Nem fizették a dolgozók járulékait és a közüzemi számlákat annál a pécsi egyesületnél, amelynek a korábban hazaárulózó és sikkasztási botrányba keveredett Fodor Ibolya az elnöke – hangzott el az RTL Klub Híradójában.

Emiatt akár 100 millió forintos Európai Uniós támogatást bukhat a pécsi önkormányzat. A projektet ugyanis csak úgy lehet lezárni, ha nincs tartozása az egyesületnek. Az önkormányzat ezért másfél millió forintos támogatást ad a pécsi képviselő szervezetének.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt a csaló sikkasztót kihúzzák a sz@rból az 7 szentség !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ezt a csaló sikkasztót kihúzzák a sz@rból az 7 szentség !
nemjoezigy
Ilyen gyengék ezek a fideSSnyikek, vagy ennyi a takargatni valójuk, hogy nem tudnak megszabadulni egy ilyen kolonctól mint ez a nő, ami ennyire megsértette a környezetét. De mit is várhatunk a fideSS jogtól, amikor ilyenek vannak az élén mint a ggulyásg, mint a törvényalkotási bizottság elnöke és trocsányi mint igazságügyi miniszter!
KERKA
"Az önkormányzat ezért másfél millió forintos támogatást ad a pécsi képviselő szervezetének."
Ezt a korrupt csaló dögöt, meg a szervezetét még támogatja is a Páva??? Ahelyett, hogy már régen kirugta volna? Akkor úgy kell nekik.
1magyar
Ez csúcs amit megenged magának ez a nő!
Mézike
@KERKA: Most mi baj? Valamiből fel kellett újitani az albérletet?
KERKA
@Mézike: na de 100 millióból??? mekkora albérlete volt??? Szokjon hozzá a 3nm-es cellához:))
justhpeter
Elsőnek Ibolykát farba billenteni, aztán meneszteni a polgármestert.
Mézike
@KERKA: Lahat olasz márvány csempét hozatott, de arany csapokat is ...
Ez a nő förtelem!
volvós
Egész életében lopott, sikkasztott, és jön
ezzel az " albérleti " dumával..Egyszer valaki
megtalálhatná egy jobbkezes ököllel !!!
kkalman
Ibolyka vagy nagyon tud valami, vagy ennyire béna a Páva, hogy nem tud megszabadulni tőle. Ez a nőszerű lény az emberiség szégyene.
Gonoszgólya
"Nem fizették a dolgozók járulékait ..."
BTK ???
Desischado
Szerintem is nagyon sokat tudhat páváék viselt dolgairól ez a nő, azért nem rúgják ki! De hogy még kisegítik, hát ez mindennek az alja!
Mobil123
A balf@sz Pécsiek akik rá szavasztatok most remélem boldogok vagytok és véditek még ezt a görény disznót!!
papa.49
Az egyik xar, a másik fos, de mindegyik bősz fütyiszes!!!
silber13
A város meg is érdemli, hogy elbukjon 100 milliót, ha ilyen impotens vezetője van!Ennek a némbernek már régen hűsölnie kellene!
evacica
Szóval ilyen erkölcsösek és korrektek a fidesznél a vezetők, lent is fenn is, s a birka nép meg tűri! Ez Magyarország, szégyen!
Cicamama55
Íme az ok, ami miatt azonnali hatállyal fel kellene menteni! Pécs polgárai! Hahó! Ébresztő!
Toby
Csak az érdekel, hogy mikor és milyen eljárás indul F.I. priúszos pártnyalogány ellen, lesznek-e lefoglalások, zár alá vételek, végre kiteszik-e koszos szűrét az "ön"kormányzatból, mert mintha az önkormi nem a rovott múltúak rehabilitációs intézete lenne !
A mocskos rühes úristenit a szutykos narancsbőrös viágnak !
dr. prédikátor
Vajon kinél fekszik ez a rondaság??Valamit nagyon jól tudhat!!!
Tibor43
Mindenki bukhat,csak F.Ibolya nem bukik.
Sokat tudhat...
orogordog
Fodor Ibolyát 2003-ban egy év hat hónap börtönre ítélték folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt, ám ezt három év próbaidőre felfüggesztve.

2014. október 12.: Megválasztják a Fidesz-KDNP színeiben, de nem párttagként pécsi képviselőnek a 19. választókerületben.

2014. novemberének közepe: Fodor Ibolya a következőket írta ki Facebook-üzenőfalára: “Ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere.”

2014. novemberének vége: A Facebookon tüntetést szerveztek a pécsi képviselő ellen. A „Mi nem áruljuk a hazát” elnevezésű demonstráción felszólították a mandátumáról való lemondásra.

2014. december 5.: Péntek este az RTL Klub híradója beszámolt arról, hogy egy korábbi bírósági ítélet szerint Fodor Ibolya korábbi férjével közösen a megyei laptól több mint 12 és fél millió forintot sikkasztott. Ezért jogerősen elítélték másfél évre, a büntetés letöltését három évre felfüggesztette a bíróság.

2014. december 6.: A Fidesz szóvivője, Tuzson Bence az RTL Klub híradójában kijelentette, a sajtóból értesültek arról, hogy mi történt, mit követett el Fodor Ibolya. Közölte, belső vizsgálatot indítanak, mert csak “tiszta, feddhetetlen” politikusai lehetnek a Fidesznek.

2014. december 8.: Fodor Ibolya bejelentette, hogy kilép a városházi Fidesz-KDNP frakcióból, s függetlenként folytatja.

Midig az aktuális pártot pumpolta, a néni igazi rendszerváltás utáni feltörekvő. :)
Rockxy
Off!
Nagy veszélyekett jelent nekünk a hírek figyelése, a közéletben való jártasság.
Pártállásunk felvállalása is csak minket tesz lehetetlenné, nem az ellenzéket és az ellenzék szimpatizánsait.
Ez mind méreg az elmének és a léleknek is. A rengeteg negatív információ szinte
hipnotikus hatással van ránk, éppen ezért nagy ívben el kell kerülni, mert megbetegítenek, lefoglalják az agyunk és a szellemi energiáink kapacitásait.
Bercifiu
Miért nem rúgják már seggbe ezt a hülye picsát?
wagabund
Emlékeztetni szeretném a nagyérdeműt, hogy ezt a kedves hölgyet a nép választotta meg szabad akaratából...
...a tüntetésnek vége, tessenek oszolni, lehet hazamenni.

Ez a szépasszony, aki a népakaratból kifolyólag a választói érdekeit képviseli, néha-néha felmutatja középső ujjacskáját, hogy emlékeztessen mindenkit, nekik coki.

vagy mégsem?
36
A baj az, hogy az ilyen senkiháziak miatt a vállalkozásukat fejleszteni akaró, gazdálkodókat, borászokat, vendéglátósokat stb., akik nem mellesleg munkát adnak, nem kapnak pályázati úton támogatást. Beszéltem vállalkozóval, aki megakadt a fejlesztésben emiatt. Mocsok munkát végez a fidesz, települések támogatása terén is. Szintén elmondás után tudom, hogy a vesztes veszprémi választás miatt, ma a veszprémi intézményekben, nincs pénz alapvető dolgokra. Meg nem nevezem a helyet, csak annyit, hogy önkormányzati, de a hétvégeken ingyen dolgoztatják az embereket.
KERKA
@Mézike: 21.35 Márványból a csempe? csináltasson magának márványtáblát 40X40-es méretben, amin rajta van a neve, meg 2 évszám. . Na azt megcsináltathatja előre.
human
Ez nem a fideszes polgármester által fedezett pénzügyi csalás? Inkább rendezik közpénzből, mielőtt a dolgozók perelnék ezt az aljas nőt. Ha pedig bűnös, akkor már visszaeső, mert egyszer már állt bíróság előtt.
human
@Rockxy: Tudod teljesen igazad van. DE ha az ember nem tájékozott, akkor ilyen csalókat választ meg a feje fölé csak mert jól el tudják adni magukat.
A legjobb az lenne, ha a hírekben nem olvasnánk naponta újabb korrupcióról, mert egyszerűen nem lennének és nem azért mert csak a Magyar Krónikát olvassuk.
Toby
"Fodor Ibolya egyesülete..."
Röviden: (KÖZ)PÉNZMOSODA és "EGYESÜLET AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS ÁLTAL MEGHURCOLT ÁRTATLANUL ELÍTÉLT FIDESZNYIKEK ÉRDEKÉBEN " !
Rockxy
@human: Mi kéne ahhoz, hogy ne a korrupcióra pazaroljuk az energiáinkat, hanem a magunk épülésére? :)
KERKA
@wagabund: 16.16 Talán meglepődsz, de igazat kell adnom neked. Ha a csekélyértelmű nép megválasztotta képviselőnek ezt a böjti banyát, úgy kell nekik. Csakhogy itt az a baj, hogy áll mögötte egy olyan hatalom, ami megtartja a pozíciójában. Óvják.védik, kiállnak mellette.
Ez a kormány azt hírdeti, hogy merj nagyot álmodni. Ibolyka poshadt virágszál nagyot álmodott, bejött neki:((
wagabund
@KERKA: sajnos igazad van...( én itt próbálok mindent viccesre venni, mert egyébként sírhatnékom támad)

...imádom, amikor a népre hivatkoznak...persze igazuk is van...most tessék szagolgatni ezt a ...virágszálat...

jééézusom..ha belegondolok..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.