A parlament elfogadta hétfőn, hogy online kaszinójátékot csak az szervezhet, aki a Magyarországon lévő játékkaszinó üzemeltetési koncessziójával rendelkezik. Ez jelenleg két emberre igaz az országban: Andy Vajnára és Szima Gáborra – írta a 444.

A törvény már csak azért is nagyon kedvező Vajnáéknak, mert az online kaszinójáték szervezése a hagyományos kaszinójáték szervezőjének részjogosítványává vált. Így az online szerencsejátékból keletkező bevétel után már nem kell több pénzt fizetniük az államnak.

Vajna valószínűleg nem izgulhatott nagyon azon, hogy átmegy-e a törvényjavaslat, mert ezzel nagyjából egy időben nem mással, mint Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal kávézott a Kempinskinél. A 444 olvasója szerint nagyon vidámnak tűnnek. Az erről készült képeket itt lehet megnézni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Valahol csak meg kell beszélni, hová, hogyan fizessék ki a "nyereményt" Orbánnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Valahol csak meg kell beszélni, hová, hogyan fizessék ki a "nyereményt" Orbánnak.
Toby
A tiborcz-csávó még csak ne vigyorogjon, hiába menekpl,t ki a led-bizniszből a sár miatt, a nyomok hozzá vezetnek !
dömdödöm
mé nem kűditek innen oda ahol eddig volt . Ez is egy bevándorló ! :-(:-(:-( :-(
ó yes ,én jönni megnyerni kaszinók ,dőlni meni mani , how can i say mdjaru ? ó yesz !
jutni eszembe , rátenni kis kezem sok PÉNZ ! :-(((((((((
Mézike
Ebben a demorkáciában személyre szabott törvények vannak.
papa.49
@Mézike: Ez már nem Magyarország ez már ORBÁNISZTÁN, a törvények is a résztvevőkhöz vannak idomítva
Mézike
@papa.49: Nem csak igazitva, hanem visszaigazitva... , ha valami nem tetszik , változtassuk meg az alkotmányt is.
papa.49
@Mézike: Eddig hányszor is módosították a ,,gránit szilárdságú tákolmányt,, kb. 10-15 szor, amit a balfácán kéri még be is kötettett, meg ,,alkotmány asztalt,, csináltatott hozzá!!!
Mézike
@papa.49: Már nem tudom követni, de nem is érdemes, mert ez már nem alkotmány.
Lepényleső
Épp arról mesélhettek egymásnak,hogy a közpénzt mily könnyedén lehet kimenteni,s abból
vígan lenni azután is,hogy mi itt maradtunk a nyomorban? Orcájáról erre vetek.
alterego56
Joav Blum 300 Mrd forintot szándékozott beruházni Sukorón. Ez az Amerikából hazánkba szakadt bevándorló mennyit invesztált vajon a kaszinóba?
lampa laz
Géorbán szerint annyira jól teljesít az orszåg, hogy erre a pårszåz vagy ezermiliårdra mår semmi szükségünk? Viszi ez a héliummal felpumpált hólyag Luxemburgba, hogy némi kerülővel aztán a zorbánklán meg a fidesz szåmláján landoljon. Ez a sok agyatlan, marha meg mindent megszavaz, persze tudjuk, nem ingyért.
Lackó50
Azt kellene észre venni, hogy a FIDESZ mindent elkövet az OSZD MEG ÉS URALKODJ elveiért. A baloldal egységét is (szerintem beépített emberekkel) tökéletesen sikerült megosztani és több apró pártra szétszakítani. Így aztán azt csinál, amit akar. Ha lesznek választások, akkor a maradék pár emberével is sikerrel veheti fel a harcot, mert a többiek úgy szét vannak bombázva, hogy nem találnak olyan egységes ellenzéket, akik felléphetnének ellenük. Vajnának meg semmi nem elég. Legközelebb megpályázza a Szerencsejáték Rt. tulajdonjogát is. Az állam majd elegánsan kivonul onnan is és a bevétel így az állami kincstár helyett (Vajnán keresztül) ki tudja kinek a zsebébe vándorol. Ha lenne esze a baloldalnak, akkor félretenne minden (FIDSZES KIBICEK által gerjesztett) sérelmet és egy pártba tömörülve lépne fel ellenük. Így megosztva nem is lesz esélye egyiknek se a győzelemre. Vagy még egy ötlet: Egyetemisták, akiket most próbálnak falhoz állítani, hogy az önállóságukat letörjék, alapítsanak egy pártot. Az ifjuságé a jövő. Ha nem akarnak ilyen "demokratikus diktatúrában" élni, akkor lépjenek. Ne csak tüntetéseken és kamu focimeccseken, hanem mint 56-ban lépjenek az élre és tegyenek is azért, hogy a függetlenségük megmaradjon. Különben bedarálják őket is.
paolo006
Mit rinyáltok? Ez így törvényes és igazságos. Vagy nem?
papa.49
@alterego56: Hová gondolsz hiszen ő ,,kebelbarát,, ő csak kap ettől az országtól, nagyon sokat, bár érlelődik bennem egy gondolat hogy ez a pacák is csak egy xaros stróman!!!
Lackó50
"Szentpétery Kálmán: június végén mentették fel a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatói posztjáról"
Már készítik a bársonyszéket a Vajna úrnak.
mate03
Ez a nemzet megérett a pusztulásra! Egy szabadság szerető ország voltunk!Most meg egy megalkuvó,mindent lenyelő,cselédek országa lettünk!
Anna Mária
@mate03: Igen. Szomorú. És nem értem, hogy történhetett ez meg.
lajospapa
Erre a vigyorra kell emlékezni, ha lesz még választás!
justhpeter
@mate03: Csak cselédek félországa vagyunk, gyerekekkel, közmunkásokkal, nyuggerekkel és szükségszerűen bűnöző "politikusokkal".. A munkaképes réteg folyamatosan távozik a halódó és utolsókat rugdaló nyugatra.
Fradigege
Bruhahahaha... Thank you my Brothers! Yeah, cool! Well én igazán very happy! Hello my Prime president, all right!
verőce21
Hátha még lefeküdt volna aludni egy-két órácskát, még többet keresett volna azidő alatt Vajna.
hetöndöe
Banánköztársaság Európa közepén.
Szánalmas.
kkalman
Nem csoda ha a maffia mikulás nem akar visszatérni a hazájába (USA). Ott adócsalásért körözik, nálunk meg ugyanazért a bűnért jutalmazzák.
volvós
én még reménykedek., hogy egy cellában rohadnak életük végéig !!!
human
Milyen jót röhöghetnek Orbánék a magyarokon, hogy ezt is simán megcsinálhatták.
agnes200
És akkor most megint leszakad a Lázár János pofája és besűlyed alatta a talaj? (Vagy mit is mondott a Lázár János a kéményeknél alkalmazható téglákra vonatkozó jogszabállyal kapcsolatban, amikor kiderült számára, hogy csak egy vállalkozó téglája felel meg a törvényben szereplő téglatípusnak?
Desischado
@human: Ez nekem is sokszor eszembe jut. Mennyit röhöghetnek rajtunk! Mondjuk, joggal! Nem tudom, mi kell még ennek a szerencsétlen népnek, hogy végre azt mondja, hogy elég volt! tiborc meg a vayna vígan lehetnek, ők kávéznak, a szavazógépek addig megszavazzák nekik a szükséges törvényeket, hogy még többet tudjanak lopni! Undorító, mocskos parazita ez mind!
papa.49
Lelehetne már venni a képét a ,,nemzeti hörcsögünknek,, innen, már unalmas!!!
Jozefina
Remélhetőleg megüti a guta!!! Undorító féreg!!??
mecseki111
Gyalázatos emberek--miért csodálkozunk,hogy itt áll az ország.
mekkelek
Ez az abszolút pofátlanság, itt nem bújtatva, fû alatt csinálják a dolgokat hanem nyíltan, az orrunk elôtt, a pofánkba röhögve - mert megtehetik. Ja, és nem az "elmúttnyócév" kispályás 10/100 millióiról van szó hanem milliárdokról. Ugy az a fránya inflációnagyon elérte ôket...

(Várom szandokan/entero véleményét hogy miért van ez így teljesen rendben.)
Strong
Nos pénzen nem vásárolható meg az élet...ez még a Szaudi királynak sem sikerült...
nevemnick
Kérdem tisztelettel, meddig mehet ez még? Ennyire gyáva ez a nép, hogy minden nap eltűr valami szemétséget egy tízezres bagázstól?
szaboria1
@mekkelek: Várom én is milyen véleménye lenne.
colibri
@köhögő bolha: Férgek! (bocsi a helyesbítésért)
mekkelek
@szaboria1: ilyenkor nincs, a védhetetlent nem tudja védeni, ilyenkor felszívódnak a fidesz fanok...
magyarbakancs
56-os menekültnek tutira bejött neki a menekült státusz.
papa.49
@magyarbakancs: Az '56. menekülésekor, 11 éves lehetett, mivel most 70 éves...De amíg nem a fütyisz volt hatalmon sehol nem jegyezték a pacákot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.