A MÁV négy biztonsági őre durván megvert egy beteg férfit, és a fogát is kirúgták – adta hírül a Tv2 hírműsora. A Tények beszámolója szerint a rákos férfit a Nyugatinál dolgozó biztonsági őrök bántalmazták.

Az áldozat rákos, kezelésre jött Budapestre, épp a vonatot várta. A szüleihez akart utazni Vámospércsre.

Belekötöttek, majd ütlegelni kezdték a férfit, aki támadói elől a pályaudvari rendőrségre rohant. Csengetett, de senki sem nyitott ajtót.

A férfi fogát kirúgták, rugdosták, majd amikor egy másik férfi közbelépett, őt is ütni-verni kezdték.

A Tények megkeresésére a MÁV elismerte, hogy négy biztonsági őr – akik alvállalkozóként dolgoznak a MÁV-nál – valóban megvertek egy férfit a pályaudvaron.

Az ügyben belső vizsgálatot indítottak.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
És ha hajléktalan akkor lehetett volna verni?
Aki már amúgy is a padlón van azt a föld alá kell rugdosni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
És ha hajléktalan akkor lehetett volna verni?
Aki már amúgy is a padlón van azt a föld alá kell rugdosni?
KERKA
A MÁV elismerte, hogy 4 biztonsági őr verekedett.
No brávó! 4 izompacsírta ( IQ-juk 70 alatt) a földre tudta gyűrni a láthatóan rossz állapotban lévő férfit.
Vajon mit vétett a szemükben, hogy így kell elbánni vele.
lampa laz
Elképesztő dolgok történnek. Ha meg van vasúti rendőrség akkor minek alkalmaznak ilyen biztonsági őröket? Soha sem voltak számomra elfogadhatóak ezek a figurák. Természetesen tisztelet a kivételnek, de általában már a kinézetük is visszataszító nem beszélve az ilyen tetteikről. Sok csak azért dolgozik bizt.őrként, hogy kiélje a szadista hajlamait.
papa.49
@lampa laz: Ezt én is csak megerősíteni tudom, sajnos hogy ilyesmi előfordulhat...
vonotok
Emberek! Hol élünk??? A barna ingesek csináltak ilyet a II birodalom kezdetén. A Balatongyörököket gyorsított eljárással 5 évre szigorított fegyház büntetésre, a fonókéit meg 10-évre, mert ilyen szar embereket alkalmazta.
Egyszerűen FÉLEK ebben az országban. Mi jön még???
Dr plágium
@KERKA: Nem vétett semmit, egyszerűen szúrta a szemüket. Megmutatták milyen tökösek, négyen elvertek 4-en elvertek egy beteg embert...Ha történetesen hajléktalan akkor sem lett volna joguk ezt tenni. A MÁV meg csak vizsgálódik, ahelyett, hogy azonnali hatállyal szerződést bontana a céggel!
brutus
Megint egy pelda arra, hogy hol tart ez a tetves es hamis orszag...,..
colibri
Miben különbözik ez a négy őr az alávaló bűnözőtől, akit elítélnek és elzárnak? Lehet, ezek megússzák. Gyönyörű országban élünk!
Anna Mária
Úgy mennek már a dolgok, hogy ha egy padon akarsz ülni és nyugiban várni a vonatodat, akkor legyél minimum százhúsz kiló, kigyúrt, jólöltözött?
Egyéb esetben csak úgy odamennek és összevernek?
Mint annak idején a nyilasok?
Vagy ezek már azok?
sentinel216
Anno a biztonsági őr, vagyonőr cégeket kibukott rendőrök, honvéd tisztek toborozták. A személyzet hetven százaléka volt bűnöző, közveszélyes munkakerülő volt. A parkoló őrök detto. Találkoztam olyanokkal, akik feketére festett csákány nyéllel indultak "szolgálatba". Ma már mindenféle kütyüvel, lőfegyverekkel látják el őket.Kiképzés, oktatás nuku! Jogi ismeretek nuku! Az jut előre náluk a rangsorba, akinek több tetoválása van, és a legtöbb gyűrődés a zsíros tarkóján.
nezelodo
Íme a kokik. a sallerok és a tockos országa. A köz állapotára vetül a vezetés, ha azt látják hogy szőkeferik uralják a placcot, várost, tv székházat lehet gyújtogatni, és embereket lehet eltüntetni rejtélyes módon. Senkit nem hagyunk az út szélén,ez esetben nem volt árok, ahova belerugdossák, azért verték? Netán hamarosan megépítik a Tajgetoszt is ezeknek, hogy kiélhessék a hajlamaikat?
mindenes46
@brutus: Várjál csak,majd ha jönnek a jobbirkák akkor mi lesz!!!
brutus
@mindenes46: Majd ölik egymast a nacik es a gypsyk...
sokanvagyunk
Nem csak "bántalmazás"! - Csoportosan elkövetett rablás is.
KERKA
@Dr plágium: No ma már itt vannak a fényképeik, láccik rajtuk, hogy kicsodák, úgy ahogyan írtam! Különben az is megérne egy misét, hogy miféle cégek látják el a biztonsági szolgálatot kiemelt helyeken !!!
wagabund
és? ennyi? kiderítik (négy egy ellen) hogy a rákos ember kötött beléjük...
a fogait legalább megcsináltathatnák...úgy ahogy ilyenkor illene.. nem protkót, hanem jobbat.

az őrök fizetnék..
Rózsika Hatházi
@vonotok: tegnap:21:42. Mi jön még? Ha a jobbik kerül hatalomra, bármi elképzelhető.
Bercifiu
@Anna Mária: Mindenkinek be kell szerezni egy önvédelmi marokfegyvert, mert másként nincs biztonságban. Na arra ügyelni, hogy csőre legyen töltve. Orosz barátainktól 10 rongyért beszerezhető.
Anna Mária
@Bercifiu: Tuti módszer ahhoz, hogy az ember sittre kerüljön.
verum
Ne belső vizsgálatot indítsanak, ez bűncselekmény! Sittre a négy bűnözővel!
A MÁV csak kártérítse anyagilag és erkölcsileg a megvert, megalázott utast, a többit a bíróság intézze el!
vonotok
@Rózsika Hatházi: Sajnos a történelem ismétli önmagát. Csak vissza kell nézni a30-as évek Németországára, az út egyenesen a pokolba visz. Ott és akkor is egy szét vert baloldalt tapostak a földbe. Lám itt is ez történik. És jöttek a barnaingesek, majd a fekete egyenruha ,és 4000000 ember pusztult, mert nem volt egységes összefogás, hogy időben megálljt parancsoljunk a vésznek. Most ki fogja megállítani a Jobbikot???
Rózsika Hatházi
@vonotok: Van egy érzésem, hogy senki és semmi.
lajospapa
Két hét alatt rendet teremtenek: ez volt az ígéret. Ma megvan. Az erősebb rendje.
Equilibrium
Nehezen hihető a történet, hogy négy biztonsági őr elkezd verni egy olyat, aki semmit nem csinált... Valaminek történni kellett, hogy elnáspángolták a Jónást...
Knapp75
@Equilibrium: Hja, biztosan azért rohant a fickó a pályaudvari rendőrséghez is, mert nem volt neki elég 4 biztonsági őrrel verekedni, hanem bele akart kötni másokba is.

Egyébként milyen visszhangja lenne a szutyok jobbikosoknál, ha 4 biztonsági őr helyett 4 roma támadott volna meg egy kiszolgáltatott, beteg embert?
Anna Mária
@vonotok: Senki.
Ha a Jobbik hatalomra kerül, Magyarország elszigetelődik. Be lehet szépen rendezkedni majd az önellátásra és ha valaki mondjuk Nagyváradra vagy Bécsbe szeretne utazni, akkor lehet sorba állni vízumért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.