A hétvégén a "krisztusi magyarságért és az életvédő Európáért" kiálló Alfa Szövetség fehér kereszteket vert le a határ mentén Ásotthalomnál, hogy elriasszák a zöld határon érkező menekülteket. A viszonylag ártalmatlan akciónak durvább leágazásai is vannak: önkéntes határvadászok várnak újabb csatlakozókat a migránsok feltartóztatására, miközben az ásotthalmi polgármester egy gumilövedékes fegyvereket forgalmazó cég videóját reklámozza a helyzet kezelése érdekében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Hurrá! Félkatonai, vagy még annak se nevezhető szervezetek kívánják rasszista töltettel megvédeni déli határunkat. Vajon miért nem lehet a rendőrségbe beolvasztott határőrséget újra hadrendbe állítani, és ezeket a faj és idegengyűlölő hordákat a méltó helyükre tenni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Kezdenek elfajulni a dolgok, és ettől tartottam !
Lepényleső
Melyik Krisztus az,aki a rászorulókat elüldözte?
profon
Én fel is gyújtanám azokat a kereszteket és ezzel végre feléleszthetnénk a feledésbe merülő Klu-Klux-Klan-t. Semjén a csuklya alatt !!!
profon
@nyanya001: Neked van sodrófád ! Miért nem tettél valamit ?
profon
@nyanya001: Pedig az ország már csak benned bízott !
Egyébként az épülő kerítésnél, minket még kiengednek dél felé ?
nyanya001
@profon: Tudod, vannak dolgok amit másképp látok !
Kimehetsz dél felé Ausztria fel már macerásabb talán még a szlovákokhoz
disszidálhatsz !
kkalman
Hurrá! Félkatonai, vagy még annak se nevezhető szervezetek kívánják rasszista töltettel megvédeni déli határunkat. Vajon miért nem lehet a rendőrségbe beolvasztott határőrséget újra hadrendbe állítani, és ezeket a faj és idegengyűlölő hordákat a méltó helyükre tenni?
Knapp75
Ezek az elhivatott hazafiak állhatnának élőláncban nonstop a határon, így az mellett, hogy megspórolnánk a kerítés árát, még folyamatosan friss levegőn is lennének!
Anna Mária
@kkalman: Ahhoz politikai akarat kellene és egy független ügyészség.
kkalman
@Anna Mária: Ez a kettő pont nem jellemző Magyarországra.
Anna Mária
@kkalman: A fajgyűlölők szabad kezet kaptak, innentől bármi megtörténhet.
Mézike
Na ez kell apró adolfnak megtudni! Rögtön legalizálni fogja a fehér keresztet...
Mézike
@kkalman: Sajna a határőrség ha meglenne, nem ezeket a fehér fajhuszárokat állítaná le.
mtsl
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kakaósbögre
én azt a pillanatot várom amikor a kőkemény magyar migránsvadászok belefutnak egypár szír ex elit katonába...vagy egy olyan csoport afgánba akik már 6-8 évesen az oroszok ellen harcoltak...mert eddig megvolt bennük a tisztelet és a félelem-mertugye idegen földön járnak- de ha a családjukat érzik veszélyben akkor nagy valószínűség szerint ezekre a fehér keresztekre fogják kiszögezni a nagy magyar fajvédőket.
Feraj49
Lehet.,hogy elég lett volna a határmentén OV.-ról plakátokat tenni ! Alatta a szöveg "Ide akartok jönni, a királyságomba ? Itt csak cselédek lehettek!"Szerintem meglátták volna a fényképet,már is menekültek volna visszafelé.
kkalman
@Mézike: ma, 21:53 Nem is a határőrségnek kellene ezeket a "fehér fajhuszárokat" leállítani, hanem a rendőrségnek. A határőrségnek a határ őrizete lenne a feladata.
Mézike
@kkalman: ha elszaporodnak eme remek egyedek akik ezen módon óhajtják kis hazánkat védeni akkor nem lenne elég rendőr arra hogy őket megfékezze.
kkalman
@kakaósbögre: ma, 22:05 Én ugyan nem várom ezt a pillanatot, de akár akarjuk, akár nem, el fog jönni.
kkalman
@Mézike: ma, 22:19 Azért kellene őket minél hamarabb felszámolni, és a lehető legtöbbet a rács mögé dugni.
Anna Mária
@kkalman: Vér fog folyni.
Meglátjuk, ki fog nagyobb tapsot kapni a jónéptől: a kerítésépítő Orbán, vagy pedig az illegális, félkatonai fajgyűlölők.
Mézike
@kkalman: van egy olyan gyanúm , hogy amig nem történik halállal végződő atrocitás ezek a fehér férgek osztódással fognak szaporodni...
Mézike
@kkalman: Jó éjt neked, és azoknak akik még vannak.:-)
kkalman
@Anna Mária: ma, 22:25 Tőlem egyik sem fog tapsot kapni. Orbán azért nem, mert engedi, sőt asszisztál a fajgyűlölethez, és ennek szervezeteihez, a fajgyűlölők meg azért nem, mert nem tudok azonosulni magával a fajgyűlölettel.
kakaósbögre
@kkalman: mielött elkeverednénk.nincs határőrség.
kkalman
@kakaósbögre: ma, 22:35 Egy szóval nem állítottam, hogy van határőrségünk. Csak most pont jó lenne, ha nem olvasztották volna be a rendőrségbe.
kakaósbögre
@kkalman: egykutya,semmivel sem lenne több joguk.csak a költségvetésben jelentkezne külön tételként,ezáltal megnövelve BM-ből kilopható pénzek mennyiségét.
mtsl
A magyar Ku-Klusz-Klan állítja a fehér keresztet, aztán meg fehér csukját húz, aztán lincsel - a kormány meg hallgat, vagyis eltűri ezt a folyamatot.
Ezáltal cinkos lett, sőt uszító a vérbűnben, mint 2006-ban.
Ezek uszítanak, és egyáltalán nem érdekli őket az emberélet!!!
lópicigáspár
Ezt a problémát kizárólagos jogon az államnak kell megoldani, nem holmi jöttment csürhének. Ha az állam nem tudja a (saját maga által gerjesztett) problémát kezelni, alkalmatlan és takarodjon. Szóval határőrség visszaállítása teljhatalommal a határokon, az önkéntes barmokat statáriummal kezelve börtönbe!
VasiMu
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
lópicigáspár
@VasiMu: Mit ittál vazze?! Én is kérek!!! :-)))
Toby
Kia mia a f@szom ez az Alf@sz csürhe ? Ezek is közpénzre vannak rákötve ?

@lópicigáspár: - hagyd, jönnek már gondozói !
szaboria1
@nyanya001: Gondolj bele egy 4000 lakosú községnek Toroczkai a pm.-re.
szaboria1
@kkalman: Ma reggel egy Jobbikos képviselő is a határőrség vissza állítását sürgette.
dr. prédikátor
Azokat kellene beleverni a földbe akik ezt a baromságot kitalálták!!!Úgy látszik a viktor szopkin és csahos bandája elérte amit akart!felszította a gyülölködést,!!!
VasiMu
@lópicigáspár: kóser szilvát iszogattam, de neked nem adok...
lópicigáspár
@VasiMu: Nekem most érik a szilvám, az almát lassan lehet főzni, de ha te se adsz, én se! :-)))
36
A rendőrség így ellehetetlenül. Nem fognak mindenhová odaérni. Nagyon Dél-Amerika érzésem van ezekkel a szabadcsapatokkal. Nem jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok