A Kétfarkú Kutyapárt kettő plakáthelyet bérelt Felcsúton és a 444.hu tudósítása szerint mindkét helyre fel is kerültek a bevándorlós ellenplakátok.

Az MKKP korábban szavazást is indított a Facebookon. Az kellett eldönteni, melyik plakát legyen a győztes, válaszul a kormány idegenellenes propagandájára. 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az meg külön érdekes lesz, ha összehasonlítjuk a KKP és Orbán mennyit költött egy plakátra. Gyanítom, hogy 10-szeres különbség lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@human: Nem gondoltam én semmi rosszra, az a rossz, aki rosszra gondol !
Desischado
Hajrá, fiúk! Nekem is egyre jobban tetszik ez a párt! Van vér a "pucájukban"!
evacica
@human: A különbség, csak az, hogy a mi pénzünkből de úgy hogy nem kérték a hozzájárulásunkat, hogy ilyen hülyeségre költsék, mikor mondjuk az oktatásban vagy az egészségügyben nagyobb szükség lenne rá! A két farkuak pedig az önkéntes adakozásból költöttek, nagyon helyesen, gratulálok nekik!
human
@evacica: Igen és az adakozók pontosan tudták mire adják a pénzt, még szavazni is lehetett róla. Ezen kívül a Kétfarkúak vezetője elmondta, hogy felmerült az is, hogy a váratlanul sok összegyűlt pénz egy részét jótékony célokra adományozzák, de erről letettek, mert a támogatók nem erre hatalmazták fel őket.
kukac50
Még egy olyan plakát is kellene Felcsútra, hogy Orbán lesz nem sokára Mészáros Lőrinc kanásza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.