A Paralimpiai Bizottság elnöke szerint a kirobbant botrány oka, hogy hazug lejárató kampány folyik ellene. Ezzel úgy tűnik, nemcsak bizonyos parasportolók, de a Magyar Nemzet sem ért egyet. A lap vezércikkben ment neki Gömöri Zsoltnak.

Arról írtak, azzal, hogy az elnök visszafizette a hárommilliós törlesztő részletet, "morálisan nem lehet elintézettnek tekinteni az ügyet".

Itt már régen nem arról van szó, hogy jogosan vagy jogszerűtlenül jutott több millióhoz az elnök, hanem arról, hogy elveszítette a fogyatékkal élő sportolók bizalmát; sőt nemcsak az övéket, hanem minden jó érzésű, fogyatékos vagy „ép”, sportoló vagy nem sportoló magyar emberét

- részletezte a cikk írója, Szilágyi Richárd, majd azzal folytatta:

(...) azonnal elindult a szerecsenmosdatás. Először – a magyar közéletben oly gyakran előforduló – jogi csűrés-csavarás taktikáját választották az érintettek: a javaslattevő fideszes politikus azt mondta, „nem érzi magát illetékesnek” az ügyben, a bizottság elnöke pedig arról beszélt, csak a törvény adta lehetőséggel éltek. (...)

A cikk kitért arra is, hogy a visszafizetésben szerepe lehetett annak, hogy maga Gömöri panaszkodott arról pár hónapja, hogy a parasportolók rendkívül kevés támogatáshoz jutnak, néha csak egy párizsis zsömlére vagy egy pár virslire futja nekik naponta.

A jelek szerint valakik úgy érezhették, mindenképp tisztára kell mosni a sportvezető személyét és politikai holdudvarát. Ehhez profi módon megszerveztek egy többnapos, sajtótájékoztatókkal megspékelt médiakampányt (...). A paralimpiai bizottság elnöke hétfő este baráti terepen (a köztévében) erősítette meg az általa megfogalmazott vádakat, amelyekről viszont a tegnapi nyilvános sajtótájékoztón már nem kérdezhették az újságírók.

- tette hozzá a szerző, majd sorait azzal zárta: Gömöri nem veszi észre, hogy ezekkel az eszközökkel már jó ideje saját magát járatja le.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Amikor először meghallottam el sem akartam hinni...
Tehát a paralimpikon éhezik, ő viszont átlag 2-3 milliót kaszál havonta...ez igen "korrekt" -és igen fideszes...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
@Anna Mária: Az emberek nyomorából aranyemberként élni! Szégyen, hogy sok tetves embere van az országnak!
A bolygó egyszer leráz magáról mindenkit.
Toby
Hahó gépház !

Sem a lájk, sem az értesítések nem működnek - vagy csak nálam ?
Strong
Amikor először meghallottam el sem akartam hinni...
Tehát a paralimpikon éhezik, ő viszont átlag 2-3 milliót kaszál havonta...ez igen "korrekt" -és igen fideszes...
m.macskosz
@Toby: Én jártam már úgy, hogy elfelejtettem belépni...
Stancika
Ha valaki mozgássérült az nem értelmi sérült. Hülyének nézni olyan embereket akik példaképek, na az már mindennek a teteje. Meglopni őket, az meg bűncselekmény, menjen a börtönbe, ott ráér godolkodni.
Yeromos
Gömöri Úr Legyen Ön is paraolimpikon.
Anna Mária
@Yeromos: Legyen inkább fogvatartott. Sokáig.
wagabund
@Yeromos: ilyen udvarias, egyben furmányos jókívánság igen kifinomultan...
... a hónap szofisztikált írása...
verum
Hogy tisztelném most Simicskát, ha mindezt Orbánnal való összeveszés nélkül nyilatkozták volna. Mint jó barát, aki figyelmeztet a hibákra.
Így azonban nem egyéb, mint politikai csatározás, felhasználva ismét a kiszolgáltatottakat.
Remélem, hogy Gömörinek, sőt Deutschnak is baja lesz belőle, de ettől még Simicska is egy gazember.
zorba
Nem szeretném ha félreértelmezné valaki a szándékomat, csak összehasonlításképpen szeretnék egy példával élni.Háborúkban, súlyos csaták után a harctéren maradt sebesültek és halottak személyes tárgyait (aranygyűrű, nyaklánc, óra) leszedése volt az úgynevezett "hullarablás". A katonatársai az ilyen elvetemült embert meggyűlölték és iszonyodtak tőle!
Anna Mária
@zorba: Ez a fajta erkölcsiség a fideszben ismeretlen. Bárkitől bármit elrabolnak.
justhpeter
@Stancika: menjen börtönbe ő is meg az is aki még ott tartja. Ott majd elmélkedhetnek, mit engednek meg maguknak.
Anna Mária
Reméljük egyébként, hogy Simicskáig egy sorozatot indítottak ezzel a legkisebb rablóhallal.
Toby
A bűnözők, potenciális rabtársak, máris felkarolták az " új húst " !
Akármi lesz, önkormányzati osztályvezetőnek pont jó !
bakegya
Ideje van,mondjuk a nagytakarításnak.
Fradigege
Tompika nyomására kipengettek neki 3 millert 2012-ben, hogy a saját buliját végtörlessze. Jancsika is milliós közpénzből hancúrozgatott. Zsír mutyi az elmúlt 25 év.
Lackó50
Ezért támogatja a Fidesz ennyire a sportokat. Így lehet a haveroknak állami pénzeket saját zsebre átirányítani. Egymás után kerülnek Fideszes emberek sportvezetői székekbe anélkül, hogy bármi közük lenne ahhoz a sporthoz. (esetleg látott már valamit a TV-ben) A nagy fizetésért ez a jóember is már pillanatragasztóval ráhasalt az íróasztalra és nem akarja az istennek se elengedni. Ha annyira a szívén viseli a szegény sportolók sorsát, akkor miért nem hallgat rájuk. Hátha valaki többet tud segíteni. Az is jópofa dolog, hogy az eredményekért ő kap sikerdíjat! Megdolgozott érte rendesen. A napi edzések után nem győzi a vizes törölközőket szárítani. Mindenesetre egy rinocérosz sírva könyörögne azért a vastag bőrért, amit ezek az arcukon hordanak.
kkalman
Utolsó hányadék ez a Gömöri. Ezen még az sem szépít, hogy, mint zeneszerző és zenész már tett az asztalra egy-két dolgot. (hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6m%C3%B6ry_Zsolt) Amit tett, az arra volt jó, hogy sportvezetőként, emberként, és esetleg zenészként is lenullázza magát. Remek teljesítmény! Megérdemel jó néhány évet valami kellemesen hűvös, rácsos helyen.
wagabund
a kocsiban szólt a rádijó, és egy betelefonáló nagyon csúnya dologgal vádolta ezt a fazont...a riporter csak kínlódott, hogy rázza le az ürgét, ha nincs bizonyítéka...
azt mondta van..
na, ha ezt hallotta valaki...
sentinel216
"Majd jönnek a jogászok és mindent elintéznek." Valami hasonlót mondott a szájával az élő isten, minden magyarok cárja. Kezdenek szaporodni az ügyek. Tudunk valamit a cigány vajda Flóriék sikkasztásairól? A pesti fidesz szervezetben kirobbant korrupciós botrányról? A bróker cégek milliárdos lopásairól? És a többi ...stb...stb...
Desischado
Mit csodálkoztok? Elvégre fideszes! Remélem, potyog még egy két csontváz a szekrényből! Jellemtelen, gerinctelen féreg!
Levendula
@kkalman: A két Gömöri Zsoltot nem kéne összetéveszteni.
Az egyik az Edda zenésze, a másik pedig ez a paralimpiai elnök.
dr lópicigáspár
@Levendula: Na végre valaki helyretette a dolgokat! Két ugyanilyen nevezetű híres ember van, az egyik a most hírbe hozott, a másik egy jó zenész, az Eddáé.
reseva
Hát éppen ideje, hogy Simicska is tegyen valamit a tisztesség érdekében, még ha merő önérdekből teszi is, Jobb későn, mint soha. Neki is van elég tartozása ezzel az országgal szemben.
kkalman
@Levendula: Igazad van. Figyelmetlen voltam, és a névhasonlóság megtévesztett.
Knapp75
@kkalman: Ha az eddás Gömöryt akarod szidni, akkor írd meg róla, hogy ő is ott lesz Felcsúton az Omega koncerten! hehe. Ráadásul a színpadon... :)
Lényegében 20 éve billentyűzik Benkő Laci HELYETT a háttérben.
Bár ez inkább pozitívum. :)
kukac50
Az összes támogatói pénz erre a fazonra lett költve,ez a Fidesz új törvénye!
Még emberektől elveszik a kevés juttatásokat addig sokan meg meggazdagodhatnak ebben az országban. Van akinek havi húsz ezerből kell megélni még a gazdagok napi költése a duplája.
nusika
...szégyen amit csinált az elnők Tomiékkal együtt és pofátlanság, hogy még nem mondott le!! Oda vannak "ragasztva" ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.