A Jobbik lemondatná Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, mert több törvény mögött egyéni érdekeket feltételeznek.

Hegedűs Lorántné, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján egy szekszárdi fórumon elhangzottakra hivatkozva úgy értékelt: a minisztert "szűzies ártatlanságában meglepetésként érte", hogy egy építési szabály megváltoztatása mögött két cég érdekei állnak.

Úgy fogalmazott: ezek szerint mindenkinek egyértelmű volt, hogy a jogszabályokon érdekcsoportok érvényesítik szempontjaikat, csak Lázár János "élt eddig boldog tudatlanságban".

Hegedűs Lorántné felvetette, hogy egyebek mellett a Normafa-törvény, a városligeti építési szabályzat vagy a parlament előtt lévő Duna-parti szabályozás is így készülhet. Azt kérdezte, ha ez bebizonyosodna, akkor Lázár János "elsüllyedne szégyenében", feladná magát a rendőrségen hivatali visszaélés, befolyással való üzérkedésben való társtettesség és más bűncselekményekért vagy lemondana miniszterségéről. Hozzátette: a Jobbik ezt a sorrendet javasolja.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ja, lemondatnák, mikor a másik gyereknek még nincs meg a 70 millás kecó. Hát nincs szívük ezeknek a náczikoknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
A Jobbik eddig melyik országban élt? Csak most döbbennek rá, hogy Lázár milyen, mikor éppen kritizál?
Orbánnak igencsak elkél a segítség a készséges Jobbiktól! ;-)
Hellcat
@verum: Tudták eddig is, csak most próbálják ezt a saját hasznukra meglovagolni.
verum
@Hellcat: - pontosan erre utaltam én is!
Hellcat
@verum: Tele van a parlament becstelen semmirekellő parazita tolvajokkal. Ott tapossák egymást ahol tudják, ha abból nyereségük van. Eddig a fidesz lovagolta meg az MSZP töketlenkedését most meg félek a Jobbik csinálja ezt a fidesszel...bár a fidesz kőkeményen be van betonozva szóval nem tudom mi sülhet ki ebből...az biztos hogy nekünk semmi jó :(
papa.49
A ,,fiók fütyisztől,, mit várhat az ember, ezek csak azért léteznek, mert a hazugovics ,,kitalálta,, őket, egyrészt hogy nagyobb létszám álljon rendelkezésére, a parlamentben ha kell, másrészt, így betudja fogni a radikálisabb teljesen jobbos szavazókat is, akik boldogan szavaznak a rosszabbikra mondván ez nem a fütyisz, csak azt nem tudják hogy a parlamentben ugyanazt a követ fújják a pártvezetői, mint a fütyisz!!!
SZALÁMIZGATUNK, EZ KURVÁRA MEGY A HAZUGOVICSNAK!!!
dömdödöm
A beszédében a tanácsadókat kritizálta ,próbálják majd rájuk hárítani a felelősséget .
Kik voltak és kik a tanácsadók ?
Ha aszzongya valaki ugorjak a kútba akkor gondolkodás ( hatástanulmány ,társadalmi egyeztetés ,egyeztetés szakmai szervezetekkel ,Eu szabályok betartása nélkül ) fejest ugrok a kútba .
Ez történt ? Vagy ők találták ki a törvényeket közösen enyhén ittas és nikitinelvonásos tünetegyüttes hatására ? :-((((((((((((((((((((((
verum
@Hellcat: - bizony, ebből a fajta belharcból hamar kialakulhat kemény diktatúra. Mert Orbán ki nem engedi a kezéből a hatalmat, mégpedig a teljhatalmat.
Hellcat
@verum: Az biztos...Jobbik elvileg nem lép koalícióra senkivel...legalábbis ezt ígérték. Kíváncsi leszek ha beindul a harc miféle mocskos kompromisszumok lesznek...
Anna Mária
@Hellcat: Tuti, hogy koalícióra lépnek. Már folynak a tárgyalások.
Hellcat
@Anna Mária: :( Akkor viszont sokan kiábrándulnak a Jobbikból is...
Anna Mária
@Hellcat: Hát, fene tudja, majd csak megmagyarázza mindkét párt a híveinek, miért bútoroznak össze. A hívő mindent bevesz.
wagabund
Lemondatnák Lázárt...ez jóóó...
Mert Lázár olyan lemondós típus...
Ehhez még egy kicsit gyúrni kell...
Dr. Felipe
Ja, lemondatnák, mikor a másik gyereknek még nincs meg a 70 millás kecó. Hát nincs szívük ezeknek a náczikoknak.
justhpeter
Most éppen Lézer Jani játszik "jó rendőrt". Semmi másról nincs szó mint a megtépázott imázs javításáról. Mert hogy nem ő a felelős, hanem mindig más.
KERKA
@justhpeter: 21.27 Most éppen ő lenne a jó zsaru? Avagy az illetékes elvtárs? Na nem, ő éppen olyan agresszív,mint a gazdája. A büdös életben nem fog lemondani.
Desischado
Mocskos, aljas, gerinctelen, embertelen férgek ezek, egytől egyig. Mindent a hatalomért! Semmi más nem érdekli őket! A jobbik meg összefog a fidesszel, ha az érdekük úgy kívánja. Remélem, elég sokan fogják látni, hogy a fidesz csökevénye, semmi több! És lézer lemond?! Röhögnöm kell! Hiszen a hatalomra tör, orbán helyére pályázik, ez már régóta világosan látható! Már persze csak az értelmes embereknek...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.