Szartunk mi a hírre, miszerint jó lenne lenyúlni az állami földvagyont. Is. Most, ebben a drámai pillanatban, amikor Vida Ildikó... megint szarunk a hírre, miszerint a kormány le fogja nyúlni az állami földvagyont. Pedig ez van, szeretve tisztelt országlakók!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
@dömdödöm: osszák.csak nekem jusson egy SzVD.onnan már nem fogják élvezni.
lópicigáspár
Az kizárt! Mivel az összes föld a haverok magántulajdona, a lábunkat se tehetjük rá, szóval marad a nincstelen senki kifejezés az állampolgárok zömére! :-(
Anna Mária
@lópicigáspár: Azokat a büdös közmunkáslábakat a szent magyar földre! Hánehogymá!
Desischado
Már évek óta ezt a "sportot" űzik a fiúk! Mi meg hagyjuk, sajnos! De meddig még???
nyanya001
Több tízezer állat halhat éhen a Hortobágyon, mivel gazdáik nem kaptak legelőterületeket a Hortobágyi Nemzeti Park legelőpályázatán - írja a Sokszínű vidék magazin. Tehát, néhány korrupt és agyatlan marha, illetve számos, fényesre nyalt párttagkönyvvel rendelkező csókos miatt, akik akár három bejelentett macskával is óriásbirtokokhoz jutottak az igazságos hortobágyi legelőpályázatokon, ráadásul nem is gazdálkodási célból, hanem kimondottan a földalapú támogatások lehívására, most, több tízezer racka juhnak és szürkemarhának, egészen egyszerűen nem jut legelőterület. Éhen fognak halni.

A Juhker Kft. 22 ezres juhállományából mintegy 15 ezer állatot nincs hol legeltetni.

Hortobágyi állattartó gazdák jelezték, hogy amitől féltek, az mostanra bekövetkezett. Az ország legnagyobb juhtartó gazdaságában a mintegy 22 ezer jószág kétharmada a mai napig zárt hodályokban próbálja túlélni a nem ritkán 40 fok körüli hőséget. A többi állatnak szerencséje volt, számukra a vállalkozás korábban szántóként használt saját területeit füvesítették be, hogy legyen hol legelniük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.