Magyarországnak nagyon határozottan vissza kell utasítania minden olyan vádat, amely azzal illeti az országot, hogy a bevándorlók kérdésének kezelése ügyében nem elegendő, amit tesz – hangoztatta a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Magyar Levente délután megbeszélést folytatott a budapesti osztrák nagykövetség ügyvivőjével, akit azt követően kérettek be, hogy Werner Faymann osztrák kancellár hétfő esti nyilatkozatában közvetve bírálta Magyarország eljárását amiatt, hogy a menekülteket hagyja továbbutazni Ausztriába.

Az államtitkár kijelentette: huszonnégy órán belül már a második szövetséges és baráti ország kormányánál kell eljárniuk amiatt, hogy minősíthetetlen kifejezésekkel illetik Magyarország bevándorlási politikáját. Ezt ráadásul olyan országok teszik, amelyek Magyarországnál nagyságrenddel kisebb mértékben szembesülnek "azzal a rettenetes nyomással", amelyet az illegális migráció jelent – fűzte hozzá.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
De az EU pénzét azért kéritek a migránsok koszt kvártélyáért te "igazmagyar"?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Olyan ország bírál, "amely Magyarországnál nagyságrenddel kisebb mértékben szembesül az illegális migrációs nyomással".
Már Georg Spöttle is, német állampolgárként nagyon keményen odamondogatott az endékás nőnek.
bencemacska
E szerint a manus szerint a francia külügyminiszter nem tudja mit beszél? Honnan gondolja, hogy Franciaországon kisebb a nyomás?
Ennél, meg a főnökénél nincsenek otthon!!!
nena
TAKARODJATOK A HAZÁNKBÓL !!!
Get out of our country !!!
zöldszem
De az EU pénzét azért kéritek a migránsok koszt kvártélyáért te "igazmagyar"?
Clavigo
""Rettenetes nyomás " a fejedben van államtitkárpajtás.F@cckalap.
Sziszifusz
@nena: 17:02
Ezt kinek mondtad ?
Annak aki itt olvasgat felesleges, ugyanis itt egy menekült sincs.
bakegya
@Sziszifusz: de ,én idegennek érzem itthon magam,mert voltam már jobban is otthon mások szölőföldjein is-van bőven összehasonlítási alap.Még hogy bevándorláspolitikája van az országnak-igen néhány éve pénzért keríti a fideSS a módos 56-osokat és a sejkeket,azeriolajbiznis,kínaigatya és kombiné gyárosokat és hát a vajnai vastagbuxás inkább korrupt bűnözőket,mint rendes embereket,befektetőket.KIVÁNDORLÁSPOLITIKÁJA AZ VAN...majd megkapjuk a vízumkényszert a sógoroktól és már az az én véleményem is ,ennek alapján megérdemelnénk.
Ezzel a szélsőséges nacionalizmussal és a Trianonunk után ezzel a bunkó teknősünkkel viszont most már annyira magunkra maradunk,hogy a bevándorlók is csakkk köpnek egyet ránk!
papa.49
Talán összefosta magát az osztrák miniszter, szerintem tartott diplomáciából kis leckét ennek a bugrisnak, aztán pá))))))))))))))A másik fele a dolognak hogy igaza is van az osztrákoknak, meg a franciáknak is, itt gond csak a magyar kontár elkurmány (egyre inkább illik ide ez a jelző) működésével, pontosabban NEM MŰKÖDÉSÉVEL VAN!!!)))))))))))))
solidedge
A migránsok jól pofára esnek. Olyan országba jöttek, ahol a magyar egymást is eszeveszetten gyűlöli, nem hogy őket. Menekülnének is tovább, de a belpolitikai csatározások fontos kellélei, ezért amíg szerepet osztanak nekik, maradniuk kell.
vonotok
@nena: Ha a migránsokra gondolsz, akkor ritka szellemi toprongy lehetsz. Az nem jut eszedbe amikor 56-ban a magyar menekülteket befogadták. Az, hogy ezek a szerencsétlenek a hazájukban tomboló háború elöl menekül. Vagy még azt sem tudod mi az, hogy HÁBORÚ ???
bakegya
@nena: te vagy a magyar kerítők bölcse-tolmács nélkül mi is... értjük!!!Faxkalap.
fekete
@nena.56-os menekultek.a legtobje bunozo volt.Sorosal egyutt.Loptak csaltak,stb.
Freewolf
Úgy jár el a kormány, ahogy az Uniós jog megköveteli! Tessék, lehet segíteni, nem a határ túloldaláról ugatni nekünk! Nagyon helyesen járt el Szíjjártó! Gratulálok neki!
bencemacska
@Freewolf: Similis simili gaudet!

Magyarul simlis a simlisnek nem vájja ki a szemét!
bencemacska
@fekete: Soros legalább nem itthon lopott, itthon csak költött, OV-ra!
A másik nagy emigráns, viszont hazajött lopni OV segítségével és vele való osztozkodással.
Freewolf
@bencemacska: Örülök, hogy megszólaltál! Értelmét nem sokat látok, de örülök! :-)
bencemacska
@Freewolf: Én meg annak örülök, hogy te örülsz.-:)))
Toby
Amennyiben ömlene az uniós lé, ezt a ojndát még szikével sem lehetne megsérteni !
De se pénz - se posztó, bár a cimbik nem is a posztót várják a számlácskákra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.