Idén is csak pár nap szabadságot vesz ki a kormányfő. Hogy mikor fog nyaralni pontosan, azt egyelőre még nem döntötte el, mindenesetre annyi biztos: beszédet mond majd a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén jövő héten – írja a BorsOnline.

Bár a miniszterelnök az utó́bbi években többször is a horvátországi Mijet szigetén pihent, idén ezt nem tartaná szerencsésnek a megromlott horvát-magyar kapcsolatok miatt – tudta meg az újság Orbán Viktor környezetéből.

A lap azt is írta: információik szerint nem igaz, hogy a kormányfő testőrök nélkül szokott nyaralni; vagy a TEK vigyáz rá vagy a fogadó ország küld biztosítást.

Ugyanakkor Orbán kikapcsolódása alatt is naponta kap írásos összefoglalót az itthoni történésekről a Miniszterelnökségtől, illetve személyes beszámolót is kér. Bár Semjén Zsolt a miniszterelnök helyettese, a napi hírekkel Szijjártó Péter hívta fel az elmúlt években.

A Bors kiemelte: Orbán első ciklusában is olyan helyeken vakációzott, melyek választói jelentős része számára is elérhetőek és gondosan ügyelt arra, hogy csak annyi időt töltsön ott, amennyit egy átlagos magyar család is megengedhet magának.

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Van még egy négyzetméter hely a világon, ahol pár nap után
is " szívesen " látják, a hemzsegö TEK-esekkel együtt ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Van még egy négyzetméter hely a világon, ahol pár nap után
is " szívesen " látják, a hemzsegö TEK-esekkel együtt ???
laszlobihari
"Orbán Viktort csak egy rövid ideig kell majd nélkülöznünk". SAJNOS !!!
eszegfu
Azt gondolom, hogy erről már réges régen "lekésett" O.V.! Mármint mennyi nyaralást és hol engedhet meg magának egy átlagos család...mintha egyhelyben járna és nem pedig lépést tartana a magyar valósággal.
m.macskosz
Emberként sajnálom:
ß@r lehet, ha valaki nem vágyik arra, hogy pár napot lazíthasson.
Normális ember azért igényli, hogy kiszállhasson a mókuskerékből.
silber13
Felőlem beláthatatlan ideig maradhatna ott, ahová megy, akár Robinson lakatlan, vagy Verne rejlelmes szigetére, tök mindegy!. A francnak hiányozna!
köhögő bolha
Az ország akkor jár jól,ha egész évben szabadságon van a purdé.
verum
Popper Péter írta Orbánról:
"Páncélban él. Olyan villogó szemű politikai ellenfelei között, mint egy sziléziai portyán kalandozó egykori magyar sereg vezére. A csapat erős és hűséges, a fegyverzet kitűnő, még a lovak is bírják. Csak éppen... Csak éppen örökké nyeregben kell maradni, örökké markolni kell a kardot, örökké erősnek kell látszani. Soha nem adatik meg az elfáradás, a gyengeség bevallásának boldog pillanata, nem kapja meg azt a simogató melegséget, amikor fülét-farkát eleresztve eldobja magát egy sátor előtt, és csak sütteti magát a nappal... Vezér, nem irigyellek!"
offforever.blog.hu/2013/08/28/popper_peter_es_ranschburg_jeno_gondolatai_a_vezerrol
human
És cimborája, Hernádi Zsolt MOL vezér hol nyaral? Talán a Horvát tengerparton? Ja, hogy ott letartóztatnák az interpol körözése alapján!
Senara
Bálványosi Nyári Szabadegyetemen gondolom a "román csecsemők ledarálását "is szóba hozza .
magyarbakancs
Mint ha ezt 40 évik mindig ezt hallgattuk mikkor fogunk jól élni.
m.macskosz
@köhögő bolha: Nem purdé már, hanem dádé.
eszegfu
@verum: 9:39 Nagyon jó az irás! Közel 2 éve irta...mára már fogcsikorgatva "tartja magát", hogy még mindig erősnek látszék. Nem irigylem, de nem is sajnálom... ő ezek árán is ragaszkodik a hatalmához, csak ez élteti.
lampa laz
Ez a Mijet sziget az ővé állítólag + szőkítettolajossanyáé. Ott parkol francia zászló alatt a luxus jachtja is.
bakegya
SAJÁT LÁBON-gyalog-CUCCOLJON A PEREPUTTYÁVAL-a háborúból menekültek orra elé penge kerítést építeni!!!
papa.49
Nem baj hogy nyaralni megy a saját fele szigetére, hanem hogy visszajön, na ezen kellene kicsi változtatni!!!))))))))
Fradigege
Jöhet hozzánk is. Van pincém. Majd én szállítom a friss híreket.
papa.49
@Fradigege: Remélem KÍVÜLRŐL zárható a pincéd!!!)))))))
Freewolf
Lám, Orbán Viktor nem csak becsületes, de annak is akar látszani! Gratulálok neki! Ezzel leiskolázta a huhogó kórust!
Gonoszgólya
@Freewolf: Egy TIC-TAC-ot esetleg?
Csak hogy ne legyen szarszagó a szád.
Macskaszem
@Freewolf: A te viktorod egy szarházi hazug lopógép, és annak is látszik.
Freewolf
@Gonoszgólya: Az a szag a tükörről verődik vissza és belőled jön!
Freewolf
@m.macskosz: Olvashattad. Nem nyaral hosszabb ideig, mint a magyar családok és nem puccoskodik!
m.macskosz
@Freewolf: Talán erre gondolsz:
"Orbán első ciklusában is olyan helyeken vakációzott, melyek választói jelentős része számára is elérhetőek és gondosan ügyelt arra, hogy csak annyi időt töltsön ott, amennyit egy átlagos magyar család is megengedhet magának." ?
Freewolf
@Macskaszem: Ő nem az Apró klán tagja, mint Gyurcsány!
m.macskosz
@Freewolf: Van neked humorod, csak rohadt szar. Ahhoz képest, hogy megjátssza a jófiút, elég jók kistafírozta a családot a nem létező versenyszférás jövedelméből. Valaki írta, hogy a szigetecske, meg a jachtocska... az átlagos magyar családnak nincs ilyenje.
pbalage
@Freewolf: Orbán Viktor ráadásul még szép is, nem csak a becsület mintapéldánya.
Most hallottam, hogy a Föld is korong alakú.
De szerintem ez te már tudtad.
Freewolf
Hiába pocskondiáztok, a miniszterelnök úr az eddigi legjobb választás! Hihetetlen fölénnyel és magabiztossággal nyert és végre valaki nem szégyenkezik a nemzet szó kimondása kapcsán. Már ezért is ő lesz a következő miniszterelnök is!
pbalage
@Freewolf: a "mi, magyarok" izét valamiért nem emlegeti mostanában.
Ráadásul úszni is tud, csak momentán elfelejtette.
Clavigo
@Freewolf: Graczban,,remélem.Egy kis közösség majd megválasztja...villanyoltásig.
Freewolf
@pbalage: A lehető legjobb választás volt! Végre egy politikus aki Magyarországért tesz és nem a globáltőkének nyal be!
Freewolf
@Clavigo: Lehet a miniszterelnök úrról rágalmakat terjeszteni, hazudozni és megpróbálni lejáratni! Csak tessék! Akkor biztos megint összejön a kétharmad! Nem hülyék a magyarok, tudják az ilyen árokásó, kútmérgező híreket kezelni, és az visszaszáll a rágalmazók fejére! Na itt a villanyoltás a huhogóknak!
pbalage
@Freewolf: ez valóban tök jó, hogy most már orbánviktor talicskázza kifelé a lóvét, nem a globáltőke.
verum
@Freewolf: - 12:27 - már megint az Európához tartozás, igaz? ;-)))
Freewolf
@verum: Ha Európa a magyarság ellen tesz, nem kell oda tartozni! Tartsák tiszteletben a szuverenitásunkat és ne ugassanak bele a belügyeinkbe!
Freewolf
@pbalage: Valahogy jobban bízom Orbánban, mint Rotschildban!
m.macskosz
@Freewolf: "...és nem a globáltőkének nyal be!"
Most már!!!
Mivel frankón megszedte magát. Gerinctelenebb, ocsmányabb módon, mint azt a "globáltőke" teszi. Kicsit beleszart a saját fészkébe, mivel saját maga bevallotta, hogy még traktoros sem lehetne, ha nem lett volna...Soros György, általa meg a kellemes kis brit és ELTE-lébecolás a jogi diplomáért. Az a globáltőke gondolom jó globáltőke volt, szerinted, a mostani meg rossz.
dömdödöm
@Freewolf: Itt a határon az ellenség azzal foglalkozzál , önkéntes alapon jelentkezz és húzzál kerítést akkor hamarabb kész , ne oszd a nemlétező észt . :-(((((((((
Clavigo
@Freewolf: Orbán elvtárs mikor utasítja vissza az EU-s pénzeket?? Ha már odacc@rt az asztalukra,,meg a küszöbre is...Bár már úgy hallom,,hogy kezdik "fékelgetni " a az EU-s támogatásokat...A hívek majd öszedobják az autópályára valót..Meg még van 4 purdé...akik még nem őnállóak.Ugyhogy húzzál bele kicsikét.
verum
@Freewolf: - amíg Eu-s pénzt költünk, amíg az Orbánod és sleppje, meg az ellenzék ebből gazdagodik, addig bizony beleugathatnak a korrupcióba és mutyiba.
Mert ez minden más jogállamban bűncselekmény, csak idehaza "belügy".
Szégyen!!!
pbalage
@Freewolf: Megértelek. Helyileg közelebb kerül hozzád a lopott tőke.
pbalage
@verum: ripsz-ropsz ugyanoda fogunk jutni, mint a görögök.
m.macskosz
@pbalage: Stimmel. Azzal a különbséggel, hogy ott egy nagyon jelentős réteg jól élt, --és most nem a gazdagokra meg a politikusokra általában értem--, hanem a nyugdíjasokra és az átlagemberekre. Nálunk viszont minden kisember szív évtizedek óta, a politikai elit és holdudvara meg bebetonozta a jólétét.
m.macskosz
@Freewolf: ma, 12:32
A történelem azonban azt bizonyítja, hogy Weiss Manfréd többet tett ezért az országért, mint orbánviktor és bandája valaha is tenne, főleg azért, mert soha nem is akar tenni érte!
silber13
@Freewolf: Hülye idézet, de tőled nem csodálom! Az istenitett Belisariusod egy notórius hazudozó csaló gazember, aki a becsületességet csak mímeli. Ne viccelj már, ne akarj az ilyyen megszólalásoddal újabb röhögő hullámot görcsöt indítani!
Toby
@verum: Drága Popper Tanár Úr soha nem nyult mellé az esetleírásokban ! Örök nyugalmat neki !
mariaberta
Na ne, hogy fogom kibírni? És csak egy kis időre? Bele fogok halni. Remélem temetésemről a kormány fog intézkedni.
eszegfu
@Freewolf: Finkelstein 2 mondatát ajánlom a figyelmedbe: "Igazság, amit annak vélsz, amit a propaganda beléd táplált.", "Ha sikeres akarsz lenni a politikában, az emberek tájékozatlanságára és ostoba előitéleteire kell épitened." Ezt 100 %-ban teljesitette O.V.
szaboria1
@Freewolf: Akkor ha ilyen jól kormányoz miért adósítja el magasabb kamatozású hitellel az országot. Mert a hitelállományunk nem csökken hanem nő.
papa.49
Hagyjátok hamarább fog az Osztyapenkó a szoborparkban lépést váltani mint hogy ezt megértse...))))))
Rózsika Hatházi
@papa.49: 11:02. És, remélem hangszigetelt is. :)
Rózsika Hatházi
@Freewolf: 11:49. Becsületesnek akar látszani??? De nem látszik annak.
papa.49
@Rózsika Hatházi: Ha elég mély nem baj ha nem hangszigetelt, a pinceajtó elé rakunk sok kőzetgyapotot, oszt. ordibálhat ott lent a pacák...)))))))
Rózsika Hatházi
@Freewolf: 11:39. Nem nyaral hosszú ideig. Tényleg, mert retteg, hogy lemarad valamiről. Nem puccoskodik? Valóban! Gyűrött, nadrágon kívülhordott ingben, zsebredugott kézzel vegyül el a plebs között. Hagy lássák, hogy milyen laza. Szerintem, a zabszem meg nem férne be neki. Nem mintha különösebben érdekelne, de hány éves vagy te Szabad Farkas ( mert ez a dakota neved, ugye), hogy hiszel a mesében?
vitriol
@Freewolf: "nem nyaral hosszabb ideig", mert várják a pszichiátrián.
Hari
@eszegfu: az még csak istenes lenne, de úgy jár, mint elefánt a porcelán boltban, és egyre fogy a porcelán...
Hari
@vitriol: biztos vagy ebben, vagy ott még várják, tartós kuncsaft, jól fizet.
Hari
@mariaberta: csak ne szociális temetés legyen. Elképzelem, ahogy a kormány tagjai lapátolják a hantot...
Anna Mária
@m.macskosz: Á, nem kötelező neki miniszterelnökösködni. Ha lenne egy pici önismerete, rögtön belátná, hogy alkalmatlan és örökre szabadságot adna a magyar népnek, lekopna a francba.
volvós
@Rózsika Hatházi: 15:01

Ez a szabadfarkas egy görény nyugger, kb 2 elemis ésszel...
De a nyelve tényleg barna, mint valaki itt ajánlotta neki a
TIC-TAC -ot a semlegesitésre... Nem szabad hozzászólni,
csak egy fizetett troll...:-)))
Hari
@Freewolf: Freewolf ! Te egy jó humorú ember lehetsz. Sokakat megnevettetel. Isten éltessen sokáig !
m.macskosz
@Anna Mária: Orbán soha nem mond le önként. A szememben egy mini Hitler. Képtelen élni a hatalom nélkül. Ez olyasmi, mint az alkohol-drog-szerencsejáték- függőség. Belebolondulna, ha nem csinálhatná. Igazából nem is ő a fő bűnös, hanem a környezete, aki a saját jól felfogott érdekében nem csupán támogatja, de egyenesen inspirálja őt!
Hari
@m.macskosz: ő nem mini Hitler. Én legalábbis nem hallottam Hitlerről, hogy saját zsebre dolgozott. Pedig a a History channel jószerivel ma is Hitlerből él. Ha nem jól tudom, javítsanak ki. Egyébként a hasonlat stimmel, mert már mi is világ elsők vagyunk mindenben. Csak azok a Grippenek ne lennének, dehát azok is a mocskos nyugatról valók.
Anna Mária
@m.macskosz: Az tuti, hogy nem mond le soha.
Igen, drogos, hatalomfüggő. Ezért is nem megy hosszabb szabadságra, mert kitörnének rajta az elvonási tünetek.
Nem tudom, hogy valaki inspirálja-e. Szerintem már nincs ember a Földön, aki önként szóbaáll vele. Naná, a kis táskahordozói, szijjártói körbenyalják, de azokat mégsem lehet valódi emberi kapcsolatoknak nevezni.
m.macskosz
@mariaberta: Már intézkedett:
még időben szólj a rokonoknak, barátoknak,
hogy végezzék el a sírásó tanfolyamot,
és részed lehet szociális temetésben.
Anna Mária
@volvós: Nem nyugger. Csak kizárólag munkaidőben nyomja, 7:30-kor kezd. 16:00-kor lekopik, pénteken már 14:00-kor. Néha rinyál, hogy keveset keres. Nem csoda, egész nap seggnyaló kommenteket produkál.
m.macskosz
@Hari: Picit most nem tudlak követni, bocs. Mi van a Gripenekkel? A többit értem, és egyet is értek Veled.
m.macskosz
@Hari: :D
Az, hogy kinek a számára jó humor valami, az is ízlés kérdése.
Vicceskednek egyesek, miközben az ember kínjában csak röhögni tud. :(
m.macskosz
@Anna Mária: Egy szóval nem mondtam, hogy emberek veszik körül, sőt! Amikor bukik, pont azok marnak majd bele elsőként, -- mint a veszett kutyák--, akik eddig a tenyeréből ettek.
Hari
@m.macskosz: semmi, az csak úgy jött.
Anna Mária
@m.macskosz: Hát az már tényleg legyen az ő gondja, ki mar bele.
Hari
@Anna Mária: és soha nem fogja főbe lőni magát, mint Hitler. Ennyit Hitler javára...
Hari
@m.macskosz: sorry, de időnként előjön belőlem a morbid humor, ha megátalkodott blődségekkel szembesülök, szintén kínomban.
m.macskosz
@Hari: "Akinek humora van, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes."
feleselek
Én személy szrt.nagyon szivesen nélkülözném, amig világ a világ...!
Fradigege
@papa.49: Természetesen. Last Minute Pince doh!
GeoCravker
Nem is tudtam, hogy azon a horvát szigeten van diliház.
Az viszont fura, hogy már nem vállalják a horvát dokik az utántöltést.
Pedig ők a háborús traumákat is kezelni tudják.
Orbán permanens harca (Orbanische kampf?) úgy látszik a vezért amortizálta le legjobban.
mariaberta
@Hari: Ha így lenne, kéretik megörökíteni egy videón és a közszolgálati minden csatornája leadhatja esti mesének.
mariaberta
@m.macskosz: hurrá. A túlvilágról élvezettel fogom nézni, amint a kormány tagok a legfőbbfővel ássák ki a síromat
papa.49
@Rózsika Hatházi: Az ing alatt meg a golyóálló mellény, anélkül tapodtat nem megy sehova, a bátor hazafi, de hol is van a hazája jó messzire innen, de miért nem ott puccoskodik!!!
Anna Mária
@papa.49: Azért megnézném, amikor golyóálló cuccban sírt ás! Leginkább a sajátját! :)))
papa.49
@Anna Mária: Egy kis előleget, nincs egy ilyen linked???)))))))))
papa.49
Nem mer hosszabb időre mondjuk úgy 2 hétre elmenni mert fosik hogy addig kihúzzák az országot alóla...)))))))))))))))))
Anna Mária
@papa.49: Sajna nincs, de ha már bevezette a szociális temetést, szerintem szüksége lesz egy kis mozgásra a jó levegőn a teljes vagyonelkobzás után!
Anna Mária
@papa.49: 21:03
Igen, pontosan, nála ez is benne van a pakliban! :)))
mariaberta
@Freewolf: Becsületes? Ezt honnan veszed?
Hari
@m.macskosz: ez így van. Mifelénk "magas" szinteken rohamosan fogy a humorérzet, ami lehet,hogy nem is volt, így aztán lassan, de iztosan pusztulunk.
Hari
@mariaberta: együtt tömték a kolbászt a seregben.
dr. prédikátor
Te3ljesen el vagyok keseredve!!! Nélkülöznöm kell a viktor szopkin/alias cigus fecalicus/ társaságát!Látom az emberek megdöbbent arcát hogy a hőn utált vezíííírt nélkülözni kell.Mi lesz most velünk???
Hari
@Freewolf: ha csak annak akar(na) látszani, az régen rossz. LEGYEN is az, de akkor már másról beszélünk !
mate03
@Freewolf!: Naivkám! Hazudni én is tudok ha muszáj!
Hari
@papa.49: papa.49 fején találta a szöget. Nem kell vele foglalkozni, akkor beszélgethet önmagával. Bár ezt kevesen szokták, ha igen, az már orvosi eset.
Desischado
@m.macskosz: Pontosan. Ez a sok hiéna, lézerrel az élen, például, alig várja, hogy a helyét elfoglalja. Mint Julius Caesar, ő is hogy járt. De neki volt egy Marcus Antoniusa! orbánnak meg nincs. Engem az érdekelne, hogy mikor tűnik el végleg?!

@Fradigege: Ha esetleg valamilyen akadály merülne fel a terv megvalósulása közben, rögtön segítünk! Mindent a szent célért!

@papa.49: Szerintem jól kapisgálod!
bakegya
@Hari: ---hát már lapátoltatja ü maga is-eddig a Lajossal elégítették egymást ki-mostantól ezt a szívességet a mészáros szolgáltatja-no és a pereputty is elég gusztustalanul gazdagodott meg-nyaralhat ahogy akar-de FÉL ELHAGYNI A FEDÉLZETET-a saját szarba fulladni sem volna jó-arra már rájött.
kukac50
Ha soha nem jön vissza akkor sem hiányzik egy diktátor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.