A Szegedi Járásbíróság harminc napra elrendelte annak a korábbi börtönőrnek az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint szombaton a városban bántalmazott egy bevándorlónak nézett férfit, a barátnőjét és a fiatal lány testvérét – közölte Joó Attila, a Szegedi Törvényszék kollégiumvezető bírája csütörtökön újságírókkal.

Az elkövetéskor a Szegedi Fegyház és Börtönben szolgálatot teljesítő szegedi férfit csoportosan elkövetett, közösség tagja elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják.

Küzdősportot oktat edzőként a szegedi lány megverésének gyanúsítottja

A bíróság szerint mivel a gyanúsított a bűncselekményt a feltételezések szerint két vagy három, még ismeretlen társával követte el, fennáll a veszély, hogy ha szabadlábon marad, akkor velük összebeszélve meghiúsítaná az eljárást.

A gyanúsított volt már büntetve hasonló, garázda jellegű bűncselekmény miatt. A Szegedi Járásbíróság a gyanúsítottat garázdaság vétsége miatt egy évre próbára bocsátotta, a próbaidő a múlt év végén járt le. Emiatt a bíróság szerint fennáll a bűnismétlés veszélye is.

A bíróság döntése nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezett.

A Csongrád Megyei Főügyészség arról tájékoztatott, hogy az ügyben eddig egy embert hallgatott ki gyanúsítottként a Szegedi Nyomozó Ügyészség.

A szombat éjszaka egy, az újszegedi partfürdőn tartott buli után történt esetről Szanka Ferenc, a főügyészség szóvivője korábban elmondta: egy fiatal nő a testvérével és a barátjával, egy több mint húsz éve Magyarországon élő, magyar állampolgárságú férfivel hazafelé indult, amikor egy legalább háromtagú társaság megszólította őket. Beléjük kötöttek, a kubai születésű férfit a bőrszíne miatt inzultálni kezdték, és felszólították, hogy hagyja el az országot. A sértett erre azt mondta, hogy jobban beszél magyarul, mint ők – közölte az ügyész.

A nő a barátja védelmére kelt, erre az erős fizikumú – civilben egy küzdősportot edzőként oktató – gyanúsított többször megütötte. A bántalmazás következtében a fiatal nő elvesztette az eszméletét, és az arccsontja több helyen eltörött. Bántalmazták a lány testvérét és barátját is, akik próbálták megvédeni őt. A két férfi szintén megsérült.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
@papa.49: Az, hogy edző hogyan lehetett, az egy dolog. De hogyan dolgozhatott BV intézményben? Na, erre varrjunk gombot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Milyen bátor emberke. Egy cellába dugnám őt ilyen kancigányokkal és néhány izomagyú ráccal. Ott aztán izzadhatna rendesen.
nezelodo
Küzdősportot gyakorol, és oktat (!) mint egykor a törő zúzó futballhuligánok az utcákon.
human
Az ilyen még az 1x1-et is erőből oldja meg gondolkodás helyett :)
sokanvagyunk
Több csillagos edzőteremre vágyott... - itt találja meg az igazit - ő csak tudja! :)
simmering73
Ideje lenne már komolyan kivonni a forgalomból ezt a trógert.
Hellcat
Ez ám a kemény legény!...leköpni sem érné meg...
Hellcat
Remélem 1x nyilvánosság elé kerül az arca had lássa mindenki mekkora menő csávó...hátha páran megverik őt is.
papa.49
Milyen érdekes a pofáját takarja a pacák, no de gondolom nem a szégyenkezés miatt, és már volt büntetve, hogyan lehet akkor edző... Mikor a fiam edzősködött erkölcsi bizonyítványt kellett neki vinni a vállalkozóijához, ennek mi van, semmije még tartása se, nőt így összeverni, nem vall valami normális emberre...
julius68
egyáltalán nőt megütni...na mentem hányni.
Rózsika Hatházi
@papa.49: Az, hogy edző hogyan lehetett, az egy dolog. De hogyan dolgozhatott BV intézményben? Na, erre varrjunk gombot.
Rózsika Hatházi
@papa.49: Ja, és olvasom, hogy tavaly járt le a próbaideje. Na, ezt sem lehet a Gyurcsira fogni.
papa.49
@Rózsika Hatházi: A kettő szerintem pont összefügg, azért lehetett edző mert BV. alkalmazott volt, hogy miért nem kellett neki erkölcsi, (talán azért mert tudták róla hogy neki olyan NINCS), talán azért mert jó fütyiszes, rossabikos volt, nem tudhatjuk meg , szerintem a nagy buktáig biztos nem...
Rózsika Hatházi
@papa.49: akkor helyesbítek, mert az elébb kihagytam azt, hogy erkölcsi bizonyítvány nélkül. Dolgoztam egyszer egy Kft-nél, ahol csak gázóra leolvasás volt, pénzbeszedés nélkül. Még oda is kellett az erkölcsi.
wagabund
Ennek van családja? mert otthon sem lehetett szeretnivaló szentember...

megsúgom, a böriben (ha valami fatális tévedésből bezárják) félni fognak tőle...megver ez még ott is mindenkit..de inkább bent legyen, mint kinn..
bakurasz
Ha smasszer volt, simán tubarózsára varázsolják a segglyukát a szemétládának odabent a rabok! Legalább is nagyon remélem!
kakaósbögre
ilyenkor mindig az orkok ugranak be.de aztán rájövök hogy minden jóravaló ork vérben oldódó sértésnek venné ha egy ilyen lénnyel hasonlítanám össze.ergo,marad a klasszikus:egyszerű féreg vagy.
Mézike
@wagabund: Ó majd olyan cellába rakják ahol kemények a legények + a kuki is...:-)
nyanya001
Mocskos strici, egy lánnyal így elbánni nem volt nehéz,
te genetikai hulladék !
Anna Mária
Érdekes, hogy egy ilyen okos, erős, bátor, kisportolt figura mennyire szégyelli azt a bájos arcocskáját. Talán nincs frissen borotválva éppen?
pbody
Kirakni a képét plakátra Micsoda kampány lenne. Hadd lássa mindenki mennyire kemény. Remélem valaki megsimogatja egy nagy fadarabbal az arcát. Hátha nagyobb lesz.
Vagy csak nyilvánosan állítsuk ki és mindenki köpje szembe aki egyetért a tette gusztustalanságával.
justhpeter
Most hosszú megérdemelt pihenőre vonul.
wagabund
@justhpeter: valamiért az az érzésem, ez meg fogja úszni...
mondhatnám sejtésem szörnyű...
papa.49
@wagabund: Borítékolnám hogy ki lesz mosva a szarból, lehet a lányt fogják beperelni mert a pacáknak véres lett tőle az inge))))))))))))))
mate03
@nyanya001! Az a személy aki a küzdő sportokban szerzett tudását,más emberek ellen fordítja! Halmozott büntetést érdemel!
Mézike
@Anna Mária: Talán takargatja a jogait. Mert vannak ám neki.
Pálinkafőző Rézüst
@lópicigáspár: így megnézve ennek egészen bevándorló feje van! Lehet, hogy csak a (férő) helyét féltette?
wagabund
@papa.49: 19.34...
csak nehogy igazad legyen... itt minden előfordulhat. :-(
lópicigáspár
@Mézike: Hohóóóó! Megijedhettek, levették a lényeget! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@Mézike: ami volt, elmúlt...Hol a söröm?? Az is elmúlt?? :)))
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: Tudom ám hogy mi volt! :-))
Sör? Hol van? Nem én voltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.