyben heteken keresztül nem lát a közvélemény tisztán, hogy ez a titokzatos ember, kedves barátjával, kinek az autójával közlekedik szabálytalanságok sorozatát elkövetve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.