Idén is csak pár nap szabadságot vesz ki a kormányfő. Hogy mikor fog nyaralni pontosan, azt egyelőre még nem döntötte el, mindenesetre annyi biztos: beszédet mond majd a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén jövő héten – írja a BorsOnline.

Bár a miniszterelnök az utó́bbi években többször is a horvátországi Mijet szigetén pihent, idén ezt nem tartaná szerencsésnek a megromlott horvát-magyar kapcsolatok miatt – tudta meg az újság Orbán Viktor környezetéből.

A lap azt is írta: információik szerint nem igaz, hogy a kormányfő testőrök nélkül szokott nyaralni; vagy a TEK vigyáz rá vagy a fogadó ország küld biztosítást.

Ugyanakkor Orbán kikapcsolódása alatt is naponta kap írásos összefoglalót az itthoni történésekről a Miniszterelnökségtől, illetve személyes beszámolót is kér. Bár Semjén Zsolt a miniszterelnök helyettese, a napi hírekkel Szijjártó Péter hívta fel az elmúlt években.

A Bors kiemelte: Orbán első ciklusában is olyan helyeken vakációzott, melyek választói jelentős része számára is elérhetőek és gondosan ügyelt arra, hogy csak annyi időt töltsön ott, amennyit egy átlagos magyar család is megengedhet magának.

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Van még egy négyzetméter hely a világon, ahol pár nap után
is " szívesen " látják, a hemzsegö TEK-esekkel együtt ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
@Freewolf: ha csak annak akar(na) látszani, az régen rossz. LEGYEN is az, de akkor már másról beszélünk !
mate03
@Freewolf!: Naivkám! Hazudni én is tudok ha muszáj!
Hari
@papa.49: papa.49 fején találta a szöget. Nem kell vele foglalkozni, akkor beszélgethet önmagával. Bár ezt kevesen szokták, ha igen, az már orvosi eset.
Desischado
@m.macskosz: Pontosan. Ez a sok hiéna, lézerrel az élen, például, alig várja, hogy a helyét elfoglalja. Mint Julius Caesar, ő is hogy járt. De neki volt egy Marcus Antoniusa! orbánnak meg nincs. Engem az érdekelne, hogy mikor tűnik el végleg?!

@Fradigege: Ha esetleg valamilyen akadály merülne fel a terv megvalósulása közben, rögtön segítünk! Mindent a szent célért!

@papa.49: Szerintem jól kapisgálod!
bakegya
@Hari: ---hát már lapátoltatja ü maga is-eddig a Lajossal elégítették egymást ki-mostantól ezt a szívességet a mészáros szolgáltatja-no és a pereputty is elég gusztustalanul gazdagodott meg-nyaralhat ahogy akar-de FÉL ELHAGYNI A FEDÉLZETET-a saját szarba fulladni sem volna jó-arra már rájött.
kukac50
Ha soha nem jön vissza akkor sem hiányzik egy diktátor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.