Bár először a rendőrség engedélyezte, később mégis betiltották Juhász Péter Orbán Viktor háza előtt tartandó keddi demonstrációját. Ám az Együtt politikusa ezt nem hagyta annyiban és újabb tüntetést jelentett be – ezúttal egy igen meglepő helyszínre.

Juhász ezt írta Facebook-oldalán:

Demonstrációt jelentettem be a saját házam elé. Szó szerint azzal a szöveggel, ahogy Orbán háza elé keddre, csak ezt csütörtökre. Orbán háza előtt nem lehet tüntetni, kíváncsi vagyok előttem lehet-e. (...) Azzal az indokkal tiltotta be a rendőrség az Orbán háza előtti sajtótájékoztatót és levélbedobást, hogy az mások méltóságát sértheti, akadályozná a környezetében élőket szabad mozgásukban, veszélyt jelentene a gyerekek fejlődésére, és sérülne a magánélete.

Kíváncsian várom, hogy ez csak Orbán szomszédainak és családjának védelmében releváns, vagy más állampolgárok esetében is ilyen körültekintően járnak el?

Ahol én lakom, lényegesen nagyobb a népsűrűség, a családi házas környezet helyett én 6-7 emeletes házakkal vagyok körülvéve, tehát többen érintettek.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Jóóóóóóóóóóóóóó! :-D Én is kíváncsian várom mit lépnek erre :-)
papa.49
Semmit a fülük botját se mozdítják...
perfekt
Talán Gábor Zsazsa,idegenbe szakadt ,hazánk leánya mondotta volt "Teljesen mindegy,hogy mit mondanak,csak beszéljenek rólam."Na ez a pali ámokot-fut-a hülyeségeivel-nem 100-as az biztos.
1magyar
Demokráciában lehet tüntetni egy közszereplő ellen, mert senki nem kötelezi őket erre.
human
Ha lenne egy tucat Juhász Péterünk a fejesek 3-szor is meggondolnák, hogy korrupcióba vágjanak.
perfekt
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
@perfekt: Látom tőled Juhász akárhány milliárdos csalást is derít fel, akkor is utálni fogod.
wagabund
Na erre a sutkára kiváncsi vagyok. Mondjuk a yard pont leszarja, hogy miért tüntet a saját háza előtt Juhász, a miniszterelnök háza az más kategória..(itt, és a világon mindenütt)

Csak brilliáns retorika kérdése, hogy a yard miért nem tiltja meg Juhász háza előtt a tüntetést.. Félek, hogy a rendőrség saját kútfőből még képtelen valami szellemes, támadhatatlan magyarázatot adni...(sajnos) pedig az anyanyelvünk kiváló lehetőséget ad jópofa, támadhatatlan válasz megfogalmazására(is)
wagabund
Amúgy hajrá Juhász! Még te vagy a jobb!
verőce21
Nem tudom még hol lakik Juhász Péter, de ha a környékén 6-7 emeletes házak vannak, akkor megválaszolhatom már most a kérdést. Ez valószínűleg vegyes rendeltetésű övezet, ahol üzletek, intézmények, irodaházak, stb. is vannak. Tehát engedélyezve lesz a tüntetés.
Hellcat
Nem fogják neki megengedni de csak azért nehogy az legyen a látszat, hogy csak a qrbán előtt nem lehet...ha mégsem az elég durva bizonyíték lenne.
ilos
Saját háza előtt miért ne tüntethetne? Csak nem zavarja saját magát, nem ugyanaz. Amúgy Gyurcsányi háza közelében sem lehetett soha tüntetni, jobb ha tudjátok.
Toby
Minden olyan megmozdulást meg kell akadályozni, amely zavarja a nyugodt, békés lopást, haweri osztogatást és a következő parasztvakító "nemzeti konzultáció" idióta kérdés-összeállításait !
JAJMÁR
@verőce21: "Azzal az indokkal tiltotta be a rendőrség az Orbán háza előtti sajtótájékoztatót és levélbedobást, hogy az mások méltóságát sértheti, akadályozná a környezetében élőket szabad mozgásukban, veszélyt jelentene a gyerekek fejlődésére, és sérülne a magánélete." - ez van, hiába próbálsz elfogadható indokot kreálni, nincs. Ha lenne, eddig sem engedélyeztek volna ott tüntetést.
Aki Én
@JAJMÁR: 17:25 Ennek hiába mondod. Az égvilágon semmit nem ért.
Aki Én
@perfekt: Ártány! Sajnos az ilyen rendkívül ostoba embereknek köszönhetjük a korrupciót. Aljas egy ostoba alak aki a korrupciót védi, és azt támadja aki még tesz ellene. Az ostobaság netovábbja, szégyen!
Aki Én
@ilos: Ilosvay! Ennyire nem értesz semmit? Ez igazán ártalmas nekünk.
verőce21
@Aki Én: (18:10) (18:13) Te vagy most itt egyedül, aki semmit nem ért! Sőt nem is tudod értelmezni az indoklásokat.

@JAJMÁR: (17:25) Ha végre le tudod helyesen írni a valós indokokat, akkor miért hablatyolsz máshol "rántottaevésről"?
nezelodo
"ilos
Saját háza előtt miért ne tüntethetne? Csak nem zavarja saját magát, nem ugyanaz. Amúgy Gyurcsányi háza közelében sem lehetett soha tüntetni, jobb ha tudjátok."

Látom nem emlékezel, hol futott D. Klára asszony elől a Répa Robi meg a Szijártó. Szerinted ők miért tüntethettek ott, ha egyszer tilos volt? Az utazó cirkusz amelyet Meggyes polgi fizetett, nyugodtan skandálhat a megbízójuk "polgári, úri" modorában az akkori me-re ragasztott jelzőket, most meg, felségsértés, ha a mai me személyét hasonló jelzővel illetik?
ilos
@nezelodo: Felségsértésről szó sincs, mert nincs felség! Ahogy nincs Nagyvezír, meg csutitörpe meg a többi kedves jelzőtök sincs. Szívetek rajta, mindenki azt mond amit akar, hiszen szólásszabadság van, (Csak a holokamúért jár börtön :), nem tragédia?) Azért ha lesz rá időd egy picit elgondolkodni, akkor biztosan rájössz, hogy ezek a kis bolhaf@sznyi problémák - amikkel támadjátok - eltörpülnek azon eredmények mellett, amiket elértünk az utolsó 5 évben. Amit az előző me "elkúrt", azt ennek kellett helyrehozni, ezt most már a legádázabb ellenségei is elismerik. Az összes többi "nyicsevó"!
JAJMÁR
@verőce21:18:28 A "rántottevésről" Anikó asszony számolt be, én pedig azért hoztam fel, mert nonszensz, ahogy a rendőrség indoklása is a tüntetők leskelődéséről. (Mintha nem értenéd.. :-) )
A Te indoklásod elkésett, a rendőrségnek nem jutott eszébe :)
perfekt
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
perfekt
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
perfekt
@human: 14:27:Hiteltelen,és mondd kérlek,hány milliárdot ,fedezett fel?Neked elmondták már -ezzel korántsem azt mondtam-hogy nem lehetségesek-a sikkasztások-sőt.De az ártatlanság vélelme ,jár még a tolvajoknak is!Tévedsz szikrányit sem gyűlölöm-inkább sajnálom!
perfekt
@Aki Én: 21:27 re.Te vagy a nép---ne röhögtess-talán 6-an ha vagytok de az ökörben.Szegény outsaider senki !
human
@perfekt: Amíg többségben vannak, akik otthon a kényelmes fotelból bolondnak nézik azokat, akik tenni is akarnak az országért és csak szánják őket, hogy szerintük szélmalomharcba kezdtek, hát ez az ország sehova nem fog fejlődni. Ezzel a hozzáállással sem 1848 sem 1956 nem történt volna meg.
Aki Én
@ilosvay: 19:28 Az ilyen megnyilvánulástól sírni tudnék. Mindig elkeserít ez az alaptalanul magabiztos tudatlanság. Egyszer talán te is fényt kapsz, és akkor nagyon fogsz szégyenkezni.
perfekt
@human: 21:39 re, Igazad van.A legnagyobb ,hiba mégis csak az-hogy nincs egy hiteles erős párt-akinek a gondolatai a cselekedetei megmozdítják a fotelban ülőket az igen- azzal lehetne mit kezdeni.Kolomp szó után menetelő van elég -és azért van ez ami van.
Aki Én
@verőce21: 18:38 Először is első körben engedélyezték a tüntetést. Másodszor pedig ilyen indokokkal mindenhol betilthatnák.
Még az egészséges kétség sincs meg benned. Nincs az a szar, amit meg ne védenél. ,,Veszélyt jelent a gyerekek fejlődésére..."
Jézus ember, ilyen hatásvadász szart megenni.
Desischado
Na, ez nagyon jó húzás volt! Kiváncsian várom, mit lép a rendőrség. De szerintem engedélyezni fogják, csak a csuti rém háza előtt nem szabad tüntetni, mert tele van a gatyája a félelemtől!
nezelodo
ilos, hol olvastál tőlem az általad leírt jelzők közül akár egyet is? Én az ismert dolgai ellenére sem illetem úgy, mint az elődjét a fideszes csapat. Amúgy az a hatalmas lenyúlás ami kormány szinten zajlik, nem "kis bolhaf@sznyi" dolog, ez demokráciákban nem szokás. Gusztustalannak tartottam, már azt is amikor Orbán játékfilmet készíttetett a rabláncon vezettetett Gyurcsányról. Ne adj isten saját MET-es földmutyis stb sorsát látja előre? Bizony igazad van, a gondolkodás fontos, de nem párt elkötelezettség mentén, mert hamis lesz a következtetés.
verőce21
@Aki Én: (22:02) Ilyenre, hogy "Veszélyt jelent a gyerekek fejlődésére..." , vagy megzavarja a tyúkok tojóképességét én nem reagáltam sehol.
Egyszerűen csak rá kell nézni a rendezési tervre/ térképre, és látható, hogy zöldövezeti lakóterület közterületén nem lehet tüntetést engedélyezni, mert nincsen más út, közterület a lakók közlekedésére. Esetleg tűzoltóknak, mentőknek, stb.
(Ezt revidiálnia kellett a rendőrségnek is, a környéken lakók érdekében.)
Úgyhogy alaposan mellétaláltál, pontosabban öngólt lőttél, kis Szarevő.
Logogrif
@verőce21- Sándor Kutas: - 1/ Mondják a stílus maga az ember,- ezt a kommentek is igazolják. 2/ Egy adoma azoknak akiknek a ma elfogadható: "Ha jól érzed magad,ne aggódj,- elfog múlni..."/Arthur Bloch - 3/A zöldövezeti indoklás csak azt igazolja,hogy a térkép ismerete túlzozottan magasfokú ismeretet igényel...
mate03
@verőce21: Úgy látom megint egyedül maradtál a véleményeddel! Ne csodálkozz! Nem mindenki eszi meg,a Pintér vezette rendőrség,aljasságát! Gyurcsány Ferenc háza,miért nem volt védett terület!?
Aki Én
@verőce21: A magadfajta ostoba, mindent kétely nélkül fogadó alakokból él a jelenlegi tolvaj, hazug politika. Majd alkalomadtán megköszönöm neked is.
human
@perfekt: Kérdezted, hát itt van, hogy mekkora tételről van szó az ingatlancsalások ügyében:
propeller.hu/itthon/3095833-juhasz-roganek-legalabb-tizmilliardos-kart-csinaltak
perfekt
@human: Azt tudom én is,csak félő,hogy nem bizonyítható.Tudsz politikust megnevezni aki valaha is börtönbe került csalás és sikkasztás miatt?
verőce21
@mate03: (09:37) Engedélyezett tüntetés nem volt a Gyurcsány házánál sem.
verőce21
@Aki Én: (09:49) A magadfajta ostobák pedig még azt sem értik meg, hogy a mentőknek, tűzoltóknak, katasztrófavédelemnek közlekedni kell minden körülmények között! @mate03:
Aki Én
@verőce21: 12:25 ...ja, most már értem. A Juhász mellet nem fér el a katasztrófavédelem. Marha...
verőce21
@Aki Én: (12:34) Értelmezési problémáid vannak már ismét, Sz@revő!
Aki Én
@verőce21: 12:37 Azt nem fogod fel te szerencsétlen lúzer, hogy még a szarevők is kevésbé ártalmasak az országnak, mint te és a fajtád. Ha választanom kéne, inkább lennék szarevő, mint olyan ostoba pöcs, aki millióknak árt a földöntúli butaságával, és még a pofája is nagy.
human
@perfekt: Ha kis időt szánsz rá, akkor találsz kisgazda, fideszes, mszp-s politikust is akik börtönben vannak vagy felfüggesztettet kaptak. Tájékozódj kicsit.
human
@perfekt: Ezek persze kis halak, de őket is lebuktatta valaki. Ha ott is csak legyintettek volna egyet, akkor még ezek az ügyek sem lettek volna.
verőce21
@Aki Én: (13:02) Jó lenne, ha belátnád végre, miért nem lehet egy kis szűk utcában tüntetést szervezni.
Ostoba kis nyeretlen vagy!
perfekt
@human: Kerülöm a fórumot.Mocskos szájúak-nincsenek törölve--arra adott válaszok-igen.
JAJMÁR
@verőce21: Ki mondta, hogy az egy "szűk utca", amelyikben nem lehet tüntetést szervezni? Ja, a Verőce!
Mert - nem akarom újra berakni, olvasd el fönt - a rendőrség nem erre hivatkozott.

Ha pedig a rendőrség nem erre hivatkozott, akkor ez az indok nem játszik! Ne feltételezzük a rendőrségről, hogy nincs tisztában a jogszabályokkal!
(khm...)
Amit csinálsz, erőlködés, agresszív kismalac módra :-D
Aki Én
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@JAJMÁR: (13:35) Látszik, hogy nincs arrafelé helyismereted. A hivatalos magyarázat lehet eltérő, de az ökörkörnek érthetően kell megmagyarázni. :)
mate03
@verőce21: Ostoba az aki reggel felvette a cipődet!Én még nem voltam veled goromba,de ne várd meg hogy a te stílusodban,átmenjek parasztba!
verőce21
@mate03: (19:39) Ennyire felzaklatott a válaszom, hogy "Engedélyezett tüntetés nem volt a Gyurcsány házánál sem."? - kis Mimóza.
mate03
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@mate03: (10:00) Nem ez bal! Sors neked!
mate03
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@mate03: Láthatod, a "parasztstílusod" nem egy comme il faut dolog itt a Propin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.