Tovább görög a vizes vb Orbán Viktort sem nélkülöző himnuszának botránya. A Gyárfás Tamás vezette Magyar Úszó Szövetség azt állítja, hogy Demjén Rózsi és Závodi Gábor ingyen vállalták a dal megírását, a zenészek szerint viszont ez egyszerűen nem igaz.

A BorsOnline megszólaltatta a szerzőpárost, akik azt mondták:

Ingyen vállaltuk. Valóban. A vb-pályázat eredményhirdetéséig! Azt mondtuk Gyárfás Tamásnak, előre nem tartjuk a markunkat, ám, ha a pályázat sikeres lesz, visszatérünk az anyagiakra

- fejtette ki Závodi.

Demjén azt tette hozzá: ezek után mindent el tud képzelni Gyárfásról. Arra pedig, hogy a Simicskó István államtitkár által felajánlott 2,5 millió forintot kevesellték volna, azt felelte:

Ez már megint kamu! Több államtitkár jelenlétében az hangzott el, nekik ehhez semmi közük, de esetleg ki tudnának fizetni 2,5 millió forintot. Abban maradtunk, meglátják, lesz-e erre mód. Azóta hónapok teltek el, de fejlemény persze semmi!

A kérdésre, hogy miért nem rögzítették írásban a felkérést, azt a választ adták, nem üzletemberek, azt hitték, ér még ebben az országban valamit az adott szó.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"azt hitték, ér még ebben az országban valamit az adott szó" - ez csak a gyémántkereskedők között létezik.
Strong
Megtagadnám a közzétételi jogokat.
Léteznek olyan szerződéses pontok, ami kb így hangoznak: Ameddig a megrendelő nem fizet, addig a szolgáltató a tulajdonosa (és haszonélvezője) annak amit megrendeltek tőle.
Tulajdonosként jár el...

Dehát itt semmi ígéret nem volt...csak ilyen: majd visszatérünk rá...
Fradigege
Hukkk...Himnuszt a vízi vébének!...HUKKK Majd én...HUKK...írok egy dalt, tök ingyen...HUKKK...ba'meg, Tomikám! Hukkk... 5 miller, nem számí...hukk...t!!!
Desischado
Rózsiék hol élnek, a holdon? Nem baj, megérdemlik, annyira nyaloncok, legalább kaptak egy kis ízelítőt orbániából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.