Miközben tovább zajlik a társadalom, évek óta tapasztalható szociális abortuszprogramja, nem olyan régen még arról a sikerszámról olvashattunk, hogy már majdnem egy tucatnyi fiatal jött haza külföldről. Abból a több százezerből, akik a gazdasági exodus során kimentek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Freewolf: " A liberálisan értelmi sérültek..." Tess mán mondani Akela bácsi: ez a liberálisan értelmi sérült a falka szerint mit takar?:-))) Kiváncsi lennék, erre mit tecc mondani! Mert ugyi, ezek szerint vannak ám számosan Fityiszesen, na meg Jobbikosan létező értelmi sérültek! És vagy persze te, mint egyedi kategóriája a szellemi sérülteknek! Az idézőjeles vonyitásod egy elcsépelt, semmire sem jó ostinatora, vagy riffre hajaz, ami a hozzád hasonlónak maga a mennyei muzsika, holott nem több, mint kakofónia, de inkább fehér zaj, vagy a káosz elmélet megtestesitője! Ha tudod egyáltalán, ezek mit jelentenek, bár erősen kétlem!:-)))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Egyetemen 60% kell a ketteshez. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez bukta.
eszegfu
Nagyon jó megállapitás: "Simulj, vagy dögölj!"
JAJMÁR
@human: Nem bukta ez, valójábn eszük ágában sincs hazahívni a kint dolgozó százezreket. Ők az elégedetlenek, akik "elzavarnák" ezt a kormányt.
eszegfu
@JAJMÁR: 9:16 Hát látod, ez az érem másik oldala!
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
@Freewolf: Nocsak, te lennél az "egészséges"? Höhö :-D
Freewolf
@JAJMÁR: Annyira értelmes nem vagy, hogy a megállapításomra valamit tudnál írni, de személyeskedni képes vagy!
human
@Freewolf: Kivándorlás tényleg volt régebben is. Csak Orbánnak "hála" ez most megnőtt. A szomszédom külföldre ment a családjával, a házát kiadta. Majd a bérlő is külföldre mentek dolgozni. Jól látható, hogy Orbán ténykedése csak generálta a kivándorlást.
JAJMÁR
@Freewolf: 09:59 A megállapításodra már ezerszer és ezren megírták a választ, vazze...

Belátom, a megértés nehézkes nálad, de legalább próbálkozhatnál.. ehelyett "liberálisan értelmi sérültek"-nek titulálod azokat, akikhez te lábujjhegyen se...
(nem személyeskedés akart lenni, csak gondoltam segítek, hátha kigyúl a fény nálad)
Freewolf
@human: Picit tovább mennék! Itt az EU-s példa, hogy lehet menni. A rendszerváltás után most nőtt fel az a generáció, aki a szakma profi szinten való űzésén kívül nyelvet is beszél. Naná, hogy kimegy, ha ez EU-s joga és ott jobban keres. Ezt viszont ne hasonlítsuk a vadak beáramlásához, mert azok nem EU-s tagállamból jönnek, nincsenek ilyen jogaik!
Freewolf
@JAJMÁR: Ki válaszolt arra, hogy a csatlakozással a munkaerő szabad áramlása, mint alapjog, minden EU-s állampolgárt megillet? Mitől Orbán bűne ez? Mert most mmennek ki sokan? Olvasd már el a Humannak írt hozzászólásom, mi ennek az oka és gondolkodj megjegyzések, személyeskedés helyett!
silber13
@Freewolf: " A liberálisan értelmi sérültek..." Tess mán mondani Akela bácsi: ez a liberálisan értelmi sérült a falka szerint mit takar?:-))) Kiváncsi lennék, erre mit tecc mondani! Mert ugyi, ezek szerint vannak ám számosan Fityiszesen, na meg Jobbikosan létező értelmi sérültek! És vagy persze te, mint egyedi kategóriája a szellemi sérülteknek! Az idézőjeles vonyitásod egy elcsépelt, semmire sem jó ostinatora, vagy riffre hajaz, ami a hozzád hasonlónak maga a mennyei muzsika, holott nem több, mint kakofónia, de inkább fehér zaj, vagy a káosz elmélet megtestesitője! Ha tudod egyáltalán, ezek mit jelentenek, bár erősen kétlem!:-)))))
Freewolf
@silber13: Katyvaszodat olvasva, csak sajnálni tudlak! A liberálisan értelmi sérültekkel nem lesz és nem is lehet kommunikáció, mert a magyarok megértik egymást, és vitáznak. A libsik csak személyeskednek, terelnek és a maguk debil nótáját fújják! Gyűlölik a magyarokat, mert azok lényegesen különbek náluk! Magyarul beszélnek, de ömlik a gyűlölet belőlük! Ott volt Mécs az emlékművel! Gyűlöli a magyarokat, ezért mindent elkövet, hogy az ő és hasonszőrű táj és nemzetidegen bandájának torz nézeteit ránk erőltesse! Nem ment és a többnek sem fog menni! Lehet itt hablatyolniuk, de épp azért vagyunk páran, hogy leleplezzük ezt a szörnyeteg csürhe kondát!
silber13
@Freewolf: Farkaska! Hogy gyűlölhetik a magyarokat a szerinted magyar libsik, mikor ők is magyarok? És mennyivel különbek náluk? Akkor ugye a véleményed szerint aki magyarul beszél / kivételt képezel természetesen te és a fajtád / az eleve " libsi " és magyargyűlölő! Jólé látom csikaszka? Hááát..! :-))) nem tudom... De egyre inkább az ez érzésem, az ilyenalázattól lihegő szövegeket valakik tolbba mondját, mert magadtól buta vagy ilyenekeg karmolni. Nekem az a véleményem csikaszka, hogy itt te vagy a nagy fene hungarofób, nem az itteniek. Mellesleg, erősen kétségbe is vonom ordasságod magyar mivoltát! Láttam az aggteleki fényképet vagy rólad, vagy valamelyik tefajtádról. Közel a határ csikaszka! onnan jöhettél.! :-)))
Freewolf
@silber13: Erőlködsz libsikém? Tegyed! Fújod a nótád, a bandád meg fasisztázik, mert annyi eszük van! Nem csomagoltál még össze, hogy elrettegj innen? Horthyra sem ugrott annyi majom rá, mint gondoltam, mert ott nem személyeskedni kéne, hanem vitázni! Géntörött libsik nem tudnak mást, csak hablatyolni! Menj, keresd meg őket és borzongjatok együtt vonalkódos gatyában!
silber13
@Freewolf: :-))))) Hogy te milyen fajankó vagy!:-)))) A mélymagyarok mind ilyen siralmasak??:-))))
Freewolf
@silber13: A degeneráltak szövegével jössz? Azért mert befogadtuk a csürhe bandádat, nem engedünk meg mindet nektek, hungarofóbok!
Bőrönd be van már csomagolva? Kéztördelés indul? Nyüszítő rettegés? Kottázni lehet a mocskos bandádat!
silber13
@Freewolf: Mert? Mi, vagy ki vagy te? Mi az hogy nem engedtünk meg mindent nektek?:-)))) Megint diktálták a leírandókat? Ennyire buta lennél?:-))) De értelmi képességedet látva nem is csodálkozom!:-)))))
Freewolf
@silber13: Gondolkodj csak el a szavak értelmén libsikém!
silber13
@Freewolf: Ahhoz értelmes szavak kellenének, de hát ezeket tőled nem is várom el, mert ugye az már meghaladja az erődet, és vigyázok, esetleg nehogy megszakadj a nagy fene erőlkökésbe:-))))
JAJMÁR
@Freewolf: Figyelj csak, unom a liberálfasisztázásodat, a siránkozásaidat és a sötétségedet no meg az ebből fakadó fröcsögésedet. Belőled jön a gyűlölködés és a butaság, ne kend másokra. (Rám teljesen fölösleges pazarolni az idődet, eredménytelen.)

DE most még utoljára elmondom neked a "kivándorlás" lényegét "szájbarágósan", ne reagálj, adj időt magadnak, hogy megértsd :)

Nem vonom kétségbe a munkaerő szabad áramlásához fűződő alapjogot. Sőt! Örülök, hogy van ilyen jogunk. Eszembe sincs hibáztatni a munkavállalókat, akik élnek is ezzel.
Van azonban egy kormányunk, ahol elvileg tudják, hogy van ilyen alapjogunk. A probléma, hogy nem az egyensúly megteremtésére és megtartására törekszik a kormány, - történetesen, hogy jó legyen ebben a hazában élni, és a külföldre menő ember vissza is akarjon majd jönni -, hanem éppen ellenkezőleg. Megnyomorítja, kizsigereli, alamizsnát szór, mert akinek nem tetszik, az majd elmegy. Ki marad? Többségében idősebbek és azok, akikkel bármit lehet csinálni, no meg ugye TE! Csupa szakértelem.
A kint megszerzett tudást nem hozzák vissza, mert akkorára mélyült mára a különbség az országban elérhető egzisztencia és a Nyugaton elérhető egzisztencia között. Ez pedig ennek a kormánynak a bűne! Tulajdonképpen az ország közepén kívül ez a kormány - az előzőek se törték össze magukat, de amit ez művel kritikán aluli - a saját érdekkörén kívül és a stadionjain kívül semmivel sem törődik. Régiók néptelenednek el, bármilyen furcsa, "megélhetési kivándorlók" ezrei, tízezrei hagyják ott a házaikat.
Ez itt a fő gond, tetszik tudni? Nyílik az olló, mert emitt növekszik a nyomor és nincs jövőkép, - kivéve a gyeviket - amott pedig a jó élet hívogatja az embereket. Nem az eu a hibás, és nem a jogok. No persze, ha nem lenne ez a jog, a népharag úgy söpörné el ezt a hatalmat, hogy írmagja se maradna.
human
@Freewolf: Ismered a viccet az autópályán forgalommal szemben hajtó sofőrről?
Az az érdekes, hogy a nézeteiddel jócskán kisebbségben vagy. Talán pont te nem vagy magyar. Erre gondoltál már?
Toby
@human: Ez a vakarcs akkora mélymagyar, hogy az olajat maga előtt tolja felfelé ! Enyhén szólva is idióta nyilasszoppancs !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.