A parlament elfogadta hétfőn, hogy online kaszinójátékot csak az szervezhet, aki a Magyarországon lévő játékkaszinó üzemeltetési koncessziójával rendelkezik. Ez jelenleg két emberre igaz az országban: Andy Vajnára és Szima Gáborra – írta a 444.

A törvény már csak azért is nagyon kedvező Vajnáéknak, mert az online kaszinójáték szervezése a hagyományos kaszinójáték szervezőjének részjogosítványává vált. Így az online szerencsejátékból keletkező bevétel után már nem kell több pénzt fizetniük az államnak.

Vajna valószínűleg nem izgulhatott nagyon azon, hogy átmegy-e a törvényjavaslat, mert ezzel nagyjából egy időben nem mással, mint Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal kávézott a Kempinskinél. A 444 olvasója szerint nagyon vidámnak tűnnek. Az erről készült képeket itt lehet megnézni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Valahol csak meg kell beszélni, hová, hogyan fizessék ki a "nyereményt" Orbánnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Kérdem tisztelettel, meddig mehet ez még? Ennyire gyáva ez a nép, hogy minden nap eltűr valami szemétséget egy tízezres bagázstól?
szaboria1
@mekkelek: Várom én is milyen véleménye lenne.
colibri
@köhögő bolha: Férgek! (bocsi a helyesbítésért)
mekkelek
@szaboria1: ilyenkor nincs, a védhetetlent nem tudja védeni, ilyenkor felszívódnak a fidesz fanok...
magyarbakancs
56-os menekültnek tutira bejött neki a menekült státusz.
papa.49
@magyarbakancs: Az '56. menekülésekor, 11 éves lehetett, mivel most 70 éves...De amíg nem a fütyisz volt hatalmon sehol nem jegyezték a pacákot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.