Megrázó beszélgetést folytatott a Klubrádió Reggeli gyors című adásában Pikó András a fekete ruhás nővérként ismert Sándor Máriával. A beszélgetés egy pontján a nővér azt mondta: bízik abban, hogy ha a mondandójuk eljut a politikusokhoz, akkor azok megértik, hogy hiszen róluk is szó van, hogy mindez velük is előfordulhat. Ők is lehetnek betegek, és akkor majd őket is ugyanez a kétségbeejtő állapotú, gyógyításra alkalmatlan intézményrendszer várja.

Forrás: es.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Meg a magánkórház, amit szintén mi fogunk fizetni. Én magyar politikus számára egyetlen kórházat gondolnék ingyenesnek, a börtönkórházat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@JAJMÁR: (13:42) Na látod!
(De hagyd ezt az iskolarendszer és rendszerelmélet védelmet, mert ebben Mária Magdolnának most kivételesen igaza van.) :)
JAJMÁR
@verőce21: 13:46 Nem ezt az iskolarendszert védem, ami most van, és főleg nem ezt a rendszert, de tényleg hagyjuk.
Anna Mária
@JAJMÁR: Ne facsard már a szavakat légy szíves, nem kell görcsösen ragaszkodni a píszíhez csak azért, hogy verjük magunkról a cinket.
Igen, a pedagógustársadalom szervilis, mindig is az volt, még akkor is, ha vannak olyan egyének a soraikban, akik nem azok.
Ne próbáljuk meg tagadni, hogy a pedagógustársadalomnak igen sok köze van ahhoz, milyen volt és lett a közoktatás.
A magyar társadalom meg beteg, akkor is, ha nem minden egyes tagja az.
De bizony, óriási érvágás a kivándorlás. Mert épp a mobil, vállalkozó kedvű, az újra nyitott réteg ment és megy el óriási számban. (Köztük sokan éppen azért, mert a gyerekeiket nem akarják kitenni a magyar közoktatásnak.)

"Még egyszer utoljára: meg kell erősödnie az ellenzéknek, de a baloldali értékrend a jelenlegi formájában nem vonzó. Meg kell újítani, és új emberek kellenek." Ezt nekem hiába mondod, nem tudom elintézni, hogy például az mszmp meg a dk fogja végre a motyóját és húzzon el a politika porondjáról, átadva a helyet másoknak. :)))
Anna Mária
@JAJMÁR: Ajánom szíves figyelmedbe, milyen szellemi és erkölcsi szinten vannak pedagógusok, akiknek a dolga mégiscsak a példamutatás lenne. Amíg ilyen dolgok történnek, lehet várni az új ideológiát sült galamb képében.

propeller.hu/itthon/3109024-rossz-tanulok-igazolt-hianyzasaval-manipulaljak-kompetenciameres#v1340935
JAJMÁR
@Anna Mária: 10:26 Nem vitatkozom, a magyar társadalom tényleg beteg, de nem is állítottam, hogy nem az.
Igen, nagy érvágás a kivándorlás, hol írtam azt, hogy nem?
Miből gondolod, hogy én megoldom a pedagógustársadalom hibáit, és meg tudom gyógyítani a magyar társadalmat? - csak megteszem, ami tőlem telik.
A különbség bennünk van, mert te azt figyeled és hozod fel indokul, hogy miért "nem lehet" itt már csinálni semmit,
... engem pedig ez kimondottan irritál, mindig is irritált, - akár valamelyik éppen szervilis kolléganőm, ahogy mondja: "nem lehet, ezt nem engedik, nem tehetjük.." nincs ilyen, mindig van út, ha az ember tudja, hogy mit akar.

A különbség ez közöttünk, én mindig azt figyelem, hogyan lehet, és az sem érdekel, ha éppen nem vezet sima és virágos út arra, megszoktam én már a göröngyöset, az se tart vissza.
Igen, nagy érvágás a kivándorlás, mert sokan elmentek, de meg kell állítani az elvándorlást, és maradtak még itt újra nyitott és értelmes emberek,
Sem a Dk, sem másik párt ne fogja a motyóját csak azért, mert valakinek ez jól jön, vagy azt mondja,
A köznevelési törvényhez kb. annyi köze van a pedagógus társadalomnak, mint a vasárnapi boltbezáráshoz a bolti dolgozóknak.
Beteg ez a társadalom, hiszen azzá tették, de nem kellene hagyni belehalni.
Gondolom, ezt akármeddig folytathatjuk, mert soha nem fogunk egyetérteni.
Anna Mária
@JAJMÁR: A magyar társadalom önmagát tette beteggé, mégpedig önként és dalolva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.