Terület- és lakosságarányosan Magyarországra érkezik a legtöbb bevándorló, ezért kényszerül a kormány intézkedésekre a migránsáradat megfékezésére.

Erről a nagyobbik kormánypárt országgyűlési frakciójának szóvivője az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában beszélt.

Tuzson Bence elmondta: a tavalyi 42 ezerrel szemben az idén már július közepéig 86 ezer illegális bevándorló érkezett Magyarországra.

Ez azt jelenti, hogy terület- és lakosságarányosan Magyarországra érkezik a legtöbb migráns – tette hozzá.

A migráció megállítását szolgálja a többi között a déli határra tervezett műszaki zár is, amely a tervek szerint november végére készülhet el.

Ugyancsak ez a célja a menekültügyi eljárás tervezett felgyorsításának, illetve annak, hogy az eddigi szabálysértés minősítéssel szemben bűncselekmény lehet majd a tiltott határátlépés – sorolta az intézkedéseket szóvivő.

Azzal kapcsolatban, hogy Szegeden bevándorlónak vélt barátja miatt vertek meg egy fiatal nőt, Tuzson Bence úgy fogalmazott, hogy az ország problémáját nem lehet összekeverni egy bűncselekménnyel, ami ellen a legszigorúbban fel kell lépni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
szerintem meg pontosan össze lehet keverni ezzel a bűncselekménnyel, pont olyan eset, mint amikor szegény trafikos lányt megölték a fóliázás miatt.
A fidesz itt a hibás, csak le akarják vakarni magukról ezt is, mint megannyi mást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Anna Mária: Én elsősorban nem anyagi teherre gondoltam, hanem az erkölcsire!
Anna Mária
@eszegfu: Ó, hát ha a kormánynak lennének erkölcsi elvei, akkor bele sem kezd a menekültek elleni uszításba.
izo
@Anna Mária: Mit szólnál ha valaki megmondaná mire költsd a saját pénzedet?! Ja akkor már nem demokratikus, mi?De ha a mi pénzünkről (mivel az állam pénze a miénk!) van szó akkor ugyan mi nem fizetünk be de azért belepo@fázunk?!
Anna Mária
@izo: Az állam pénze a nyugdíjasoké is.
Bárkinek joga van hozzászólni bármilyen témához, és ezt a jogot senki sem korlátozhatja.
Ezt muszáj tudomásul venned.
A stílusodon pedig változtatnod kell, legalábbis, ha nem tartod magad sötét tahónak.
silber13
@Anna Mária: De az! A napnál is világosabb, hogy az! Egy kötekedő, buta perszóna!
Csizmás Kond
Állampénz meg menekültekra dott pénz meg mipénzünk...
Gyerekek, ez elég egyszerű de látom mégsem értitek
Az állam pénze az államé. Hiába klapolja tőlönk akkor is az övé, ez olyan mint a ti vagy akárki fizetése amit a cég ad. Azt is a cég adja neked és az a tied. Az adó ugyanilyen csak az nem munkabérként adod hanem használati bérként te és mindenki az államnak ami attól fogva hogy odaadtad semmi közöd hozzá. Az hogy az állam abból utakat stadionokat meg akármit épít azt azért teszi hogy abból is pénzt tudjon csinálni amit szintén mi fizetünk azok használatáért. Az a régiduma hogy mi vagyunk a nép és minden a miénk együtt halt meg a kommunizmussal, csak vannak még olyanok akik túlélték korral de ésszel még ott maradtak.
A menekültekre leosztott pénzek sem a pénzestyúk tojja hanem ugyanúgy kalapolják össze az uniós államoktól. Ez is olyan mint az adó mindenki százalékot fizet a gdp-je szerint amit a határozatokba megállapított módon szétosztanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.